Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 56 1 2 6 7 8 9 10 55 56
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
niekoniecznie, progresywnie porazke APOELu mozna juz probowac - kurs dzis na takie rozwiazanie swietny

to do Krystiana

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
niekoniecznie, progresywnie porazke APOELu mozna juz probowac - kurs dzis na takie rozwiazanie swietny

to do Krystiana

kurs 3.05 to jakas kpina w przypadku kiedy druzyna nie gra O NIC z liderem grupy, ktorzy dadza maxa zeby zajac 1 miejsce

gdyby to byly kursy rzedu 5 albo 6 jak na Marsylie to moglbym sie zgodzic ze kurs swietny, ale kurs 3.05 ? zenada

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by Krystian

to do Krystiana

kurs 3.05 to jakas kpina w przypadku kiedy druzyna nie gra O NIC z liderem grupy, ktorzy dadza maxa zeby zajac 1 miejsce

gdyby to byly kursy rzedu 5 albo 6 jak na Marsylie to moglbym sie zgodzic ze kurs swietny, ale kurs 3.05 ? zenada

nic dodać nic ująć

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a skad wiesz jak pod tak wielka presja w takich rozgrywkach zagra APOEL ? badz co badz, Szachtar gra o honor i podmazanie plamy jaka dali

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam

w jakim buku najbardziej oplaca sie grac kartki w meczu? konkretniej chodzi mi o kartke dla danego zawodnika, polecicie cos?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale sie typów narobiło i opinii w ostatniej kolejce i dobrze ... ciekawie bedzie pod wieczór ... Wydaje mi się że trzeba sie głównie opierać na tym turnieju i formie jaką zaprezentowały drużyny ... dlatego ciągle nie rozumiem typu na Szachtar ??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja dzis pierwszy raz gram przeciwko APOELowi - jestem entuzjasta ich gry ale dzis podchodze do tego inaczej troszeczke i DNB Donieck sprobowalem

J
addict
addict
J Offline
dobra poszło dla zabawy Lewy 1bramka w meczu i 4-0Borussia po kursie 101 za freebet w Sportingbecie wink

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
a skad wiesz jak pod tak wielka presja w takich rozgrywkach zagra APOEL ? badz co badz, Szachtar gra o honor i podmazanie plamy jaka dali

Plamy jaką jest brak awansu nawet do LE już nie naprawią to czy zdobędą tam jakieś pkt to już chyba dla nich bez znaczenia.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by Yakeri
witam

w jakim buku najbardziej oplaca sie grac kartki w meczu? konkretniej chodzi mi o kartke dla danego zawodnika, polecicie cos?

dostales cos jeszcze na Mikolaja oprocz overka 0,5
Fulham?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by maniak_nw

Plamy jaką jest brak awansu nawet do LE już nie naprawią to czy zdobędą tam jakieś pkt to już chyba dla nich bez znaczenia.

dlatego nie napisalem naprawienie plamy, tylko zatarcie, podmazanie, uratowanie resztki honoru i badz co badz zgarniecie "pare euro" za zwyciestwo

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by jasper
dobra poszło dla zabawy Lewy 1bramka w meczu i 4-0Borussia po kursie 101 za freebet w Sportingbecie wink

Borusia to zrobi

Cuma zajebal Vinciego to Borusia ma wg mnie łatwiejsze zadanie

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by priboj
ale sie typów narobiło i opinii w ostatniej kolejce i dobrze ... ciekawie bedzie pod wieczór ... Wydaje mi się że trzeba sie głównie opierać na tym turnieju i formie jaką zaprezentowały drużyny ... dlatego ciągle nie rozumiem typu na Szachtar ??

ja napisze tak. z dogów miałem pierwsza mysl zeby grac wlasnie Szachtar jak zobaczylem oferte na dzis. APOEL bedzie gral pod mega presja, "Ukraincy" z zerową. jesli wystawia pelny sklad i zagraja tak jak w piątek ( widzialem caly mecz, grali super ) to mysle ze 2 wpadnie jak w masło. APOEL to nie Barca, nie beda trzymac przeciwnika ciagle daleko od bramki i klepac pily. pojdzie jedna kontra zrobi sie 0-1 i zaczna sie nerwy. ale sie rozpisalem wink

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by maniak_nw

dlatego nie napisalem naprawienie plamy, tylko zatarcie, podmazanie, uratowanie resztki honoru i badz co badz zgarniecie "pare euro" za zwyciestwo

może faktycznie tak jest że będą chcieli przynajmniej w tym meczu się pokazać z dobrej strony ale dla mnie nie widzę sensu przemęczania się w grze o pietruchę, skoro teraz dla nich priorytetem jest Liga Ukraińska a tam mają z kim powalczyć tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jakby wszystko opieralo sie na pkt i formie sportowej to panowie to by za latwe bylo - Szachtar moze sobie grac dzis co chce, APEOL musi uwazac na kazdym kroku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pacyfista
Originally Posted by Yakeri
witam

dostales cos jeszcze na Mikolaja oprocz overka 0,5
Fulham?

taa, czekolade grin
ale mam zamiar dzis ugrac pare $$$ wink

Dla mnie ciekawym typem jest ze Lewy strzeli dzis, w BF widze 2.72 kurs, w bet365 placa 2.37

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wydaje mi się patrząc na grę APOELu i sytuacje Doniecka że under 2,5 sensowny !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
maniak nw nie rozsmieszaj mnie, maja dzis odpuscic bo zostala im ostatnia kolejka w lidze 11 grudnia ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
NASA potwierdza odkrycie Ziemi 2.0. "To wielki krok na drodze do znalezienia bliźniaczej Ziemi"

http://wiadomosci.onet.pl/nauka/nasa-potwierdza-odkrycie-ziemi-20-to-wielki-krok-n,1,4958000,wiadomosc.html

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
maniak nw nie rozsmieszaj mnie, maja dzis odpuscic bo zostala im ostatnia kolejka w lidze 11 grudnia ?

Chcesz to graj allina w Szachtar wg progresji, walki o honor, o zamazanie plamy, itp.
Mnie oni nie przekonują w żadnym stopniu.

Strona 8 z 56 1 2 6 7 8 9 10 55 56

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rymoholik, ANZELMO, Szuman, betowiec, rafal08, kamel, Lukasz111, latajaca_holenderka), 2,969 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,847
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025