No troche to bylo nie na miejscu, z jednej strony jest naprawde swietnym siatkarzem, ale z drugiej strony to czasami jak Go widze na meczach to mam wrazenie, ze uwaza sie za nie wiadomo kogo, nawet wczorajszy mecz pokazal, ze ma podobne pretensje do kolegow, jak pilki nie podbija albo jak nie zablokuja jak Rezendne do swoich grajkow, ten filmik to potwierdza, zreszta wczoraj potezna ZAKSA pokazala jemu i jego kolegom miejsce w szeregu
Muszyna w handi, co te buki zrobily z Pesaro nie wiadomo jaka druzyne, mineralne moze i nawet wezma ten mecz do tego chyba Tours, dzisiaj sypacz Budvy troche sie nauczy od Redwitza
Łał, dostalem nominacje az sie przypomnialy lepsze czasy tego forum Dzieki
Teraz widze w dziale siatki tematow nawet nie ma do analiz..
To tak ode mnie w ramach sentymentu do dawnych czasow i jako ciekawostke - ze ja gram na pajacykow
Budvanska Rivijera vs Tours-1.5seta @ 1.70 Pin, Wh, Exp, BetSyf 2/10 Nie od dzis wiadomo, jakie mam nastawienie do pajacykow z Zabolandii, wachalem sie czy sie nie zlamac na ten typ, bo Tours zawsze uwazalem za mniej 'pajacykowatych' niz reszta zabek, co udowadniaja zawsze w lidze i nawet w pucharach Ale jakie z nich 'zabojady' skoro mamy: W 12-stce zaledwie 3 Francuzow, a w tym jesli juz to 1 na srodku (co malo wazne) ewentualnie na 1 pozycji przyjmujacego. Do tego swietny Redwitz na rozegraniu, dobry Koniecny na ataku do tego Kubanczyk, Serb, Hiszpan, Amerykanin itd.. Takze taki miedzynarodowy sklad. Budva pozbyla sie najlepszych graczy m.in Kubanczyka Poeya czy Cupcovicia (do Skry), zostaly same mlode chlopaki. Z reszta nawet po wynikach widac jak sie sprawa ma. Stawka: nisko-srednia
To tak ode mnie w ramach sentymentu do dawnych czasow i jako ciekawostke - ze ja gram na pajacykow
Budvanska Rivijera vs Tours-1.5seta @ 1.70 Pin, Wh, Exp, BetSyf 2/10 Nie od dzis wiadomo, jakie mam nastawienie do pajacykow z Zabolandii, wachalem sie czy sie nie zlamac na ten typ, bo Tours zawsze uwazalem za mniej 'pajacykowatych' niz reszta zabek, co udowadniaja zawsze w lidze i nawet w pucharach Ale jakie z nich 'zabojady' skoro mamy: W 12-stce zaledwie 3 Francuzow, a w tym jesli juz to 1 na srodku (co malo wazne) ewentualnie na 1 pozycji przyjmujacego. Do tego swietny Redwitz na rozegraniu, dobry Koniecny na ataku do tego Kubanczyk, Serb, Hiszpan, Amerykanin itd.. Takze taki miedzynarodowy sklad. Budva pozbyla sie najlepszych graczy m.in Kubanczyka Poeya czy Cupcovicia (do Skry), zostaly same mlode chlopaki. Z reszta nawet po wynikach widac jak sie sprawa ma. Stawka: nisko-srednia
Ja do nich dograłem Muszynianki +1.5 i zastanawiam się nad Kazaniem.
Originally Posted by wojbest1987
Originally Posted by ZlatanCristiano
Originally Posted by Uve87
Dynamo Moskwa + Fenerbahce
?
jesli chodzilo Ci o Kazan i Fener to dla mnie max seta obie ekipy straca
hmm Rabita to mistrzynie świata, Glaas,Osmokrović, Starović,Mammadovej
hmm , ja bym w stronę Rabity szedł
ja pogralem Baku
do tego dokladnie ten sam myslenia mam co agr1 na Tours, ale jeszcze zobacze czy pograc
do wszystkiego mysle ze volero dzisiaj nie stawi duzego oporu zbytnio
one grają strasznie prostą siatkówkę,serwis+2 aramty.gorzej jak się jedna z 2 armat zablokuje,wtedy jest płacz. ja im szans nie daję dziś żadnych z Kazaniem.