Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 45 1 2 3 4 5 6 7 44 45
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pogralem Panathinaikos przed meczem -1 myśle, ze dadzą radę boks

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ciekawe te buki mają przyzwyczajenia.

Założyli od " zarania dziejów ",
że 2 liga francuska jest "remisowa "

i kursy na taką opcję są stosunkowo niskie.

A wspomniana liga, ma dopiero 8 miejsce w tym sezonie,
w liczbie remisów.

Ale przyzwyczajenia u nich zostają. wink

Lucio Fulci Forever
Lucio Fulci Forever
dobry piwo
interesuje mnie strona ze składami na dzisiejszy puchar Niemiec. nie jestem obeznany w temacie , nic nie mogę znaleźć - pomoże ktoś?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by haku
dobry piwo
interesuje mnie strona ze składami na dzisiejszy puchar Niemiec. nie jestem obeznany w temacie , nic nie mogę znaleźć - pomoże ktoś?

siema kuzyn piwo

http://www.kicker.de/news/fussball/dfbpokal/startseite.html
nizej na prawo obok zdjecia lewandowskiego klikasz na mecz ktory Cie interesuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Panata po bramkę boks

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Milan + Marsylia 6/10

Fiora / Fleetwood / Hoffen / BVB

boks

old hand
old hand
haha panathinaikos gra gdzieś między moimi blokami na boisku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Stelmach
Asteras DSB jazda boks

Panata najmniejszym nakladem sil chyba

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciezko o bramki na takim boisku

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hmmmm hello:) a ja dziś zaproponuje osobisty typ podparty wszystkim tym o czym myślełem a pewna strona potwierdziła:

Cagliari - Milan

Po nie najlepszym początku sezonu Milan znów znajduje się na ligowym podium, tracąc jedynie dwa punkty do liderującego Juventusu. Również w najbliższej kolejce podopieczni Massimiliano Allegriego nie powinni mieć większych problemów ze zdobyciem trzech punktów. Tym razem ich rywalami będą piłkarze Cagliari.

Piłkarze Milanu ostatnią porażkę ligową ponieśli na początku października, kiedy okazali się gorsi od turyńskiego Juventusu. Od tego czasu aktualnym mistrzom Włoch jedynie dwa razy zdarzyło się stracić punkty, remisując z Fiorentiną i Bologną. Pozostałe spotkania do osiem zwycięstw piłkarzy z Mediolanu.

San Siro jest w tym roku prawdziwą twierdzą Milanu. W meczach u siebie drużyna aktualnego wicelidera Serie A w tym sezonie nie poniosła jeszcze porażki w lidze włoskiej. Na Stadio Giuseppe Meazza trzy punkty zdołała zdobyć jedynie hiszpańska Barcelona, która w niedzielę potwierdziła miano najlepszej drużyny na świecie. Na wyjazdach graczom Milanu wiodło się już nieco gorzej, ale w meczu z Cagliari nie powinni mieć większych problemów ze zwycięstwem.

Cagliari spisuje się gorzej, zajmuje jednak bezpieczne miejsce w środku tabeli. Co ciekawe, większość z 18 zdobytych do tej pory punktów gracze Cagliari zdołali ugrać na wyjeździe. Na boiskach rywali odnieśli trzy zwycięstwa, zanotowali jeden remis, a cztery razy schodzili z boiska pokonani.

Również historia spotkań między tymi zespołami stawia Milan w roli zdecydowanego faworyta. W ciągu ośmiu ostatnich sezonów obie drużyny mierzyły się ze sobą szesnastokrotnie i aż 14 razy to mediolańczycy kończyli te mecze zwycięstwami, dwukrotnie padł natomiast remis.

Prognozowane składy:

Cagliari: Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Nene, El Kabir

Milan: Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimović, Pato

1,56 za 2 smile

old hand
old hand
Ibracadabra to szatan, być może się skuszę! Choć ostatnio mnie włosi udupili...

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Online: Kasa
fiora dnb
OM
AC -1 (ah) boksboksboks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Patricu$
hmmmm hello:) a ja dziś zaproponuje osobisty typ podparty wszystkim tym o czym myślełem a pewna strona potwierdziła:

Cagliari - Milan

Po nie najlepszym początku sezonu Milan znów znajduje się na ligowym podium, tracąc jedynie dwa punkty do liderującego Juventusu. Również w najbliższej kolejce podopieczni Massimiliano Allegriego nie powinni mieć większych problemów ze zdobyciem trzech punktów. Tym razem ich rywalami będą piłkarze Cagliari.

Piłkarze Milanu ostatnią porażkę ligową ponieśli na początku października, kiedy okazali się gorsi od turyńskiego Juventusu. Od tego czasu aktualnym mistrzom Włoch jedynie dwa razy zdarzyło się stracić punkty, remisując z Fiorentiną i Bologną. Pozostałe spotkania do osiem zwycięstw piłkarzy z Mediolanu.

San Siro jest w tym roku prawdziwą twierdzą Milanu. W meczach u siebie drużyna aktualnego wicelidera Serie A w tym sezonie nie poniosła jeszcze porażki w lidze włoskiej. Na Stadio Giuseppe Meazza trzy punkty zdołała zdobyć jedynie hiszpańska Barcelona, która w niedzielę potwierdziła miano najlepszej drużyny na świecie. Na wyjazdach graczom Milanu wiodło się już nieco gorzej, ale w meczu z Cagliari nie powinni mieć większych problemów ze zwycięstwem.

Cagliari spisuje się gorzej, zajmuje jednak bezpieczne miejsce w środku tabeli. Co ciekawe, większość z 18 zdobytych do tej pory punktów gracze Cagliari zdołali ugrać na wyjeździe. Na boiskach rywali odnieśli trzy zwycięstwa, zanotowali jeden remis, a cztery razy schodzili z boiska pokonani.

Również historia spotkań między tymi zespołami stawia Milan w roli zdecydowanego faworyta. W ciągu ośmiu ostatnich sezonów obie drużyny mierzyły się ze sobą szesnastokrotnie i aż 14 razy to mediolańczycy kończyli te mecze zwycięstwami, dwukrotnie padł natomiast remis.

Prognozowane składy:

Cagliari: Agazzi - Pisano, Canini, Astori, Agostini, Biondini, Conti, Nainggolan, Cossu, Nene, El Kabir

Milan: Abbiati, Zambrotta, Mexes, Thiago Silva, Antonini, Aquilani, Van Bommel, Nocerino, Boateng, Ibrahimović, Pato
1,56 za 2 smile

Ktoś to chyba pisał, żeby tylko napisać laugh
Szczególnie podkreślone fragmenty dużo wnoszą grin
A podkreśleni zawodnicy w Cagliari dziś nie zagrają laugh Trzeba przyznać, że ktoś prawie trafił w skład. Aż sześciu zawodników przewidział laugh

W Milanie podobno Mexes na ławce, a za niego Bonera.
Analiza wysokich lotów wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hmmmm coz zrobić, www.seriea.pl [seriea.pl] podobno sie na tym znają;D

old hand
old hand
Bahrain - Palestajn 1:0 13'

under 3.0,3.5 1.80

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Hehe, widocznie nie przykładają się za bardzo do tego co piszą crazy

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Blackbourn dzis 1 izi:)

U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Originally Posted by AdamsGkP

x bedzie tongue

old hand
old hand
Originally Posted by AdamsGkP

mecz outsiderów obecnych, coś mnie tez kusi na blekbern, choć do meczu jeszcze szmat czasu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Akhu

Hehe, widocznie nie przykładają się za bardzo do tego co piszą crazy

hmmmm,
może są pochłonięci pieczeniem ciast i zabijaniem karpii tongue

Strona 5 z 45 1 2 3 4 5 6 7 44 45

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, rymoholik, ElNinho[mmdea], forty, kamel, betowiec, aker), 2,615 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,847
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025