|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Valencia jakimś przyzwoitym składem dzisiaj zagra?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Narrator czeka więc aż bomba eksploduje i zabije go. Jednakże, bomba nie działa, bo Tyler pomieszał parafinę z ładunkiem wybuchowym, a taka mieszkanka (w książce) nie działa. Wciąż żywy, trzymając pistolet który jeszcze przed chwilą miał Tyler, narrator podejmuje pierwszą samodzielną decyzję (od czasu, gdy "poznał" Tylera): wkłada lufę pistoletu do swoich ust i strzela. Później, budzi się w szpitalu psychiatrycznym, wierząc że umarł i znajduje się w niebie. Książka kończy się gdy członkowie Operacji Masakra, którzy pracują w tym szpitalu, mówią narratorowi, że ich plany wciąż są realizowane, oraz że wszyscy czekają na jego powrót.
Ksiazka sie o wiele lepiej konczy niz film
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kalectwo z czegos takiego nie strzelić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Universidad de Chile - Universidad Catolica 1 @1,57
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
znac sie znam i to mysle nie mniej niz wy bo nie dosc ze typuje mecze to mialem przez wieksza czesc mojego zycia stycznosc z pilka jako zawodnik. zebys Ty widzial jakie bilanse na koncie maja zadownicy ktorzy graja w pilke to bys nie stawial tego 1k  ja nie widze tam value w zadnym meczu z tego tripla, marze sie trzyma w takich pewniakach widziales?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Besiktas 0 - 0 Karabukspor
strzelać smierdziele!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
besiktas ładnie rozpoczał i amm nadzieje ,ze tak będą trzymać aż do zdobycia gola...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w sumie te glupki typu Rooney czy ostatnio Chopra zanosza kase naziemnym i pierwszym z brzegu w necie co zobacza reklame
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Besiktas 0 - 0 Karabukspor
strzelać smierdziele!!!! wyluzuj, mecz dopiero sie zaczal!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sędzia teraz lekko z przymróżeniem oka... ja bym dał czerwo - gość wychodził sam na sam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest tu ktos z Warszawskiej Pragi? Policja własnie biega za bandyta który zakosił 6tyś. z placówki bankowej  za złapanie pewnie 1tyś. dadzą he he he  Ja jestem, gdzie dokladnie?  nie gadajcie ze byscie go poszli na psy sprzedac  ? kurwa mac co za ludzie co za kraj  .... No właśnie co za ludzie mieszkają w tym kraju. Znieczulica i brak poszanowania prawa na każdym kroku przyczynia się do tego że mamy takie bezpieczeństwo na jakie sami sobie zapracujemy. A jak ktoś postępuje zgodnie z prawem to od razu donosiciel i zakała społeczeństwa. Broń Boże nie mówię tutaj o donoszeniu na sąsiadów albo rzeczy w tym stylu które utrudniają życie w społeczeństwie bo to jest choroba zwana kretynizmem. Mój pogląd na te sprawy zmienił się z biernego na czynny ponieważ miałem tą nieprzyjemność że przeżyłem na własnej skórze rzeczy które nie życzyłbym nawet wrogowi. Przeżyłem wypadek samochodowy który spowodował pijany kierowca. Nie dość że przeleciałem przez niego przez dwa pasy ruchu i wbiłem się w rów to jeszcze samochód poszedł cały do kasacji. Ten porządny człowiek nawet się nie zatrzymał żeby sprawdzić czy żyje. Od tego czasu jak tylko widzę samochód który zachowuje się bardzo podejrzanie albo który pędząc 150 spycha mnie z drogi to od razu dzwonię na 112. Tym sposobem pewnie wielu niewinnym kierowcom uratowałem życie. Bo to nie chodzi o to że on zabije siebie ale odbierze życie niewinnym ludziom Kradzież mieszkania też przeżyłem pomimo bardzo dobrych zabezpieczeń dlatego jak widzę że kogoś chcą okraść to od razu 112. I tak zapuszkowałem w tym roku 4 złodziei którzy na wydrę rąbnęli dziadka. Jak ktoś uważa że jestem nienormalny to tylko mogę mu współczuć i życzyć by podobne rzeczy nie spotkały go nigdy w życiu ani nikogo z jego rodziny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Valencia jakimś przyzwoitym składem dzisiaj zagra? podstawa ma grac
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Match: Barcelona-L'Hospitalet My pick: 1X Odds: 1,01 Stake: 6/10 I would go with higher stakes on this one, but will keep it moderate because Barcelona will be without some key players. Messi will not play, so attack will be weakened, but still they should be stronger then 3rd league team. Barcelona won against Santos and proved they are the best team in the world. Here is what coach Guardiola said about this match: ''The manager also spoke about tomorrow’s Cup tie against Hospitalet. He understands that it might be difficult to focus on the King’s Cup match after winning the Club World Cup but cautions, “we’re playing to not be eliminated from one of the remaining competitions.” Guardiola went on to urge his players to be “attentive” seeing that “it’s a very dangerous match.” The manager also congratulated the Club for its efforts to fill the Camp Nou up on Thursady through its Day of Member Solidarity. Furthermore, for Guardiola, coming to the Camp Nou is a good excuse to “see our football.” First match ended 1:0 for Barcelona. This will not be an easy one, as few of Barcelona B players will play but I don't think Barcelona will lose today. They would be satisfied with a draw so my call is 1X. Good luck! Widzieliście to? BA.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
alez marnuja te fajfusy ze stambulu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Match: Barcelona-L'Hospitalet My pick: 1X Odds: 1,01 Stake: 6/10 I would go with higher stakes on this one, but will keep it moderate because Barcelona will be without some key players. Messi will not play, so attack will be weakened, but still they should be stronger then 3rd league team. Barcelona won against Santos and proved they are the best team in the world. Here is what coach Guardiola said about this match: ''The manager also spoke about tomorrow’s Cup tie against Hospitalet. He understands that it might be difficult to focus on the King’s Cup match after winning the Club World Cup but cautions, “we’re playing to not be eliminated from one of the remaining competitions.” Guardiola went on to urge his players to be “attentive” seeing that “it’s a very dangerous match.” The manager also congratulated the Club for its efforts to fill the Camp Nou up on Thursady through its Day of Member Solidarity. Furthermore, for Guardiola, coming to the Camp Nou is a good excuse to “see our football.” First match ended 1:0 for Barcelona. This will not be an easy one, as few of Barcelona B players will play but I don't think Barcelona will lose today. They would be satisfied with a draw so my call is 1X. Good luck! Widzieliście to? BA. widzialem, lekko go chlopaki pojechali hahaha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Match: Barcelona-L'Hospitalet My pick: 1X Odds: 1,01 Stake: 6/10 I would go with higher stakes on this one, but will keep it moderate because Barcelona will be without some key players. Messi will not play, so attack will be weakened, but still they should be stronger then 3rd league team. Barcelona won against Santos and proved they are the best team in the world. Here is what coach Guardiola said about this match: ''The manager also spoke about tomorrow’s Cup tie against Hospitalet. He understands that it might be difficult to focus on the King’s Cup match after winning the Club World Cup but cautions, “we’re playing to not be eliminated from one of the remaining competitions.” Guardiola went on to urge his players to be “attentive” seeing that “it’s a very dangerous match.” The manager also congratulated the Club for its efforts to fill the Camp Nou up on Thursady through its Day of Member Solidarity. Furthermore, for Guardiola, coming to the Camp Nou is a good excuse to “see our football.” First match ended 1:0 for Barcelona. This will not be an easy one, as few of Barcelona B players will play but I don't think Barcelona will lose today. They would be satisfied with a draw so my call is 1X. Good luck! Widzieliście to? BA. ba looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Match: Barcelona-L'Hospitalet My pick: 1X Odds: 1,01 Stake: 6/10 I would go with higher stakes on this one, but will keep it moderate because Barcelona will be without some key players. Messi will not play, so attack will be weakened, but still they should be stronger then 3rd league team. Barcelona won against Santos and proved they are the best team in the world. Here is what coach Guardiola said about this match: ''The manager also spoke about tomorrow’s Cup tie against Hospitalet. He understands that it might be difficult to focus on the King’s Cup match after winning the Club World Cup but cautions, “we’re playing to not be eliminated from one of the remaining competitions.” Guardiola went on to urge his players to be “attentive” seeing that “it’s a very dangerous match.” The manager also congratulated the Club for its efforts to fill the Camp Nou up on Thursady through its Day of Member Solidarity. Furthermore, for Guardiola, coming to the Camp Nou is a good excuse to “see our football.” First match ended 1:0 for Barcelona. This will not be an easy one, as few of Barcelona B players will play but I don't think Barcelona will lose today. They would be satisfied with a draw so my call is 1X. Good luck! Widzieliście to? BA. Jaka bezpieczna stawka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|