Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
old hand
old hand
koperro podejrzewam ze wziales pod uwage koncowa klasyfikacje dlatego na terese jest kurs 100. waham sie caly czas nad zagraniem na justyne patrzac co wczoraj zrobila z bjoergen powinno sie udac choc sama justyna powiedziala wczoraj ze juz na podbiegu pewnie ja marrit dogoni i wsio rozstrzygnie sie pozniej wiec handicup jaki ma na ta chwile o niczym nie swiadczy

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
b365
tradycyjny bieg poscigowy
johaug 1,12
Kristofersen 7
kowalczyk 11

old hand
old hand
chlopy a jak kobitki zostaja puszczone w dniu dzisiejszym tk jak w biegu na dochodzenie w biathlonie czyli justys 11 sek pozniej marrit 3min z hakiem jouhaug tak?? bo cos takiego mi sie obilo o uszy

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Zawsze tak było. Przecież jakby puścili wszystkie to ładny by się tam korek ztrobił na tych "wąskich serpentynach"

old hand
old hand
no to lecimy justyna win 1.53 mam nadzieje ze jej wczorajsze slowa to taka zagrywka pierdolnie od razu mocno tym bardziej ze jak sama wczoraj powiedziala nie musiala biec na 110%. az sie boje pomyselc jaka by miala wtedy przewage. jest mocna bardzo mocna mam nadzieje ze dzis bedzie miala wszystko pod kontrola

naprzod Justyna

Z
veteran
veteran
Z Offline
Originally Posted by czuczu1910
Panowie widze ze kurs na dzisiejszy win Naszej gwiazdy bardzo wysoki czym to spowodowane Kurs na johaug 1,12? a na nasza az 11 czy Justyna taka mocno srednia pod takie gory bo wydaje mi sie ze pod ekstremalne gory nasza jest najmocniejsza

zobacz sobie wyniki Johaug na Final Climb z 3 ostatnich lat to wtedy zobaczysz dlaczego taki kurs na nia jest tongue

L
member
member
L Offline
kowalczyk-bjergen 1 1,47
kristofersen-kalla 1 1,6
jacobsen-sarinen 1 1,45
zeller-randall 1 1,25

kalla-lahtemeki 2 2,3

myslalem nad czym takim ?

N
old hand
old hand
N Offline
Originally Posted by ZlatanCristiano
Originally Posted by czuczu1910
Panowie widze ze kurs na dzisiejszy win Naszej gwiazdy bardzo wysoki czym to spowodowane Kurs na johaug 1,12? a na nasza az 11 czy Justyna taka mocno srednia pod takie gory bo wydaje mi sie ze pod ekstremalne gory nasza jest najmocniejsza

zobacz sobie wyniki Johaug na Final Climb z 3 ostatnich lat to wtedy zobaczysz dlaczego taki kurs na nia jest tongue

Z tym że Johaug jest nie jest tu w najwyzszej formie...
Poza tym osobiscie nigdy nie gram zawodników którzy nie mają o co walczyć...Johaug ma ponad 4 min straty do Justyny i Marit i przeszło minutę przewagi nad następnymi. By awansować szans żadnych, bronić się też specjalnie nie ma przed kim
Nie zdziwię się jeśli najlepszy czas wcale nie wykręci Johaug tylko nasza Justyna

Steira się wycofała

R
+
+
R Offline
4.75 oferowal Unibet i Betsafe na to ze Johaug dzis nie bedzie miala najlepszego czasu biegu - wczoraj wieczorem i dzis rano bylo jeszcze do gry, teraz juz wiekszosc bukow sie z tego wycofala, albo mocno obnizyla kursy..
Teresa bez wiekszych szans na pogon na Justyna i Marit.. wiec licze ze spokojnie bedzie dreptala aby tylko utrzymac 3 pozycje.. wczesniej tutaj potrafila naprawde zdzialac cuda.. i deklasowala rywalki.. dzis jednak tego nie widze.. za duza przewaga czolowej dwojki i sama Teresa nie wierzy ze moze je dogonic
teraz mozna to zlapac w okolicach 3.00
Kurs na wzyciestwo Justyny slabiutki.. na live bedzie wyzej - kto zainteresowany.

Last edited by Rivaldinho; 08/01/2012 17:50.
?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Wer gewinnt den Langlauf (9km Freistil, Handicap Start) der Damen in Val Di Fiemme (ITA)? (Zakład na zwycięzcę)- Justyna Kowalczyk - dlaczego bet-at-home zaliczył zaklad jako przegrany ?

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
Originally Posted by śledż ulik
Wer gewinnt den Langlauf (9km Freistil, Handicap Start) der Damen in Val Di Fiemme (ITA)? (Zakład na zwycięzcę)- Justyna Kowalczyk - dlaczego bet-at-home zaliczył zaklad jako przegrany ?
http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=CC&raceid=19205

?
enthusiast
enthusiast
? Offline
Originally Posted by Kreczmer
Originally Posted by śledż ulik
http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=CC&raceid=19205
Bukmacher naprawił swój błąd wszak zakład nie był zawarty na najlepszy czas biegu tylko na zwycięstwo w tymże biegu .

B
stranger
stranger
B Offline
To nie jest naprawienie błędu przez bukmachera, tylko jawne oszustwo. Jak sam słusznie twierdzisz, zakład był na zwycięstwo w biegu (nie w całym turnieju), a według regulaminu "Za zwycięzcę wydarzenia sportowego uważa się drużynę lub osobę, która została ogłoszona przez jury jako oficjalny zwycięzca w dniu rozegrania spotkania nie później niż o godzinie 24.00". A jeśli (jak mam nadzieję) jury to nie jest pracownik portalu, to wszystkie oficjalne wyniki wskazują jedno: zwyciężczynią jest Johaug, mimo że na metę przybiegła trzecia. Żeby było śmiesznej sami przyznali mi rację co do sposobu wyłonienia zwycięzcy jednocześnie uznając za taką Kowalczyk (dwukrotnie wcześniej zmieniając rozliczenie). Jakoś dziwnie "śmierdzi", że gra tu rolę wysokość kursów na każdą spoza kluczowej dwójki, a nie uczciwość względem klientów. Po prostu ktoś dał tam ciała nie znając regulaminu zawodów i teraz trzeba kombinować nie wysilając się nawet na podawanie źródła takich rozstrzygnięć. Czy ktoś z Was miał do czynienia z tajemniczą organizacją LGA i mógłby ewentualnie poradzić mi jak dochodzić swoich praw?

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Kogo uwiera biceps Bjoergen?! [rp.pl]

btw... Kaisa VAris to byla biegaczka, a potem biathlonistka.

N
old hand
old hand
N Offline
10km st. kl. Kowalczyk win @1.65 9/10

Ulubiony dystans, ulubione trasy, forma jest, rodzice na miejscu co na pewno dodatkowo ją motywuje jak choćby w sprincie klasykiem który wygrała po raz pierwszy w karierze...Jeśli nie będzie jakiejś katastrofy ze smarami spokojnie dołoży Bjergen 15-20sek

Originally Posted by nie@zabawny
10km st. kl. Kowalczyk win @1.65 9/10

Ulubiony dystans, ulubione trasy, forma jest, rodzice na miejscu co na pewno dodatkowo ją motywuje jak choćby w sprincie klasykiem który wygrała po raz pierwszy w karierze...Jeśli nie będzie jakiejś katastrofy ze smarami spokojnie dołoży Bjergen 15-20sek

zdarzyło sie juz Kowalczyk wczesniej wygrać sprint w klasyku w PŚ
smile

N
old hand
old hand
N Offline
Bardzo możliwe - nie sprawdzałem. Podczas wczorajszego sprintu usłyszałem taką informację, ale zapewne chodziło o sprint konkretnie w Otepae

W każdym razie dzieki za sprostowanie

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Justyna Kowalczyk vs Chandra Crawford
1 @ 1.75

Justyna w wybornej dyspozycji zdaje sie, ze osiagnela pelnie formy, dlatego nawet w sprincie dowolnym, ktorego nie lubi moze byc grozna. Nie ma dzis Bjoergen takze tym bardziej warto powalczyc o dobra lokate. Na TOP3 mamy kursy ok. 3.5, ja zdecydowalem sie pograc na nasze Dobro Eksportowe w parze z Chandra Crawford.
Ostatni sprint dowolnym w Mediolanie Kowalczyk konczyla jako trzecia, Crawford nie bylo w 20stce, w Toblach bylo podobnie. Nie przypominam sobie kiedy Kanadyjka byla wyzej, dlatego uwazam ten bet za swietna lokate kapitalu.
dla porownania w parze z solidna Fabjan 1.62 na Kowalczyk, a zawodniczka duzo lepsza.

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
edit - w Milanie Crawford byla 7.

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, forty, 11kera11, Sensei), 1,622 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,326
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025