|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kanepi i Petra dziękuje. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to sie nadaje do dzialu smieszne głupie zastraszone karaluchy  Widze że masz bardzo wyszukane poczucie humoru a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich 
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
KAnepi -3,5 gema  GRRRRRUBO  choć poszło bezpieczniej na 2-0 w setach  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
cza pokazal pacyfista dawaj jakies typy tez chce sie posmiac i powklejac buzki hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba Kuba przy Korei to raj na ziemi 
|
|
|
|
|
|
|
[quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba Domel luzik jest tragedia, ale to szydera z ludzkiej mentalności, nic nie poradzisz... a te płacze na ulicy to padaka na masę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kaja  Nestory Hradeckie zostala Penneta
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
[quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba korea jeszcze dlugo bedzie, bo nikomu zbytnio na niej zalezy, poza tym ten kraj jest tak zacofany, ze nawet po wyzwoleniu z reżimu, nie poprawilo by sie im zbytnio jesli chodzi o warunki życia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3,2 na Mugro to chyba przesada
|
|
|
|
|
|
|
domaitis] [quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba korea jeszcze dlugo bedzie, bo nikomu zbytnio na niej zalezy, poza tym ten kraj jest tak zacofany, ze nawet po wyzwoleniu z reżimu, nie poprawilo by sie im zbytnio jesli chodzi o warunki życia... zależy... nie zależy... gdyby nie zagrożenie nuklearne to i by może się ktoś nimi zainteresował...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
domaitis] [quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba korea jeszcze dlugo bedzie, bo nikomu zbytnio na niej zalezy, poza tym ten kraj jest tak zacofany, ze nawet po wyzwoleniu z reżimu, nie poprawilo by sie im zbytnio jesli chodzi o warunki życia... Śmieszne to na pewno nie jest. Chodź jeden komentarz mnie rozbawił że pozwolę sobie zacytować  "Grecja za pół roku ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3,2 na Mugro to chyba przesada po wczorajszym meczu stwierdzam że nie masz racji! Raonic w gazie, Mugro rozegrał na razie 1 mecz i widać brak ogrania.
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] [quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba korea jeszcze dlugo bedzie, bo nikomu zbytnio na niej zalezy, poza tym ten kraj jest tak zacofany, ze nawet po wyzwoleniu z reżimu, nie poprawilo by sie im zbytnio jesli chodzi o warunki życia... zależy... nie zależy... gdyby nie zagrożenie nuklearne to i by może się ktoś nimi zainteresował... to raczej nie kwestia atomu, Stany maja wystarczajaca bron by to zneutralizowac, bardziej jest to kwestia Chin wspierajacych KRLD. Ewentualna interwencja moglaby doprowadzic do konfliktu, a w konsekwencji III wojny swiatowej...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3,2 na Mugro to chyba przesada po wczorajszym meczu stwierdzam że nie masz racji! Raonic w gazie, Mugro rozegrał na razie 1 mecz i widać brak ogrania. nie mialem okazji ogladac Raonica
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
domaitis] to raczej nie kwestia atomu, Stany maja wystarczajaca bron by to zneutralizowac, bardziej jest to kwestia Chin wspierajacych KRLD. Ewentualna interwencja moglaby doprowadzic do konfliktu, a w konsekwencji III wojny swiatowej... Ja myśle że tam raczej chodzi o coś o czym tak zwykli ludzie nie mają prawa się dowiedzieć. Niby żyjemy w demokracji a propaganda goni propagande...Dlatego trzeba to jebać i zająć się grą o buka 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
domaitis] to raczej nie kwestia atomu, Stany maja wystarczajaca bron by to zneutralizowac, bardziej jest to kwestia Chin wspierajacych KRLD. Ewentualna interwencja moglaby doprowadzic do konfliktu, a w konsekwencji III wojny swiatowej... Ja myśle że tam raczej chodzi o coś o czym tak zwykli ludzie nie mają prawa się dowiedzieć. Niby żyjemy w demokracji a propaganda goni propagande...Dlatego trzeba to jebać i zająć się grą o buka  no dokladnie, moze nie gra u buka  , ale na swiecie jest wiele niesprawiedliwosci i nigdy nie bedzie wszedzie dobrze...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
[quote=thomas_1500]a co moze to nie jest smieszne (nie chodzi o śmierć tego dżona, tylko o zachowanie ludzi) żaden z nich nie uronił tam nawet łzy a to całe udawanie płaczu nie najlepiej im wychodzi, no i taki lament po kolesiu który za nic miał życie każdego z nich  Dla mnie to nie jest śmieszne tylko tragiczne że sa jeszcze takie kraje jak Korea czy Kuba i nie zapomnijmy o Białorusi , ale w tym kraju przynajmniej jest 1 miliarder ! Nazywa się Aleksander Łukaszenka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3,2 na Mugro to chyba przesada po wczorajszym meczu stwierdzam że nie masz racji! Raonic w gazie, Mugro rozegrał na razie 1 mecz i widać brak ogrania. nie mialem okazji ogladac Raonica jak Mugro będzie returnował tak jak wczoraj to jestem spokojny o wynik.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|