LA Lakers - UTA Jazz LA Lakers (-3,5) 20/10 @1,66 bet365
Jazzmanom zawsze bardzo ciężko grało się w L.A. Nie inaczej powinno być i tym razem, to ich pierwszy mecz w sezonie i zapewne sami nie wiedzą na co ich stać. Jak pokazują dotychczasowe mecze brak 'prawdziwego' preseason jest bardzo widoczny - brak ogrania, czucia piłki. Ku mej rozpaczy Utah z sezonu na sezon się osłabia, najpierw Deron, Sloan, a teraz jeszcze AK47. Ciężko będzie dostać się do PO.
Jeziorowcy z kolei na brak grania nie mogą narzekać 'Dystansowe' bounce-back po prostu musi nastąpić (1/16 last night !). Bryant, Fisher, World Peace, Murphy to co najmniej przyzwoici strzelcy zza łuku. L.A. mieli już wygrany mecz z Bykami, dziś nie wypuszczą zwycięstwa z rąk.
MIL Bucks - MIN T'Wolves MIL Bucks (-3,5) @1,71 bet365 10/10
Po wczorajszych spotkaniach na wielu forach ludziska rzucili się na Leśne Wilki jak szczerbaty na suchary, jakieś 'walju' widzą i takie tam..
No bo skoro Wilki postawiły się Oklahomie, a Kozły uległy Charlotte.. - taki jest ten - złudny moim zdaniem - tok rozumowania.
Charlotte w domu zawsze byli i będą mocni (oczywiście przy założeniu, że pewnego poziomu nie przeskoczą) i ich wygrana z Bucks nie jest dla mnie jakąś dużą niespodzianką. Szczególnie biorąc pod uwagę fatalny występ Jax'a (zaledwie 17min gry, 6 pkt i 6 fauli).
Kozły są w stanie ograniczyć najsilniejszą broń Wilków jaką są niewątpliwie Love i Beasley - Bogut i Gooden na pewno będą dla nich godnymi rywalami w walce pod obręczami. Z kolei obwód to zdecydowana przewaga Bucks - Jennings i Jax (bounce-back mile widziany) biją na głowę Bareę, Ridnour'a i Rubio (melodia przyszłości). Do tego dochodzi atut własnej hali i wychodzi mi zwycięstwo Milwaukee
I wcale nie boję się tego co działo się w preseason
Patrze teraz na historie zakładów i widze, że mam 2 fajne ako nierozliczone. Powie mi ktoś kiedy jest mecz Baylor -Washington. Został mi tylko na obu kuponach ten mecz - win Baylor
Pittsburgh Penguins- Carolina Hurricanes NHL 1 1,70 New Jersey Nets - Atlanta Hawks - suma punktów : -178.5+ NBA 1 1,91 Miami Heat - Boston Celtics - handicap : 0-9.5 NBA 1 1,91 Los Angeles Lakers - Utah Jazz - handicap : 0-2.5 NBA 1 1,66
ee jak teściowej to pewnie by się nie wybrał A tak poważnie to czasem tak bywa, że gracze wtedy na 130% grają, choćby dla kołcza a to wystarczy na Bucks
ee jak teściowej to pewnie by się nie wybrał A tak poważnie to czasem tak bywa, że gracze wtedy na 130% grają, choćby dla kołcza a to wystarczy na Bucks
mmam nadzieje bo wczoraj juz poboksowane +6 na wilki