|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą jacy żałośni muszą być Ci ktorzy jeszcze 3-4 lata temu nic nie wiedzieli o City i nagle gdy pojawili się inwestorzy z miliardami to pokochali błękitną część Manchesteru... 3-4 lata temu praktycznie żadnej strony polskiej, żadnego wiekszego funclubu City nie miało a dziś co 4ta osoba CITY!CITY! Zobaczyli wielką kasę, wielkie transfery i się tym zadławili... Jak Liverpool był na szczycie (LM) to też fanów na pęczki a teraz sporadycznie ktoś sie przewija a stronki upadają. Cięzko oprzeć się wrażeniu że spora część "sezonowców" przerzuciła się teraz na MC... Trzeba nazwać zdecydowaną większość kibiców City SEZONOWCAMI bo mało wśród nich jest takich ktorzy moga spokojnie powiedzieć że kibicują MC dłużej jak 2-3 lata ;] P.S. 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DWA - ZERO  ta? ja mysle 6-1 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Swoją drogą jacy żałośni muszą być Ci ktorzy jeszcze 3-4 lata temu nic nie wiedzieli o City i nagle gdy pojawili się inwestorzy z miliardami to pokochali błękitną część Manchesteru... 3-4 lata temu praktycznie żadnej strony polskiej, żadnego wiekszego funclubu City nie miało a dziś co 4ta osoba CITY!CITY! Zobaczyli wielką kasę, wielkie transfery i się tym zadławili... Jak Liverpool był na szczycie (LM) to też fanów na pęczki a teraz sporadycznie ktoś sie przewija a stronki upadają. Cięzko oprzeć się wrażeniu że spora część "sezonowców" przerzuciła się teraz na MC... Trzeba nazwać zdecydowaną większość kibiców City SEZONOWCAMI bo mało wśród nich jest takich ktorzy moga spokojnie powiedzieć że kibicują MC dłużej jak 2-3 lata ;] P.S. 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DWA - ZERO  ROZRÓZNIJ KIBICOWANIE a OBSTAWIANIE
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą jacy żałośni muszą być Ci ktorzy jeszcze 3-4 lata temu nic nie wiedzieli o City i nagle gdy pojawili się inwestorzy z miliardami to pokochali błękitną część Manchesteru... 3-4 lata temu praktycznie żadnej strony polskiej, żadnego wiekszego funclubu City nie miało a dziś co 4ta osoba CITY!CITY! Zobaczyli wielką kasę, wielkie transfery i się tym zadławili... Jak Liverpool był na szczycie (LM) to też fanów na pęczki a teraz sporadycznie ktoś sie przewija a stronki upadają. Cięzko oprzeć się wrażeniu że spora część "sezonowców" przerzuciła się teraz na MC... Trzeba nazwać zdecydowaną większość kibiców City SEZONOWCAMI bo mało wśród nich jest takich ktorzy moga spokojnie powiedzieć że kibicują MC dłużej jak 2-3 lata ;] P.S. 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DWA - ZERO  Proponuje ochłoń, MU jest tak cienki że aż szkoda mi tego Fergusona który płaci sędziemu pieniądze które odkłada na prezenty dla dzieci. a ja proponuje udac sie do psychiatry, czlowieku co wy wygadujesz MU slabe? kon by sie usmial
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
zobaczymy który Manchester skończy wyżej PL
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Swoją drogą jacy żałośni muszą być Ci ktorzy jeszcze 3-4 lata temu nic nie wiedzieli o City i nagle gdy pojawili się inwestorzy z miliardami to pokochali błękitną część Manchesteru... 3-4 lata temu praktycznie żadnej strony polskiej, żadnego wiekszego funclubu City nie miało a dziś co 4ta osoba CITY!CITY! Zobaczyli wielką kasę, wielkie transfery i się tym zadławili... Jak Liverpool był na szczycie (LM) to też fanów na pęczki a teraz sporadycznie ktoś sie przewija a stronki upadają. Cięzko oprzeć się wrażeniu że spora część "sezonowców" przerzuciła się teraz na MC... Trzeba nazwać zdecydowaną większość kibiców City SEZONOWCAMI bo mało wśród nich jest takich ktorzy moga spokojnie powiedzieć że kibicują MC dłużej jak 2-3 lata ;] P.S. 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DWA - ZERO  Proponuje ochłoń, MU jest tak cienki że aż szkoda mi tego Fergusona który płaci sędziemu pieniądze które odkłada na prezenty dla dzieci. hahaha płaczku popatrz na historie, na liczbe trofeum jakie ma Sir Alex i popatrz na historie swoje MC i sam ochłoń bo sie ośmieszasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[/quote]
Proponuje ochłoń, MU jest tak cienki że aż szkoda mi tego Fergusona który płaci sędziemu pieniądze które odkłada na prezenty dla dzieci. o awruk heheheh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą jacy żałośni muszą być Ci ktorzy jeszcze 3-4 lata temu nic nie wiedzieli o City i nagle gdy pojawili się inwestorzy z miliardami to pokochali błękitną część Manchesteru... 3-4 lata temu praktycznie żadnej strony polskiej, żadnego wiekszego funclubu City nie miało a dziś co 4ta osoba CITY!CITY! Zobaczyli wielką kasę, wielkie transfery i się tym zadławili... Jak Liverpool był na szczycie (LM) to też fanów na pęczki a teraz sporadycznie ktoś sie przewija a stronki upadają. Cięzko oprzeć się wrażeniu że spora część "sezonowców" przerzuciła się teraz na MC... Trzeba nazwać zdecydowaną większość kibiców City SEZONOWCAMI bo mało wśród nich jest takich ktorzy moga spokojnie powiedzieć że kibicują MC dłużej jak 2-3 lata ;] P.S. 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DWA - ZERO  Proponuje ochłoń, MU jest tak cienki że aż szkoda mi tego Fergusona który płaci sędziemu pieniądze które odkłada na prezenty dla dzieci. a ja proponuje udac sie do psychiatry, czlowieku co wy wygadujesz MU slabe? kon by sie usmial Jakim pajacem jestes pokazywałeś nieraz na gg, więc i teraz ten komentarz w stosunku do ciebie jest wystarczający
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Karny MU 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojna internetowych pikników 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
karny  MC LEŻY !! hehehehehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie cieszy taka sytuacja, latem będzie wyprzedaż i moze Aguero i Silva zdecydują się na Real 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swoją drogą jacy żałośni muszą być Ci ktorzy jeszcze 3-4 lata temu nic nie wiedzieli o City i nagle gdy pojawili się inwestorzy z miliardami to pokochali błękitną część Manchesteru... 3-4 lata temu praktycznie żadnej strony polskiej, żadnego wiekszego funclubu City nie miało a dziś co 4ta osoba CITY!CITY! Zobaczyli wielką kasę, wielkie transfery i się tym zadławili... Jak Liverpool był na szczycie (LM) to też fanów na pęczki a teraz sporadycznie ktoś sie przewija a stronki upadają. Cięzko oprzeć się wrażeniu że spora część "sezonowców" przerzuciła się teraz na MC... Trzeba nazwać zdecydowaną większość kibiców City SEZONOWCAMI bo mało wśród nich jest takich ktorzy moga spokojnie powiedzieć że kibicują MC dłużej jak 2-3 lata ;] P.S. 2-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  DWA - ZERO  No widzisz, a ja mam odwrotnie, kibicowałem im jak byli w cieniu drużyny czerwonogębego, od czasów szejków nie mam do nich serca.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
hahahahahha MC dziś jest tak ŻAŁOSNY że tu może być spokojnie 6-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|