|
|
old hand
|
|
old hand
Nie wiem, ale musze powiedziec po raz pierwszy od 15 lat o bwin, ze wyplacili bez problemow i szacun dla nich, przestali przekrecac. Nie wiem co tam sie zmienilo, ale faktycznie w moich oczach to sie stali wiarygodnym bukiem. Jubileuszowke to ja dostaje od bet365 co tydzien  Ale pyta serio - czy odnosicie tez wrazenie ze bwin stal sie powaznym/wiarygodnym bukiem? po prostu uznali,że po tylu latach jubileuszówka Ci się należy 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wiesz, Agassi, bo ja obserwuje jakies dziwne ruchy na rynku:
Bet-and-fuck byl po prostu NAJgorszym bukiem na rynku, a nagle staje sie wiarygodny, malolimitujacy, kolezenski, kurrrrwa, nagle najgorszy buk staje sie przyjaznym.
Ok. Ludzie sie zmieniaja.
I tez Bet365, opluwany, nagle zmienia politke i nie limituje, tylko staje sie przyjazny graczom pod wzgledem limitow.
Moim zdaniem cos w tych dwoch bukach sie zmienia (bet365 to dla mnie BYL i JEST NAJlepszy buk), bwin wyplaca, bet365 nie limituje.
To jest - IMO- dobry trend: bo dwa najwieksze buki powinny byc wiarygodne.
O ile moja milosc do bet365 jest wieczna i trwa od stu lat, o tyle moje zaufanie do bwin jest krotkie, choc jestem w stanie im zaufac, po ostatniej akcji z wyplata, ktorej dokonali i nie bylo problemow, szacun.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bwin u mnie czesto korzystany i notorycznie ogrywany i po 5 latach dopiero limit 200 pln na wszystko - zadnych problemow z supportem i z wyplatami Nie ma co grac swirow bo i tak czekaja do konca meczu i rozliczaja jak chca Dla mnie buk ok i wg mnie skonczylo sie pierdolenie, ze to amatorka itp itd - ktos gdzies zaslyszal itp itd
Moja gra glownie pod azje i rozne platne serwisy takze jest dobrze i szybko nie limituja wiec jest OK
B365 mi starcza na max tydzien niestety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
B365 mi starcza na max tydzien niestety... ...bo chojowo kombinujesz jak na zawodowca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tam nie da sie inaczej kombinowac - chyba, ze specjalnie upierdalasz...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tam nie da sie inaczej kombinowac - chyba, ze specjalnie upierdalasz... hmm...odpowiedź niegodna zawodowca  . Gracz o twojej renomie powinien wiedzieć co robić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ty co ... jak amator to się nie wpier... w dyskusję 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przepraszam- ide na beta troche ujebac- moze mi nie zamkna konta... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hm też jestem ciekaw w jaki inny sposób można przechytrzyć b365, bo walczę z tym bukiem od kilku lat i każde konto kończy w taki sam sposób. Moja gra po prostu jest szybko zauważalna, bo od długiego czasu postępuje w myśl tych samych zasad i po prostu nie mogę tego zmienić.
Ale jak są jakieś genialne sposoby to poproszę info, chociazby na PRIV.
Mam kilka osób znajomych, które pracują u buków i przedstawiały mi jak sprawa wygląda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Polsce mieszkasz i ziemniaków nie lubisz - Korver - nawet frytek? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ziemniaki źle wpływają na zdrowie, wizyta u nich kosztuje dużo nerwów, a przede wszystkim czasu (kilka punktów trzeba zaliczyć lub mieć wybitnie dobre stosunki z obsługą punktów). Nie przepadam, ale czasami skuszę się.  Zobaczymy jak rynek się rozwinie po wejściu Fortuny do internetu, ale to póki co odległe czasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pracownicy maja lepiej ich limity niedotycza i to jedyny sposob sebkosa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam. Sprawdźcie konta Bwin. U mnie po zalogowaniu charakterystyczna dla tego buka żółta ramka i info o dostępnym bonusie. Info na maila nie dostałem. Chyba nie dawno też była taka akcja, we wrześniu zdaje się.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
W bwin dalej bez zmian oszustami jakimi byli takimi są. Dali bonus 20 e nic w warunkach obrotu nie było podane o min.kursie
Bonus w połowie obrócony po czym komunikat przy próbie zagrania
kolejnego zakładu :
Nie masz na swoim koncie środków w wystarczającej wysokości, aby wnieść ten zakład. Aby móc wykorzystać środki bonusowe, całkowity kurs musi wynosić przynajmniej 1.7. Wybierz zakłady o wyższym kursie, a jeśli chcesz wnieść ten zakład w niezmienionej formie, dokonaj wpłaty na swoje konto.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szanowny Panie
Dziękujemy za e-mail.
Uprzejmie informujemy, że zarówno zakład Maccabi Electra Tel Aviv - Hapoel Holon, Totals, 1. połowa, Mniej niż 75,5, jaki i Maccabi Electra Tel Aviv - Hapoel Holon, Totals, 1. kwarta, Więcej niż 39,5 zostały uznane za wygrane. Ich anulowanie spowodowałoby powstanie minusowego stanu konta. Stąd rozliczenie zakładów pozostanie bez zmian.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem
Team z bwin b'inside Green Members
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W bwin dalej bez zmian oszustami jakimi byli takimi są. Dali bonus 20 e nic w warunkach obrotu nie było podane o min.kursie
Bonus w połowie obrócony po czym komunikat przy próbie zagrania
kolejnego zakładu :
Nie masz na swoim koncie środków w wystarczającej wysokości, aby wnieść ten zakład. Aby móc wykorzystać środki bonusowe, całkowity kurs musi wynosić przynajmniej 1.7. Wybierz zakłady o wyższym kursie, a jeśli chcesz wnieść ten zakład w niezmienionej formie, dokonaj wpłaty na swoje konto. zmienili wlasnie, dzis to samo zauwazylem 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
pewnie się powtórzę, ale moze choć tym razem będzie jakiś odzew... Czy ktos juz odbieral jakas nagrode rzeczowa z programu b'inside po wejsciu ustawy hazardowej?
|
|
|
|
|
|
|
Ja odbieralem maly zestaw na poczatku lutego: torba, recznik, bidon, 2 pary rekawiczek - dostarczyl kurier bezproblemowo
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Półfinał pucharu Włoch - mecz Itas Diatec Trentino - Sisley Belluno
Set 2 Stawiam zakład na 20 punkt dla Sisley Belluno.
Sisley Belluno zdobywa pewny 20 punkt w 2 secie. Bwin rozlicza mi zakład jako przegrany.
W wynikach na bet365 i sportingbet punkt 20 drugiego seta jest wygrany przez Sisley Belluno.
Zglosilem zle rozliczony zaklad do bwin w odpowiedzi otrzymalem:
"Uprzejmie informujemy, że po skontaktowaniu się z odpowiedzialnym za daną sekcję bukmacherem, możemy potwierdzić, iż zareklamowany zakład Itas Diatec Trentino - Sisley Belluno (Teren neutralny), Która drużyna zdobędzie 20. punkt w 2. secie?, Sisley Belluno został rozliczony poprawnie i niestety jest przez Pana przegrany."
Mam pełne wideo z tego meczu - 20 punkt 2 seta Sisley Belluno zdobyło bez żadnych wątpliwości.
Dlaczego mają problem z rozliczeniem oczywistego zakładu? Czy możliwe jest, że oni mi tego zakładu nie rozliczą poprawnie (bo to wszystko wyglada bardzo dziwnie)?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|