|
|
member
|
|
member
Jak aplikować o ta karte PZPN aby móc aplikowac o bilety na mecze Polski ? Wie ktoś? Kosztuje ta karta cos?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Jak aplikować o ta karte PZPN aby móc aplikowac o bilety na mecze Polski ? Wie ktoś? Kosztuje ta karta cos? Jeśli już musisz: http://www.klubkibicarp.pl/Nie pamiętam ile kosztuje członkostwo bo osobiście nie mam, ale gdzieś tam na stronie powinno być.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie to sa miejsca 'o ograniczonej widocznosci', na ktore bilety maja byc sprzedawane za pol ceny? jestem ciekawe, bo wczesniej chyba nie bylo o tym mowy. byly trzy kategorie biletow i nic wiecej. dostawia jakas trybune czy jak? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będziesz musiał wziąć Zdzisia Kręcinę na kolana , stąd ta ograniczona widoczność.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Będziesz musiał wziąć Zdzisia Kręcinę na kolana , stąd ta ograniczona widoczność. dziekuje za konkretna i wyczerpujaca odpowiedz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie to sa miejsca 'o ograniczonej widocznosci', na ktore bilety maja byc sprzedawane za pol ceny? jestem ciekawe, bo wczesniej chyba nie bylo o tym mowy. byly trzy kategorie biletow i nic wiecej. dostawia jakas trybune czy jak?  Takie np jak w Poznaniu, gdzie przed Twoim krzesełkiem stoi filar lub betonowa ściana.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie to sa miejsca 'o ograniczonej widocznosci', na ktore bilety maja byc sprzedawane za pol ceny? jestem ciekawe, bo wczesniej chyba nie bylo o tym mowy. byly trzy kategorie biletow i nic wiecej. dostawia jakas trybune czy jak?  Takie np jak w Poznaniu, gdzie przed Twoim krzesełkiem stoi filar lub betonowa ściana. hmm a widac chociaz cokolwiek z takiego miejsca poza tym filarem czy scianem? w poznaniu polska nie gra wiec takie miejsca musza tez byc w warszawie czy wroclawiu
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale na 100% w Poznaniu tez są takie miejsca.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
1/2 w warszawie wisi..ale niestety 1 kat.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Heh, tez je widzialem. Ja mam natomiast na sprzedaz 2 bilety na mecz otwarcia Polska - Grecja, (I kategoria), ekipa sie rozsypala i jade sam z zona.Jesli jest ktos zainteresowany, prosze o kontakt.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Heh, tez je widzialem. Ja mam natomiast na sprzedaz 2 bilety na mecz otwarcia Polska - Grecja, (I kategoria), ekipa sie rozsypala i jade sam z zona.Jesli jest ktos zainteresowany, prosze o kontakt. 150 Euro/ ticket
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a żeby tylko 150e, kolega chce 350e od sztuki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a żeby tylko 150e, kolega chce 350e od sztuki  No cóż, każdy orze jak może. Kolega miał szczęście to teraz może rzucić cenę jaką chcę, ale do kupna nie zmusi przecież nikogo. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a żeby tylko 150e, kolega chce 350e od sztuki  No cóż, każdy orze jak może. Kolega miał szczęście to teraz może rzucić cenę jaką chcę, ale do kupna nie zmusi przecież nikogo.  ' no to niech nie sprzedaje farmazonów, ze mu sie ekipa sypnela i na 6 miesiecy przed euro nie ma co z nimi zrobic 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jakie to sa miejsca 'o ograniczonej widocznosci', na ktore bilety maja byc sprzedawane za pol ceny? jestem ciekawe, bo wczesniej chyba nie bylo o tym mowy. byly trzy kategorie biletow i nic wiecej. dostawia jakas trybune czy jak?  Takie np jak w Poznaniu, gdzie przed Twoim krzesełkiem stoi filar lub betonowa ściana. [ Linked Image] 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
1020zł (taka byla cena za sztuke na mecz otwarcia I kategorii)... 1020 : 4,6 = 221 euro za bilet... z racji szczescia jakie mnie spotkalo ze udalo mi sie wylosowac, chce z tego skorzystac i sprzedac je (gdyz jak pisalem wczesniej moja ekipa na euro sie wysypala). Jest to mecz otwarcia,wyjatkowy, graja Nasi, przeciwnik moze nie z gornej polki,ale w Polsce ludzi z kasa nie brakuje, ja do nich niestety nie naleze,dlatego licze suma sumarum na jakis zysk...Przeciez do kupna nikogo nie zmusze,a gdyby spadly nawet gromy z jasnego nieba,za cene nominalna spokojnie je pogonie...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kumpel chce pogonic bilety na mecz grupowy Hiszpania - Włochy w Gdańsku (I kategoria), spiewa 1000zl za sztuke, czy mu sie uda?? Cieko powiedziec,ale obsada konkretna...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kumpel chce pogonic bilety na mecz grupowy Hiszpania - Włochy w Gdańsku (I kategoria), spiewa 1000zl za sztuke, czy mu sie uda?? Cieko powiedziec,ale obsada konkretna... Uda mu się bez problemu!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Chyba wyczuwam lekką ironie 
|
|