|
|
stranger
|
|
stranger
Monpeliere strz. 1.31
Inter Milan 1.27
Lille 1.40
City 1,22 co sadzicie??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak - DJ - też tak uważam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siemka...
Czytam, czytam i także nie mam przekonania, by grać na Liverpool. Hmm... To zawsze wyjazd. A braliście pod uwagę granie na Villareal? Chyba ostatnia szansa na puchary w przyszłym sezonie. nawet nie zwrocilem na nich uwagi, a tu faktycznie wyglada na dobry pomysl ten Villareal i to z przyzwoitym kursem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najslabsze jest Blackburn, wczoraj to potwierdzili - tak grajacej druzyny w Anglii dawno nie widzialem
Chelsea juz z City sie przyfarcilo, ze wygrala - na Wigan to wygladalo jakby chcieli wygrac na stojaco i sie zemscilo pod koniec, ale wracajac do Liver - druzyna gra, stwarza sytuacje ale wg mnie najwiekszym problemem jest brak skutecznosci i tego sie troszke boje, bo Wigan w miare dobrze w takich meczach jest ustawione z tylu czy najsłabsze jest Blackburn trudno powiedzieć - moim zdaniem nie. Na pewno mają najsłabszego menedżera i dlatego też są na dnie tabeli. Niedawno zresztą odbył się mecz pomiędzy tymi ekipami - napisałem o nim nawet na moim pseudoblogu [ pship.pl]  Co do LFC: Ktoś wyliczył, że jakby nie słupki i poprzeczki to byliby w pierwszej trójce. Oczywiście o każdej drużynie można tak powiedzieć, ale fakt faktem sytuacji stwarzają masę. Wigan nie ma kim straszyć - Gomez jest zbyt stateczny żeby dobra obrona LFC miała się go bać. No i przede wszystkim Wigan nie ma bramkarza - Al-Habsi jest strasznie słaby i myślę, że nieraz będzie dziś wyciągał piłkę z siatki. dobra Panowie, miałem się uczyć a notatki leżą obok.. do wieczora 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
cos z tego trzeba wybrac:
Fenerbahce MU Arsenal Villareal NApoli Inter Lyon lub X2
nikt z Was nie gra turkow? albo Lyonu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nagoya po gola do ht
jazda z po o 0,5 do ht @6
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle, ze Keana dzis juz nie bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co z Napoli? dadza rade? co oni wogole grali z Roma?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Reasumując zamierzam zagrać:
Villareal Inter Atomówki (siatka) i tutaj Liverpool lub Novosibirsk (siatka)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nagoya po gola do ht
jazda z po o 0,5 do ht @6 0-1  cuuuuda!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co z Napoli? dadza rade? co oni wogole grali z Roma? bili glowa w mur, Hamsik nie trafil do pustej bramki z 2 m na wprost, Cavani zagral chyba najslabszy mecz w sezonie - Roma zasluzenie wygrala - z przodu wchodzili jak w maslo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Panowie  Jak na tą chwile idzie u mnie tak: Liverpool Inter City Później pomyślimy nad jakimś overem 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
a co z Napoli? dadza rade? co oni wogole grali z Roma? Napoli grało bardzo dobre zawody. Dawno nie widziałem tak pechowo przegranego meczu. Pierwszą bramkę dla Romy sam sobie wrzócił bramkarz. Póżniej dominacja Napoli, Hamsik z metra do pustej nie trafił, póznie słupek i pare sytuacji. W drugiej znowu ataki Napoli i parę sytuacji, druga bramka dla Romy ewidentny błąd stopera. W 85min kontaktowa bramka Hamsika. Kiedy wydawało się że Napoli wyrówna(strzelili nawet bramkę za spalonego) to Roma strzeliła bramkę po rykoszecie który zmylił bramkarza. Dzisiaj Napoli win.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co z Napoli? dadza rade? co oni wogole grali z Roma? Napoli grało bardzo dobre zawody. Dawno nie widziałem tak pechowo przegranego meczu. Pierwszą bramkę dla Romy sam sobie wrzócił bramkarz. Póżniej dominacja Napoli, Hamsik z metra do pustej nie trafił, póznie słupek i pare sytuacji. W drugiej znowu ataki Napoli i parę sytuacji, druga bramka dla Romy ewidentny błąd stopera. W 85min kontaktowa bramka Hamsika. Kiedy wydawało się że Napoli wyrówna(strzelili nawet bramkę za spalonego) to Roma strzeliła bramkę po rykoszecie który zmylił bramkarza. Dzisiaj Napoli win. bardzo dobre zawody ? a co to kur.. lyzwiarstwo figurowe, ze za wrazenie artystyczne sie ocenia ? grali nieporadnie, do 16 m jakos to wygladalo a potem razili brakiem pomyslowosci, slupek owszem ale zewnetrzna strona i pilka poleciala w ch.. - gdyby Roma zachowala wiecej zimnej krwi pod bramka to i z 5 bramek mogla wsadzic spokojnie, w srodku brylowala Roma, sam Lavezzi meczu nie wygra - jeden z najslabszych meczy Napoli w domu w tym sezonie
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Z 5 bramek? chyba przy 2-0 jak Napoli się odkryło. A bramka na 2-0 to chyba była pierwsza wizyta w polu karnym Napoli w drugiej połowie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam Panowie  Jak na tą chwile idzie u mnie tak: Liverpool Inter City Później pomyślimy nad jakimś overem  Haha tez tak gram xD
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Panowie  Jak na tą chwile idzie u mnie tak: Liverpool Inter City Później pomyślimy nad jakimś overem  Haha tez tak gram xD 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wspomne jeszcze o Cannavaro, ktory byl spozniony do wiekszosci interwencji a Lavezzi doznal kontuzji = nie zagra minimum 5 tygodni
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z 5 bramek? chyba przy 2-0 jak Napoli się odkryło. A bramka na 2-0 to chyba była pierwsza wizyta w polu karnym Napoli w drugiej połowie. A CO TO ZMIENIA KIEDY ? chyba nie przed meczem - w polu karnym Napoli nawet potrafili wymieniac po 3-4 podania zanim uderzyli na bramke - forma Napoli na pewno nie rosnie, powiedzialbym wrecz odwrotnie - lubie ich ale trzeba patrzec trzezwo
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam Panowie  Jak na tą chwile idzie u mnie tak: Liverpool Inter City Później pomyślimy nad jakimś overem  Haha tez tak gram xD  Czyli dzisiaj tez wygrwyamy Konan 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|