Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12
veteran
veteran
Originally Posted by lelu
Stosowal ktos domowe kuracje wybielania zebow ? Chodzi mi o te rozne pasty, zele, swiatlo UV itp itd.
Opinie i sugestie mile widziane smile

zadne domowe nie działają, preztestowane kilka tych z allegro, jedynie co warto to w gabinecie za 600 - wzwyz wybielanie, te z allegro to szajs, tylko zeby stały się wrazliwsze.

Bonus: Unibet
O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Panowie, pytanie o kursy na wózki widłowe, a raczej zdanie tego kursu. Wózki typu boczne elektryczne i wózki spalinowe/gaz

W jakiej formie się zdaje, co trzeba zaliczyć? Jakieś trudności?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
mam na te drugie, najpierw kurs potem test teoretyczny i praktyka typu przewies palete z punktu a do b. Ogolnie formalnosc.
Najlepsze co z kursu na wozki pamietam t ze na ostatnich zajeciach ogladalismy film "jak pracowac na zurawiu" laugh laugh laugh

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Może mi ktoś przetłumaczyć tytuł "Porównanie programów wykorzystywanych do harmonogramowania robót budowlanych" na angielski?
Mój angielski gramatycznie leży, więc nie chce walnąć jakiegoś babola.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
the comparison of programs used for scheduling building works

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by _Way_
Może mi ktoś przetłumaczyć tytuł "Porównanie programów wykorzystywanych do harmonogramowania robót budowlanych" na angielski?
Mój angielski gramatycznie leży, więc nie chce walnąć jakiegoś babola.

The comparison of aplication softwares used for scheduling (similising)construction works.

Myśle, że będzie poprawnie. Self troche uprościł, dosłownie przetłumaczył smile

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
@Self-Confident
@Busta
wielkie dzięki piwo

A7
A7
Działa Wam dzisiaj sieć Play? Ja nie mogę nigdzie zadzwonić ani sprawdzić stanu konta. Po przełożeniu karty do innego tel. to samo. Thx.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by stoprocent_
Originally Posted by lelu
Stosowal ktos domowe kuracje wybielania zebow ? Chodzi mi o te rozne pasty, zele, swiatlo UV itp itd.
Opinie i sugestie mile widziane smile

zadne domowe nie działają, preztestowane kilka tych z allegro, jedynie co warto to w gabinecie za 600 - wzwyz wybielanie, te z allegro to szajs, tylko zeby stały się wrazliwsze.
super biel - stosowałem i efekty są zdumiewające.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
ja stosowałem paski (nie pamietam dokładnie jakie, ale mogę się zorientować0 i również byłem zadowolony.

old hand
old hand
podobno jest na facebooku opcja dowiedzenia sie kto ogladał twój profil...gdzie można to ewentualnie ustawić?

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
to nie dziala

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam ! Mam pytanie do osob ktore sa obcykane jesli chodzi o instytucje Urzedu Skarbowego. Kilka miesiecy temu zalozylem firme na osobe trzecie, ktora pracuje na etacie, tylko dlatego aby nie placic ZUS-u itp., w chwili obecnej nie jestem nigdzie zatrudniony, ale oczywiscie srodki uzyskuje z tej firmy i innych zrodel, pytanie jest nastepujace ... chcialbym kupic auto i zarejestrowac je oczywiscie na siebie, czy US moze mnie przeswietlic ? Skoro formalnie nie pracuje to nie powinieniem miec srodkow na zakup auto, jak to wyglada w praktyce ? Z gory dzieki za pomoc !

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
genius mozesz okreslic dokladniej o co kaman z ta super biela ? Chodzi o to- http://www.superbiel.pl/ ?

[
solus contra omnes
solus contra omnes
[ Offline
Originally Posted by simons1986
Witam ! Mam pytanie do osob ktore sa obcykane jesli chodzi o instytucje Urzedu Skarbowego. Kilka miesiecy temu zalozylem firme na osobe trzecie, ktora pracuje na etacie, tylko dlatego aby nie placic ZUS-u itp., w chwili obecnej nie jestem nigdzie zatrudniony, ale oczywiscie srodki uzyskuje z tej firmy i innych zrodel, pytanie jest nastepujace ... chcialbym kupic auto i zarejestrowac je oczywiscie na siebie, czy US moze mnie przeswietlic ? Skoro formalnie nie pracuje to nie powinieniem miec srodkow na zakup auto, jak to wyglada w praktyce ? Z gory dzieki za pomoc !

zalezy, za ile to auto, do pewnej kwoty nic Ci nie zrobia, zawsze mozesz powiedziec, ze uskladales, itp..

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by [a
domaitis]

zalezy, za ile to auto, do pewnej kwoty nic Ci nie zrobia, zawsze mozesz powiedziec, ze uskladales, itp..

tak do 10.000, w sumie to moglbym auto zarejestrowac na kogos z rodzicow no ale z drugiej strony chcialbym juz pracowac na swoje znizki itp

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by [a
domaitis]

tak do 10.000, w sumie to moglbym auto zarejestrowac na kogos z rodzicow no ale z drugiej strony chcialbym juz pracowac na swoje znizki itp
do 10 000 nie beda Cie sprawdzac, sam kupilem opla vectre B 2002 wpisane mam 9.900 laugh i nic sie mnie nie czepial

old hand
old hand
Czy gdzies w tv mozna obejrzec mecz puchau Hiszpanii miedzy Realem a Barcelona ?

M
old hand
old hand
M Offline
Sportklub SZULC smile

old hand
old hand
Dzieki Marek86 za odpowiedz. Przydała się smile

Mam jeszcze prosbe odnośnie komórek. Obecnie jestem uzytkownikeim SE Aino z ktorego jestem zadowolony. Wczoraj dostałem do przetestowania SE Xperia neo V. Jestem sceptycznie nastawiony do telefonow dotykowych, poprostu ich jakos nei trawie ale technika idzie do przodu i trzeba sie dostosowywac smile
Ale do rzeczy... w Xperii jest mnostwo opcji jak nawigacje, przgladanie youtube i setki innych aplikacji. Wszytsko fajnie ale chcialbym sie dowiedziec czy to jest w jaksi sposób płatne? Mam teleofon w Plusie i slyszalem ze jest taka siec jak by wewnetrzna gdzie odbywa sie to bezplatne. No ale pewnosci nie mam i chcialbym sie dowidziec jezlei ktos sie zna badz ma taki teleofn czy jest to prawda???
Podczas przegladania tych stron i wiaodmosci z net zmienia mi sie jak by zasieg z 3G na literke ,,H''. Dodtakowo chetnei wyslucham wszelkich opinii na temat tego teleofnu smile
Pozdrawiam smile

Strona 10 z 12 1 2 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, burbon, Sensei, betowiec, Szuman, aker, alfa, rafal08, Lukasz111), 3,072 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,762
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025