|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co congo czy monfils w koncu. to ze monfils pyknał nadala chyba o czyms swiadczy , a conga nikogo specjlanego nie załatwił w tym turnieju Tsongi wina, że miał łatwą drogę :] malo co z jazirim nie odpadł 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
 Kanepi miażdzy  Akagi Hiszpanki dzisiaj? Hiszpanki ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to co congo czy monfils w koncu. to ze monfils pyknał nadala chyba o czyms swiadczy , a conga nikogo specjlanego nie załatwił w tym turnieju tylko zauważ że Rafa jeszcze nie prezentuje optymalnej swojej formy, już z rosjaninem w 1/4 się męczył.... pojedynek wyrównany ale Conga dla mnie to bierze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
berdych  jak wygra to kupon konczy pennetta.....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to co congo czy monfils w koncu. to ze monfils pyknał nadala chyba o czyms swiadczy , a conga nikogo specjlanego nie załatwił w tym turnieju idac tym tropem to na svendsena z fourcade powinien byc kurs 1.05 patrzac na co co obaj wczoraj zrobili nie wczoraj spójrz na turniej dalej nawiazywalem do biathlonu chodzi o to ze mecz meczowi nie rowny choc faktycznie Gael w tym turnieju prezentuje sie lepiej
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
czyli mówicie Llagostera/Parra win ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co congo czy monfils w koncu. to ze monfils pyknał nadala chyba o czyms swiadczy , a conga nikogo specjlanego nie załatwił w tym turnieju Tsongi wina, że miał łatwą drogę :] malo co z jazirim nie odpadł  Dwóch murzynów, w dodatku Francuzów w finale. Rzuć monetą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak samo - Piostar - jak uważam, że Hindusi powinni dać radę. Oglądałem ich w 1/4 z Malissem/Skupskim. Ciekawą rzecz zaobserwowałem, w kilku ważnych momentach, po odbiciu piłki przez Hindusów, ktoś z publiki krzyczał - AUT, sugerując tym, że poprzednia piłka ( Malissów), była autowa. Ciekawe, że w każdym takim przypadku, Malissy wywalali swoje następne odbicie w aut. Z tego wniosek, że teraz, publiczność, też może pomóc gospodarzom.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co congo czy monfils w koncu. to ze monfils pyknał nadala chyba o czyms swiadczy , a conga nikogo specjlanego nie załatwił w tym turnieju mje sie przypomina jak monfils w polfinale w lipcu chyba jakos, pyknal zdaje sie djoka, a w finale nie ugral seta ze sttepankiem Isnera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to co congo czy monfils w koncu. to ze monfils pyknał nadala chyba o czyms swiadczy , a conga nikogo specjlanego nie załatwił w tym turnieju Tsongi wina, że miał łatwą drogę :] malo co z jazirim nie odpadł  Dwóch murzynów, w dodatku Francuzów w finale. Rzuć monetą. dokładnie, gdyby jeden z nich był biały nie miałbym wątpliwości na kogo postawić a tak to bal murzynów i wielka niewiadoma.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
 Kanepi miażdzy  Akagi Hiszpanki dzisiaj? Hiszpanki ? Llagostera/Parra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to sie nadaje do dzialu smieszne
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tak samo - Piostar - jak uważam, że Hindusi powinni dać radę. Oglądałem ich w 1/4 z Malissem/Skupskim. Ciekawą rzecz zaobserwowałem, w kilku ważnych momentach, po odbiciu piłki przez Hindusów, na korcie tenisowym takie rzezy koniec swiata lipa jak ch..powinni ich od razu wyjeb.. ktoś z publiki krzyczał - AUT, sugerując tym, że poprzednia piłka ( Malissów), była autowa. Ciekawe, że w każdym takim przypadku, Malissy wywalali swoje następne odbicie w aut. Z tego wniosek, że teraz, publiczność, też może pomóc gospodarzom.
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dla mnie Monfils naprawdę dobrze zagrał, i nie tylko z Nadalem ale również z Troickim. Osobiście widzę mecz wyrównany 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Tak samo - Piostar - jak uważam, że Hindusi powinni dać radę. Oglądałem ich w 1/4 z Malissem/Skupskim. Ciekawą rzecz zaobserwowałem, w kilku ważnych momentach, po odbiciu piłki przez Hindusów, ktoś z publiki krzyczał - AUT, sugerując tym, że poprzednia piłka ( Malissów), była autowa. Ciekawe, że w każdym takim przypadku, Malissy wywalali swoje następne odbicie w aut. Z tego wniosek, że teraz, publiczność, też może pomóc gospodarzom. serio tak było ?, troche nie halo zachowanie kibiców....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to sie nadaje do dzialu smieszne głupie zastraszone karaluchy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to sie nadaje do dzialu smieszne głupie zastraszone karaluchy  Widze że masz bardzo wyszukane poczucie humoru
|
|
|
|
|
|
|
jeszcze zaciśnięta piąstka u Danieli, szacun 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
brawo i jeszcze raz brawo dla Danieli przynajmniej podjela walke choc dyspozycja i umiejetnosci w dniu dzissiejszym po stronie Estonki
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|