|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coraz bardziej zaczyna mi się podobać mecz Rosja-Czechy i zaczynam na niego polować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli to możliwe wrzucajcie informacje jaki mecz macie dostępny - będzie wiedza na co można trafić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja poluje tylko na mecze polaków i nic wiecej mnie nie interesuje ale moge powrzucac jak cos bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Również chciałbym złapać wejściówki na Polaków ale jeżeli będzie coś innego ciekawego to czemu nie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeszcze jedno pytanie - można w sumie kupić 4 bilety. Przed wysyłką trzeba określić dane na kogo one mają być - wie ktoś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie trzeba - ponoć jeden z bilet jest imienny (na dane właściciela konta) a pozostałe na okaziciela, aczkolwiek domyślam się że ten niby imienny też będzie w rzeczywistości bezimiennym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz 18: GRE - RUS National Stadium Warsaw sobota 16 czerwca 20:45 Kategoria 3 - 30,00E
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mecz 24: SWE - FRA Olympic Stadium Kyiv wtorek 19 czerwca 20:45 Kategoria 2 - 70,00E
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Wczoraj bylo po 10 biletow w tym samym czasie dostepnych do kupna, na polfinal na Ukrainie, cwiercfinaly, na meczue Ukraincow, praktycznie wszystkie ciekawe mecze na ukrainie, ale tak latwo nie bylo kupic wlasciwie kupno graniczylo z cudem wiec nie jest tak latwo jak sie wydaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
Nie, a mialem dostepny wtedy naprawde szybki net.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Słuchajcie ten mecz 18 w Warszawie- GRECJA- ROSJA , może okazać się dobrym strzałem, bo Rosjanie przyjadą tłumnie, Grecja też może dopisać, bo chcą odreagować.
Jak tylko pajawia się ten mecz na platformie to znika po kilku minutach....
a największy HIT w Polsce to GDAŃSK- HISZPANIA- WŁOCHY- tam to kupno biletów to tylko u konika, za 2000 zł. za bilet.
|
|
|
|
|
|
|
No ja mam na to grecja vs rosja, badziewie niesamowite ale nie ma sensu sprzedawac teraz.
Z grupowych mam tez dwa bilety na hiszpania vs irlandia ale nie wiem czy pojde na to byc moze wymienie na mecz polakow(wiem ze widowiskowo porazka) ale trzeba wspierdac swoich.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
NO TO SZYKUJE SIĘ NAM MECZ NA OTWARCIE:
ZIELONA WYSPA- BANKRUT :):)
i Bankrut może zaorać wyspę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch takich biletów (Hiszpania - Włochy) w opcji Venue Series i tylko zastanawiam się cały czas czy otrzymam oddzielne bilety na każdy mecz czy jakiś bilet "grupowy" na wszystkie trzy spotkania?
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
ja mam możliwość kupna biletów na wszystkie mecze w Doniecku - I kategorię chory jest ten system 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trafiłem całkiem fajne mecze na Ukrainie:
Chorwacja - Hiszpania Niemcy - Portugalia Dania - Portugalia Szwecja - Anglia Szwecja - Francja
no i Polska - Grecja
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Losowanie super, tak pod względem widowiskowym, kibicowskim jak i tym marketingowym. Już nie mogę się doczekać kilku meczy. Dwa największe hity meczy grupowych w Polsce: 1.Irlandia - Chorwacja, myślę że spokojnie przebije pojedynek w Gdańsku, Włochy - Hiszpania jeśli chodzi o poziom widowiska, o aspekt kibicowski jestem spokojny. 2. Chorwacja - Hiszpania to będzie mecz. Większość "papierowych hitów" na Ukrainie się umywa. "Słowiańska" grupa też fajna, mecze z Rosjanami i Czachami zapowiadają się ciekawie. Obiektywnie szanse na wyjście Polski oceniam na 50-60% jest bardzo dobrze. Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich maruderów (wam nigdy i nic nie dogodzi), biznesmenów (kij wam w oko) i wyśmiewaczy reprezentacji - jak wyjdziemy z grupy to inaczej będziecie śpiewać - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Z Reprezentacją jest się na dobre i złe. Jebać pzpn i polityków. POLSKA 
|
|
|
|
|
|
|
Losowanie super, tak pod względem widowiskowym, kibicowskim jak i tym marketingowym. marketingowym i widowiskowym nie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na koniec chciałbym pozdrowić wszystkich maruderów (wam nigdy i nic nie dogodzi), biznesmenów (kij wam w oko) i wyśmiewaczy reprezentacji - jak wyjdziemy z grupy to inaczej będziecie śpiewać - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Z Reprezentacją jest się na dobre i złe. Jebać pzpn i polityków. POLSKA  Who cares, to i tak nie jest reprezentacja Polski, tylko zbieranina najemnikow.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|