Czy jest możliwość połączenia tych wszystkich na 1 z zakładów ?
Kalendarz świąteczny skierowany jest generalnie do wszystkich. Jednego dnia są promocje związane z pokerem, innego z kasynem i zakładami. Ostatnio (wczoraj) był na darmowy bonus 20PLN.
Powinny być realizowane w ciągu doby maksymalnie. Aktualnie pracujemy jednak nad systemami płatniczymi i czasem okres ten niestety wydłuża się, za co oczywiście przepraszamy!
mi wisi wyplata na MB od wczoraj.. babka na czacie mowi ze do 72h... w doxxbet w ten sam dzien przyszla... a tu mam czekac 2 dni zeby dopiero wyslali..
mi wisi wyplata na MB od wczoraj.. babka na czacie mowi ze do 72h... w doxxbet w ten sam dzien przyszla... a tu mam czekac 2 dni zeby dopiero wyslali..
ja czekam juz 3 dzien tez na mb wyplata wbijam na live chat zeby dowiedziec sie co i jak a tam kobieta mnie informuje ze potrzebna bedzie weryfikacja zamorowalo mnie
to akurat maja pecha bo zle trafili mialem juz jej cos napisac ale bo wiazalo by sie z blokada konta dokumenty wyslane maja do 48h zweryfikowac ... sie okaze czy tak bedzie
moj kumpel czekal 9dni az doczekal sie informacji: wyslin skany po wyslaniu skanow dostal informacje ze 1700pln ni zostanie my wyplacone bo byl zamieszany w chipdubing, support podal nawet dwa rozdania w ktorym rzekomo byla kasa przelana. Nigdzie nie mozna sprawdzic jak te rozdania wygladaly. druga sprawa rozegral z 200 rąk na roznych stolikach, moze trafil na jakiegos donka co callnal z niczym. przez co teraz nie moze kasy wyplacic.
Jak słyszę, że mój kumpel.... to od razu trąci wałkiem ale od CIEBIE. 3 posty na forum i tajemnicze opowieści o kumplach
ja chlopie wpisalem w google w wyszukiwarce o problemach z wypłatą i chcialem sie podzielic z innymi przykrym doswiadczeniem jaki mial moj kolega. niczego nie oczekuje od nikogo, wiec "walek" to zle dobrane slowo