Chociaż pewnie później Dereck dostał SMS-a od Kliczki o treści: "Stary, wiem, że miało wyglądać wiarygodnie, ale nie musiałeś mi aż takiego lepa sprzedać"
Prawda jest taka, że przez ten policzek, który był pokazany w xxx stacjach to tę walkę obejrzy sporo więcej osób. A więcej osób to większy $$$$$$$ z transmisji i większy $$$$$$ dla samych zawodników bo dostają %%%%%% z dochodów z transmisji. A im więcej widzów przed TV tym większa kasa. Nie zdziwiłbym się gdyby przed samą ceremonią Kliczko sam zaproponował rywalowi aby mu przypierniczył.
Niestety era Lewisa i Tysona minęła i dziś ludzie nie oglądają boksu tak jak kiedyś bo co tu gadać... atrakcyjny to on nie jest.
Skoro o liściach to jedne z lepszych. Ten Derecka to popierdółka przy nich
A tak na poważnie to jutro się okaże czy ten liść był wyreżyserowany. Jeśli Witalij go zniszczy w 1 rundzie to wtedy uznam, że raczej nie Lub chociażby ruszy z furią... Jeśli będzie się obchodził jak z Albertem i Tomkiem to wtedy będzie wiadomo, że grane było.
A ty za parę mln euro więcej wolałbyś liścia czy buziaka od murzyna? Bo ja mimo wszystko wolałbym w gębę. Przed jakąś galą MMA w Rosji Polak dostał z liścia od ruska na prezentacji i nie wyszedł do ringu więc może Kliczko też nie wyjdzie kto wie.