|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
III kategorii to @Experto pewnie by nie brał 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Experto na pewno I kat.  Ja natomiast mam III kat. bo singapurski internet jest niestety tragicznie zacofany pod względem prędkości/przepustowości w porównaniu z polskim netem.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
"Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na Sylwester na mecz.pl nie został wylosowany.Być może w późniejszym terminie w sprzedaży będą jeszcze dostępne inne bilety lub 31 Grudnia 2011 roku będzie je można nabyć za pośrednictwem platformy odsprzedaży biletów"  Jak ktoś chciałby odsprzedać bilet/miejscówkę to proszę o priv. Obojętnie jaka kategoria. Swoją drogą Piostar i Conrad ciekawe ile miejscówek rozdaliście po znajomości Miedziorytom, Cendrusiom, albo rodzinom "zielonych". Wszędzie trzeba mieć znajomości 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Mi Zdzisiu załatwił 
|
|
|
|
|
|
|
"Z przykrością zawiadamiamy, że w drodze loterii Twój wniosek o bilety na Sylwester na mecz.pl nie został wylosowany.Być może w późniejszym terminie w sprzedaży będą jeszcze dostępne inne bilety lub 31 Grudnia 2011 roku będzie je można nabyć za pośrednictwem platformy odsprzedaży biletów"  Jak ktoś chciałby odsprzedać bilet/miejscówkę to proszę o priv. Obojętnie jaka kategoria. Swoją drogą Piostar i Conrad ciekawe ile miejscówek rozdaliście po znajomości Miedziorytom, Cendrusiom, albo rodzinom "zielonych". Wszędzie trzeba mieć znajomości    Zaczekaj, za chwilę rusza drugie losowanie z kolejną transzą biletów, tylko że wcześniej musisz zapisać się do 'Klubu Bukmacherskiego Mecz.pl' aby wziąć udział w losowaniu.  Albo jak Bzyku wspomniał, trzeba się Zdziśka spytać czy by nie odpalił bilecika bo ostatnio jest nie w humorze i słuchy chodzą, że nie dołączy do nas na imprezę. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trzema "młodemu" mieszkanie kupić.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Afery biletowej na Sylwka Mecz.pl ciąg dalszy. Dostałem materiały, rzucające nowe światło na władze mecz.pl  [ Linked Image] Tak właśnie załatwiano wejściówki na Sylwestra mecz.pl. Powiem tylko, że na zdjęciu powyżej na dłoni jednego z Panów widać sygnet singapurskiej mafii. Nie muszę chyba nic więcej pisać... [ Linked Image] Powyżej --> Piostar i Goget dzielą się łupem z rozdanych na lewo wejściówek [ Linked Image] Llamy raczej nie będzie na Sylwka. Dał się złapać na "gorącym"... Pozdr 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Goget palisz? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Mi Zdzisiu załatwił  Bzyku tylko dlatego, że jesteś ze Szczecina, zamazałem Twoją twarz [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Dobra dobra, nie podlizuj się. Jeśli dobrze pamiętam to stoisz tam za Zdzichem.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mowilem wam, ze z jego warunkami fizycznymi Bzyku nadaje sie do footballu amerykanskiego  A Ty mowiles, ze nie konczysz roboty szybko a tu post po 15 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Mówiłem, że ZWYKLE nie kończę roboty szybko. I jeszcze mówiłem, że spodziewam się dziś wrócić szybciej. Więc nie marudź mi tu i idź pakować na siłkę żeby wyglądać jak ja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bzyku, a ile trzeba pakować aby mieć kaloryfer na podbródku tak jak Ty ? 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Pół beczki piwa i dwie golonki dziennie.
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Ex, nie mów hop  W każdej chwili jakiś nawiedzony kierownik budowy może Ci postawić przed nosem filarek  A znając moje szczęście, ja będę wtedy tuż za Tobą  W każdym bądź razie ja wygrałem w radiu bilety na tego Sylwestra na mecz.pl Jako najmłodszy stażem na nowym stanowisku pracy, wychodzę z pracy o 22, więc zamiast cisnąć na imprezę, na której z nikim się nie dogadam o tej porze, wolę pogadać z kolegami hazardzistami  I kilkoma inwestorami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Praca jest dla frajerów - podobnie jak spanie i gotowanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie piwko już zakupione? Gotowi do imprezy?:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mi sie w ogole nie chce tego sylwestra, mam nadzieje ze sie nastroj poprawi. Jeszcze nie kupiona flaszeczka, mam nadzieje ze wszystkiego nie wykupia. Znajomi slysze, ze poluja po marketach na promocje.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Ten temat był dla mnie zabawny, ale już nie jest. Będzie ktoś dziś w nocy?  Wszyscy mnie wystawili, ale widocznie sobie na to zasłużyłem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|