Obejrzałem pierwszą połowe meczu Dallas Miami i powiem tak może dość ostro i brutalnie Miami gwałci Dallas którzy na tle Lebrona i spółki wyglądają na zupelnie nie przygotowanych do sezonu wolniejsi o 2 tempa totalnie bez pomysłu.
Patrząc troszke od innej strony na to spotkanie bardzo ciekawy Rookie w Miami Norris Cole będą z niego ludzie
Coż czekam jeszcze na OKC -1.5 które mam w dublu z Miami mocno Szkoda tylko że wpierd.... się różne handi ujemne na NY ale cóż pierwsze śliwki robaczywki
Na razie pod każdym względem Dallas ustępuje gościom. Nowitzki gra jak debiutant. Boi się brac odpowiedzialnosć na swoje barki co czynił jak druzynie nie szło. Na razie nie widze żadnych pozytywów na 2 polowe dla Mavs. Jedyne co może zmniejszyć rozmiary porażki to spore wyluzowanie Żar. Także obstawianie w tym meczu kończę bo 2 poł. to na dwoje babka wróżyła, a większość zalezała bedzie od chciejstwa gości Powodzenia wszystkim !!!
chyba pora by w drugiej połowie przypomnieli o sobie o wielkie Mavs
Przypomną o sobie ale za jakiś czas Mistrzów nie można lekceważyć ale będzie to dla nich trudny sezon tak jak napisał kolega powyżej Apogeum formy Mavs w zasadniczmym to przełom stycznia i lutego będz :)ie
Na razie pod każdym względem Dallas ustępuje gościom. Nowitzki gra jak debiutant. Boi się brac odpowiedzialnosć na swoje barki co czynił jak druzynie nie szło. Na razie nie widze żadnych pozytywów na 2 polowe dla Mavs. Jedyne co może zmniejszyć rozmiary porażki to spore wyluzowanie Żar. Także obstawianie w tym meczu kończę bo 2 poł. to na dwoje babka wróżyła, a większość zalezała bedzie od chciejstwa gości Powodzenia wszystkim !!!
rzucać- rzuca, gorzej ze skutecznością. z resztą jakby nie starał się pociągnąć gry to by go nie faulowali tyle razy.
co do Chandlera sie zgodze ale wg mnie Cuban dobrze zrobił wg mnie celuje w Howarda i tym samym team na najbliższe 7-8 lat a ze skutkiem będzie posucha przez rok trudno pierscien maja jakos dadza rade a co do bucks jennigs o to klucz i jego selekcja rzutów