|
|
addict
|
|
addict
siatkówki dzisiaj od groma nic tylo wybierać coś ciekawego:) Moze dzisiaj Korver zarzuci swoją interesującą listę marzeń:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Fajnie Fajnie z tą Polibudą tylko pamiętaj że Warszawa grała w Czwartek mecz pucharowy w Chorwacji i podróż ich bardziej pewnie zmęczyła niż sam mecz  Ale zmęczenie może doskwierać...A JSW się spokojnie przygotowywało...Jako Kibic Politechniki wierze w swój zespół ale też trzeba patrzeć realnie  oczywiście, mam to na względzie. może w związku z tym postawią na ryzykowną zagrywkę, co żeby szybko rozstrzygać akcje? ;-)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
widzial ktos gdzies +2,5 na polibude?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzial ktos gdzies +2,5 na polibude? Tylko u smieciowych Betgunow i Betsyfow, a do tego po slabych kursach. Ewen masz o3.5seta w pinnku po 1.73, ale jak jestes za Wwa i wygraja 3:0 to bedziesz sobie plul w brode  Zeby nie bylo, co do typu nie mam opinii, czekam na live.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siatkówki dzisiaj od groma nic tylo wybierać coś ciekawego:) Moze dzisiaj Korver zarzuci swoją interesującą listę marzeń:) a moze tak uzyc wlasnego mozgu? slyszalem ze czasem pomaga
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polibudy bym nie tykal, tu moze byc czyste 3:0 dla JSW
a z innych mysle ze warte uwagi oferty na seta Gwardii orad Lodzi, rywalki po meczach, do tego Trefl w rozsypce
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a z innych mysle ze warte uwagi oferty na seta Gwardii orad Lodzi, rywalki po meczach, do tego Trefl w rozsypce Tylko Gwardia też miała wojaż zagraniczny  kawał Europy przejechały  Ale to są baby więc set może wpaść
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a z innych mysle ze warte uwagi oferty na seta Gwardii orad Lodzi, rywalki po meczach, do tego Trefl w rozsypce Tylko Gwardia też miała wojaż zagraniczny  kawał Europy przejechały  Ale to są baby więc set może wpaść  I do tego autokarem  Ciężko mi ten Sopot rozgryźć, niby sytuacja w klubie nienajlepsza, ale też nie można przekraślać zawodniczek z takimi umiejętnościami. Co któryś mecz im wychodzi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siatkówki dzisiaj od groma nic tylo wybierać coś ciekawego:) Moze dzisiaj Korver zarzuci swoją interesującą listę marzeń:) Na chwilę obecną brak ciekawszych propozycji. Coś mi ten weekend się nie podoba. Wszędzie jakieś 'ale' znajduję i odpuszczam beta.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
trzeba znalezc kilka z najmniejszym alem i zagrac za troszke mniejsza stawke po prostu,dla mnie dobrze wyglada calais-tfco-1 bwin jastrzebie trefl sopot
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
trzeba znalezc kilka z najmniejszym alem i zagrac za troszke mniejsza stawke po prostu,dla mnie dobrze wyglada calais-tfco-1 bwin jastrzebie trefl sopot gubernia-fakel-2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba znalezc kilka z najmniejszym alem i zagrac za troszke mniejsza stawke po prostu,dla mnie dobrze wyglada calais-tfco-1 bwin jastrzebie trefl sopot Ja nie gram na siłę. Jak mi coś nie pasuje to odpuszczam, bez względu czy to weekend czy inny dzień tygodnia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze mozna pograc na sile i stracic w weekend to co sie ugralo na pucharach:)
jedyne ciekawsze propozycje jak na razie widze w finskiej
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
trzeba znalezc kilka z najmniejszym alem i zagrac za troszke mniejsza stawke po prostu,dla mnie dobrze wyglada calais-tfco-1 bwin jastrzebie trefl sopot Ja nie gram na siłę. Jak mi coś nie pasuje to odpuszczam, bez względu czy to weekend czy inny dzień tygodnia. no wiadomo na siłę nie ma co grać, nawet na nic sie poważniej nie zapatrzyłeś to aż dziwne dla mnie;)ja tylko podalem moje propozycje które mozliwe ze zagram ale po prostu za mniejsza stawke zeby sobie cos sprawdzic i posledzic:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba znalezc kilka z najmniejszym alem i zagrac za troszke mniejsza stawke po prostu,dla mnie dobrze wyglada calais-tfco-1 bwin jastrzebie trefl sopot Ja nie gram na siłę. Jak mi coś nie pasuje to odpuszczam, bez względu czy to weekend czy inny dzień tygodnia. no wiadomo na siłę nie ma co grać, nawet na nic sie poważniej nie zapatrzyłeś to aż dziwne dla mnie;) ja tylko podalem moje propozycje które mozliwe ze zagram ale po prostu za mniejsza stawke zeby sobie cos sprawdzic i posledzic:)No widzisz kolego, ja jednak trochę bardziej cenię swoje pieniądze i czas, by grać tylko dla tego, żeby sobie pośledzić mecze  Ale każdy orze jak może  Pozdro.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kuzbas i węgiel 
|
|