|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maryslia dzisiaj może się okazać remisową miną
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
Maryslia dzisiaj może się okazać remisową miną jeśli już remis to oby 2-2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki problem... wplacalem depozyt na bet24 za pomoca mb tak jak zawsze zalogowalem sie na bet 24 dalem depozyt pozniej przenioslo mnie na strone mb (standard tak jak zawsze) po czym probralo mi kase z mb lecz na bet24 jej nie ma?  i teraz pytanie gdzie ona jest?  ( zawsze pojawiala sie odrazu) podbijam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Maryslia dzisiaj może się okazać remisową miną Niby dlaczego miałaby się okazac miną?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Hayes & Yeading United - Fleetwood Town Obie Drużyny Zdobędą Gole (1=Tak, 2=Nie) 1 (1,53) Beauvais - Niort Obie Drużyny Zdobędą Gole (1=Tak, 2=Nie) 1 (1,62) Bastia - Tours Obie Drużyny Zdobędą Gole (1=Tak, 2=Nie) 1 (2,00)
do boju leszcze - strzelac , tracić dać zarabiać!!!
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Hehe, widocznie nie przykładają się za bardzo do tego co piszą  Poczytaj sobie czasami analizy do spotkań Interu , lepsze niż kwejk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki problem... wplacalem depozyt na bet24 za pomoca mb tak jak zawsze zalogowalem sie na bet 24 dalem depozyt pozniej przenioslo mnie na strone mb (standard tak jak zawsze) po czym probralo mi kase z mb lecz na bet24 jej nie ma?  i teraz pytanie gdzie ona jest?  ( zawsze pojawiala sie odrazu) podbijam u Kapicy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie sie dowiedzialem o nowej nazwie Wolverhampton - "Ligowa kolejka w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia - Boxing Day - to w Anglii tradycja. W poniedziałek Chelsea ma zagrać w derbach Londynu z Fulham, a Arsenal - z Wolverhampton Wanderers. marny redaktorzyna hehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hehe, widocznie nie przykładają się za bardzo do tego co piszą  Poczytaj sobie czasami analizy do spotkań Interu , lepsze niż kwejk  No, tak muszę zrobić, to może być legen...(wait for it)...dary! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie sie dowiedzialem o nowej nazwie Wolverhampton - "Ligowa kolejka w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia - Boxing Day - to w Anglii tradycja. W poniedziałek Chelsea ma zagrać w derbach Londynu z Fulham, a Arsenal - z Wolverhampton Wanderers. marny redaktorzyna hehehe To widze że jakaś fuzja ekip nastąpiła 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose grasz dziś na drugą część Mediolanu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie sie dowiedzialem o nowej nazwie Wolverhampton - "Ligowa kolejka w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia - Boxing Day - to w Anglii tradycja. W poniedziałek Chelsea ma zagrać w derbach Londynu z Fulham, a Arsenal - z Wolverhampton Wanderers. marny redaktorzyna hehehe To widze że jakaś fuzja ekip nastąpiła  Wolverhampton Wanderers Football Club (commonly referred to as Wolves) is an English professional association football club that represents the city of Wolverhampton in the West Midlands region. They are members of the Premier League, the highest level of English football. The club was founded in 1877 and since 1889 has played at Molineux. Historically, Wolves have been highly influential, most notably as being founder members of the Football League, as well as having played an instrumental role in the establishment of the European Cup, later to become the UEFA Champions League. Tyle wiecie, ile zjecie, Panowie...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie gracie dziasiaj Bayern?Warto to ruszac? 
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
wlasnie sie dowiedzialem o nowej nazwie Wolverhampton - "Ligowa kolejka w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia - Boxing Day - to w Anglii tradycja. W poniedziałek Chelsea ma zagrać w derbach Londynu z Fulham, a Arsenal - z Wolverhampton Wanderers. marny redaktorzyna hehehe Ale o co Wam chodzi?  Przecież to jest poprawnie napisane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wlasnie sie dowiedzialem o nowej nazwie Wolverhampton - "Ligowa kolejka w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia - Boxing Day - to w Anglii tradycja. W poniedziałek Chelsea ma zagrać w derbach Londynu z Fulham, a Arsenal - z Wolverhampton Wanderers. marny redaktorzyna hehehe To widze że jakaś fuzja ekip nastąpiła  Wolverhampton Wanderers Football Club (commonly referred to as Wolves) is an English professional association football club that represents the city of Wolverhampton in the West Midlands region. They are members of the Premier League, the highest level of English football. The club was founded in 1877 and since 1889 has played at Molineux. Historically, Wolves have been highly influential, most notably as being founder members of the Football League, as well as having played an instrumental role in the establishment of the European Cup, later to become the UEFA Champions League. A w takim razie to zmienia postać rzeczy Tyle wiecie, ile zjecie, Panowie...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Animal, może Ci się z żużlowymi Wolvesami pomyliło? 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie gracie dziasiaj Bayern?Warto to ruszac?  1.20 i wyjazd  Jak na moje lepiej odpuscić;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie gracie dziasiaj Bayern?Warto to ruszac?  1.20 i wyjazd  Jak na moje lepiej odpuscić;) Konan co Ty dzisiaj polecasz? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie gracie dziasiaj Bayern?Warto to ruszac?  1.20 i wyjazd  Jak na moje lepiej odpuscić;) A cos z pewnych meczy na dzisiaj nie licząc OM i Milanu?Może gdzieś jakiś over?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Animal, może Ci się z żużlowymi Wolvesami pomyliło?  zuzel to oczywista sprawa a tu no coz wychodzi ze palnalem gafe 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|