|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pogralem Panathinaikos przed meczem -1 myśle, ze dadzą radę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe te buki mają przyzwyczajenia. Założyli od " zarania dziejów ", że 2 liga francuska jest "remisowa " i kursy na taką opcję są stosunkowo niskie. A wspomniana liga, ma dopiero 8 miejsce w tym sezonie, w liczbie remisów. Ale przyzwyczajenia u nich zostają. 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dobry  interesuje mnie strona ze składami na dzisiejszy puchar Niemiec. nie jestem obeznany w temacie , nic nie mogę znaleźć - pomoże ktoś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry  interesuje mnie strona ze składami na dzisiejszy puchar Niemiec. nie jestem obeznany w temacie , nic nie mogę znaleźć - pomoże ktoś? siema kuzyn http://www.kicker.de/news/fussball/dfbpokal/startseite.htmlnizej na prawo obok zdjecia lewandowskiego klikasz na mecz ktory Cie interesuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panata po bramkę 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Milan + Marsylia 6/10 Fiora / Fleetwood / Hoffen / BVB 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
haha panathinaikos gra gdzieś między moimi blokami na boisku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Asteras DSB jazda  Panata najmniejszym nakladem sil chyba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciezko o bramki na takim boisku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmmm hello:) a ja dziś zaproponuje osobisty typ podparty wszystkim tym o czym myślełem a pewna strona potwierdziła: Cagliari - MilanPo nie najlepszym początku sezonu Milan znów znajduje się na ligowym podium, tracąc jedynie dwa punkty do liderującego Juventusu. Również w najbliższej kolejce podopieczni Massimiliano Allegriego nie powinni mieć większych problemów ze zdobyciem trzech punktów. Tym razem ich rywalami będą piłkarze Cagliari. Piłkarze Milanu ostatnią porażkę ligową ponieśli na początku października, kiedy okazali się gorsi od turyńskiego Juventusu. Od tego czasu aktualnym mistrzom Włoch jedynie dwa razy zdarzyło się stracić punkty, remisując z Fiorentiną i Bologną. Pozostałe spotkania do osiem zwycięstw piłkarzy z Mediolanu. San Siro jest w tym roku prawdziwą twierdzą Milanu. W meczach u siebie drużyna aktualnego wicelidera Serie A w tym sezonie nie poniosła jeszcze porażki w lidze włoskiej. Na Stadio Giuseppe Meazza trzy punkty zdołała zdobyć jedynie hiszpańska Barcelona, która w niedzielę potwierdziła miano najlepszej drużyny na świecie. Na wyjazdach graczom Milanu wiodło się już nieco gorzej, ale w meczu z Cagliari nie powinni mieć większych problemów ze zwycięstwem. Cagliari spisuje się gorzej, zajmuje jednak bezpieczne miejsce w środku tabeli. Co ciekawe, większość z 18 zdobytych do tej pory punktów gracze Cagliari zdołali ugrać na wyjeździe. Na boiskach rywali odnieśli trzy zwycięstwa, zanotowali jeden remis, a cztery razy schodzili z boiska pokonani. Również historia spotkań między tymi zespołami stawia Milan w roli zdecydowanego faworyta. W ciągu ośmiu ostatnich sezonów obie drużyny mierzyły się ze sobą szesnastokrotnie i aż 14 razy to mediolańczycy kończyli te mecze zwycięstwami, dwukrotnie padł natomiast remis. Prognozowane składy: Cagliari: Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Nene, El Kabir Milan: Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimović, Pato 1,56 za 2 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ibracadabra to szatan, być może się skuszę! Choć ostatnio mnie włosi udupili...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmmm hello:) a ja dziś zaproponuje osobisty typ podparty wszystkim tym o czym myślełem a pewna strona potwierdziła: Cagliari - MilanPo nie najlepszym początku sezonu Milan znów znajduje się na ligowym podium, tracąc jedynie dwa punkty do liderującego Juventusu. Również w najbliższej kolejce podopieczni Massimiliano Allegriego nie powinni mieć większych problemów ze zdobyciem trzech punktów. Tym razem ich rywalami będą piłkarze Cagliari. Piłkarze Milanu ostatnią porażkę ligową ponieśli na początku października, kiedy okazali się gorsi od turyńskiego Juventusu. Od tego czasu aktualnym mistrzom Włoch jedynie dwa razy zdarzyło się stracić punkty, remisując z Fiorentiną i Bologną. Pozostałe spotkania do osiem zwycięstw piłkarzy z Mediolanu. San Siro jest w tym roku prawdziwą twierdzą Milanu. W meczach u siebie drużyna aktualnego wicelidera Serie A w tym sezonie nie poniosła jeszcze porażki w lidze włoskiej. Na Stadio Giuseppe Meazza trzy punkty zdołała zdobyć jedynie hiszpańska Barcelona, która w niedzielę potwierdziła miano najlepszej drużyny na świecie. Na wyjazdach graczom Milanu wiodło się już nieco gorzej, ale w meczu z Cagliari nie powinni mieć większych problemów ze zwycięstwem. Cagliari spisuje się gorzej, zajmuje jednak bezpieczne miejsce w środku tabeli. Co ciekawe, większość z 18 zdobytych do tej pory punktów gracze Cagliari zdołali ugrać na wyjeździe. Na boiskach rywali odnieśli trzy zwycięstwa, zanotowali jeden remis, a cztery razy schodzili z boiska pokonani.Również historia spotkań między tymi zespołami stawia Milan w roli zdecydowanego faworyta. W ciągu ośmiu ostatnich sezonów obie drużyny mierzyły się ze sobą szesnastokrotnie i aż 14 razy to mediolańczycy kończyli te mecze zwycięstwami, dwukrotnie padł natomiast remis. Prognozowane składy: Cagliari: Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Nene, El KabirMilan: Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimović, Pato 1,56 za 2  Ktoś to chyba pisał, żeby tylko napisać  Szczególnie podkreślone fragmenty dużo wnoszą  A podkreśleni zawodnicy w Cagliari dziś nie zagrają  Trzeba przyznać, że ktoś prawie trafił w skład. Aż sześciu zawodników przewidział W Milanie podobno Mexes na ławce, a za niego Bonera. Analiza wysokich lotów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmmm coz zrobić, www.seriea.pl [ seriea.pl] podobno sie na tym znają;D
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bahrain - Palestajn 1:0 13'
under 3.0,3.5 1.80
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, widocznie nie przykładają się za bardzo do tego co piszą 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
x bedzie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mecz outsiderów obecnych, coś mnie tez kusi na blekbern, choć do meczu jeszcze szmat czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, widocznie nie przykładają się za bardzo do tego co piszą  hmmmm, może są pochłonięci pieczeniem ciast i zabijaniem karpii 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|