|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Planujecie np. wypady do Lwowa na mecze?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeśli trafi się bilet Niemcy - Portugalia lub Niemcy - Dania to planuję wyjazd do Lwowa. Dziś takich nie trafiłem...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Anglicy po prostu traktuja Polske i Ukraine jako egzotyczne Ale mimo wszystko jest potężna różnica w tym jak traktują Polskę a jak Ukrainę. Do nas przyjechaliby hordami na mecze grupowe gdyby odbywały się w Polsce, natomiast Ukraina to już "inny kontynent" nawet...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hiszpania - wlochy w gdansku 2 kategoria aktualnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hiszpania - wlochy w gdansku 2 kategoria aktualnie właśnie wziąłem ,pozdrawiamy tego mistrza co się chciał na tym meczu wzbogacić i był pewien,że się nie pojawią;d
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dyskusja toczy się między innymi na temat dostępności biletów na Ukrainę. moje pytanie:
- czy Ci którzy zainteresowani byli zakupieniem biletów, bazując na swoich spostrzeżeniach, jak i znajomych, którzy zamawiają, nie zauważyli, że np. większy procent polaków dostała właśnie bilety na ukrainę?
no wiadomo, losowanie losowaniem, ale nikt nikt nie mówił o kryteriach przyznawania biletów, bo te z założenia powinny być równe dla wszystkich, ale faktycznie może być nieco inaczej.
stąd też czy nie chodzi o to, żeby napędzić wzajemnie gospodarki obu krajów, no bo jeśli polak wylosuje mecz w polsce, to czy prześpi się w hotelu? spożyje posiłek w restauracji itd? na pewno część, ale mniejszość, a czy wyjeżdżając na ukrainę uczyni to samo? odpowiedź jest oczywista.
można założyć też hipotezę, że coś może w tym być, podobnie jak z brakiem dostępności meczów polski; przecież kowalski z hurraoptymizmem nabył bilety na mecze, polosował polskę zapłacił, a że minęło parę miesięcy, na koncie krucho i co nie oddaje? oddaje, ale na portalu większy procent biletów z Polski, widzą nasi sąsiedzi i odwrotnie.
możliwe? możliwe.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Polska Czechy za 120zł 1/4 w Gdańsku i Warszawie aaaa kurwa nie mam nic na karcie!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy karta którą płacę musi być na dane moje z uefa.com czy mogę np zaplacic kartą ojca ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mały spam, ale co do rep. Anglii i Krakowa - Anglicy też lubią sobie golnąć  Capello spostrzegł, że odcinanie reprezentacji od mediów, świata, a przede wszystkim wspólnych bibek ze swoimi bądź kolegów  kobietami, nie zdało rezultatu, więc posiłkując się opinią Anglików, którzy lubią nabałaganić i spożyć nieco % w 'taniej' Polszy, obstaje przy Krakowie  nie uginając się nagonce medialnej na temat zmiany planów - bo przeloty po 1000 km- , ale Holendrzy też bodajże zostają, zresztą czas na decyzje repy. mają do jutra.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Polska Czechy za 120zł 1/4 w Gdańsku i Warszawie aaaa kurwa nie mam nic na karcie!!! Mi za chyba 8 razem token poprawny wskoczył, porażka z rozczytaniem... Od 5 minut mam "Online box Office - processing, please wait" Długo trzeba czekać? Mam nadzieje, że mnie nie w.... 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Polska Czechy już poszło,a wisiało z 10 minut jak nie lepiej trzeba uzupełnić środki na karcie,bo polując codziennie spokojnie jest szansa kupić bilety na nasze mecze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Można płacić kartą debetową MasterCard?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam od 2 tygodni taki komunikat jak wybiorę bilety i wcisnę kontynuuj: http://iv.pl/images/15742238278827123232.jpgJakaś głupota.. nic się nie da kupić. Miał ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
Od 5 minut mam "Online box Office - processing, please wait" Długo trzeba czekać? Mam nadzieje, że mnie nie w....  Ja tak dzisiaj miałem aż do time-outu ale bilety zostały mi przyznane. Zobaczymy czy tak samo będzie kolejnym razem... 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
No ja mam please wait od 5min, ale na cwiartke w w-wie bralem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja tez 3 kategoria 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
No ja mam please wait od 5min, ale na cwiartke w w-wie bralem Mi się nie udało Wisiało ponad 10 minut, później że sesja została zakończona czy coś w tym stylu. Po zalogowaniu się niestety nie było biletów. Kasa wprawdzie nienaruszona, ale wolałbym bilety niż kasę. Nic, trzeba próbować dalej.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czemu jak wybieram 1 bilet do kupienia to mi wyskakuje: Ilość wybranych biletów jest niedostępna. Zmniejsz ilość biletów.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|