|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
- Davidoff Cool Water Man woda toaletowa 125 ml (dzien) Chyba od 15 lat używam i nie chce mi się zmieniać. Nie są intensywne, ale dzięki temu nie pachnie się jak jakaś chodząca toaleta. Nie jest to zapach słodki, ale jest w miarę lekki. Przyjemny. Zresztą tak jak napisałeś, najlepiej na miejscu wszystkie sprawdzić.  15 lat te same perfumy? to jak w KMN co jeden miał majtki ZSSR a drugi made in NRD
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w najbliższych dniach będę miał praktycznie każdą wodę z następujących marek: - Paco Rabanne - C.Herrera - Nina Ricci - część Prady Produkty oczywiście oryginalne, polska dystrybucja  Ceny myślę, że konkurencyjne. jak masz Paco Rabanne 1 Million ,to daj znac na Priv , byłbym zainteresowany kupnem, po rozsadnej cenie  , dobrze miec tak jak Ojro napisał, zapach na dzień i noc. a co sadzicie o tym zapachu http://allegro.pl/lacoste-eau-de-lacoste-l12-12-pure-nowosc-i1758880172.html ,kolega mi dość konkretnie polecał, ale niestety nie miałem możliwości sprawdzić.. Jesli jestes chetny na 1m, a nie probowales Black XS, to check it- IMO ten zapach bije 1m na glowe 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
panowie, co polecicie taniego na codzien ? (dosłownie, do pracy)
tego co mam na ulice troche szkoda, a te wszystkie adasie z rossmana tez bez sensu;)
ps czy aqua marine toniq bvlgari rozni sie znacznie od tego starego ?
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
Po miesiącu używania Gucci Guilty i Bvlgari Soir przedstawiam spostrzeżenia: POLECAM: Bvlgari, można sprawdzić inne, ja wybrałem Soir (ciemno-szare opakowanie). Nawet po dniu i lekkim praniu czuć zapach. Kobiety/dziewczyny na pewno nie przejdą obok obojętnie  Woda toaletowa droga, ale na pewno kolejnym 'wieczornym' perfumem będzie coś z kolekcji Bvlgari. Gucci Guilty (czarne opakowanie) - tu się spodziewałem coś lepszego. Główny powód niezadowolenia to czas, dosyć szybko się ulatnia. Może akurat to kwestia mojej osoby. Mimo wszystko zapach dla mnie ekstra! Cena już mniej, i raczej nie skorzystam. Dobry perfum i nic poza tym. pozdr p.s. coś ciekawego polecacie ? myślę nad Davidoff Cool Water, tani i świetny świeży zapach! Opisany wcześniej przez Conrada.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Z nowości, które ostatnio pokazały się na rynku polecam dwa zapachy: Hugo Boss Just Different oraz Lacoste L12.12 Blanc. Zapachy bardzo fajne, choć Lacoste dosyć szybko się ulatnia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Któryś sklep internetowy umożliwia odbiór osobisty w Poznaniu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie na najwyższym stopniu podium zdecydowanie Armani Code, nieco niżej Gucci by Gucci oraz CK One, oraz CK Euphoria. Świetnym zapachem na co dzień jest Dsquared2 Wood. Ta sama firma wypuściła właśnie na rynek nowy zapach POTION, lecz nic na jego temat nie powiem, byłem w Sephorze i jeszcze go nie było.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co sądzicie o Dior Homme?
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
takie pytanie
jaki perfum poleciccie do 100 zł zeby zapach na np koszuli utrzymał sie np 2 dni ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie pytanie
jaki perfum poleciccie do 100 zł zeby zapach na np koszuli utrzymał sie np 2 dni ?? a np na ciele jak dlugo ma sie trzymac  ?
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
no z kilka godzin by pasowało
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na materiale zawsze bedzie Ci sie dlugo trzymal, nawet taki korsarz z kiosku  na ciele to juz inna sprawa, kilka godzin ? 4 ? wg mnie 4 godziny zeby perfum byl wyczuwalny to dobry wynik, moze nawet bardzo dobry. Jesli dobrze poszukasz na google to znajdziesz wzmianke o tym ze bodajze wetiwer, pizmo i cos jeszcze jest takim utrawalaczem zapachu. Pewnie o tym wiesz ale jesli uzywasz zapachu przez dlugi czas to sam go przestajesz wyczuwac, co nie znaczy ze juz nie smierdzi. Ja ostatnio tak mialem z Clinique Happy- bardzo lekki zapach, przez pare pierwszych uzyc sam czulem ten zapach, idac ulica, na wiaterku czulem co jakis czas jak podchodzi... teraz nie czuje go w ogole:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Może się komuś przyda:
35% zniżki przy zakupach za ponad 39zł w sklepie internetowym YvesRocher kod: TD1011 ważny do końca miesiąca
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zastanawialem sie nad tym. Robiłem do niego kilka podejść, ale jednak zrezygnowałem. Nie przemawia do mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie Mam prośbę i pytanie jednocześnie. Czy z doświadczenia wiecie może gdzie można kupić troche niż w normalnej drogerii perfumy? chodzi mi o perfumy męskie channel może ktoś posiada jakąś zniżkę gdzieś czy coś takiego. A może poporstu ma sprawdzoną tańszą perfumerie internetową. Ale nie allegro  nie ufam im tam hehe
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może się komuś przyda:
35% zniżki przy zakupach za ponad 39zł w sklepie internetowym YvesRocher kod: TD1011 ważny do końca miesiąca co do polecanych perfumerii wejdz w ceneo, wpisz nazwe perfum i wiekszosc tych ktore maja dobre opinie w serwisie, beda polecone rowniez tutaj w temacie:P
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
panowie uzywal ktoś może
Tom Tailor Ocean Man lub Tom Tailor Speedlife Man
jakieś opinie ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co dłużej się utrzymuje, D&G The One czy Bvlgari Soir?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|