|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to może nakurwiać salto z drugiej strony kortu Dolgo swoimi podskokami też mógłby dekonctrować przeciwnika jeśli np ktoś po drugiej stronie gra płynnie jak Fed. Ja nie mówię, że Tomic zachował się ok ale nie przesadzałbym w drugą stronę, że zrobił coś strasznego zorietnował się, że podniósł rakietę w złym momencie to grał dalej. Dawno takich bzdur nie czytalem  Widac, ze Twoja wiedza na temat tego sportu jest....zadna.  Wiec koniec dyskusji.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gra ktoś przeciwko Na Li czy jestem sam ?  no mi sie widzi ze raczej skosna pocisnie h2h niekorzystne ale to bylo dawno i na ziemi na twardym ja posklada w 2 setach ale ja tego nie gram dzisiaj juz chyba wyczerpalem limit szczescia wszystko do przodu wiec nie kusze losu jutro tez jest dzien 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja na nockę gram tylko under gemowy Tsonga - Gil, nic więcej nie ruszam. Tsonga go pocisnie bez dwóch zdań. Gil i tak już swoje zrobił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to może nakurwiać salto z drugiej strony kortu Dolgo swoimi podskokami też mógłby dekonctrować przeciwnika jeśli np ktoś po drugiej stronie gra płynnie jak Fed. Ja nie mówię, że Tomic zachował się ok ale nie przesadzałbym w drugą stronę, że zrobił coś strasznego zorietnował się, że podniósł rakietę w złym momencie to grał dalej. Dawno takich bzdur nie czytalem  Widac, ze Twoja wiedza na temat tego sportu jest....zadna.  Wiec koniec dyskusji. no tak wszystko wiedzacy a skad mozesz wiedziec co widzial Dolgo i co pomyslal kangur to jest twoja interpretacja tego co bylo a bronisz tego tak zajadle jakby to byla jedyna i najprawdziwsza prawda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ogladalem mecz, slszalem rozmowe Dolgopolova z sedzią i widzialem powotorke skierowaną w tej akcji wylacznie na Tomica czyli to jap podniosl reke a potem powiedzial pod nosem ze jej nie podnosil? Ale z faz farmazony jeden z drugim  NARAZIE.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla mnie to może nakurwiać salto z drugiej strony kortu Dolgo swoimi podskokami też mógłby dekonctrować przeciwnika jeśli np ktoś po drugiej stronie gra płynnie jak Fed. Ja nie mówię, że Tomic zachował się ok ale nie przesadzałbym w drugą stronę, że zrobił coś strasznego zorietnował się, że podniósł rakietę w złym momencie to grał dalej. Dawno takich bzdur nie czytalem  Widac, ze Twoja wiedza na temat tego sportu jest....zadna.  Wiec koniec dyskusji. I co chcesz mi wmówić, że odbijasz amatorsko w Szczecinie piłeczkę to pozjadałeś wszystkie rozumy ? Chodzi mi o to, że skoro piszesz coś w stylu, że "postawą tego gnoja" czy coś takiego to przejaw frustracji. A kim Ty jesteś żeby oceniać w ten sposób. Dolgo jakoś przesadnie się nie kłócił nie robił szopek jak Nalba (wiem, że to inna sytuacja). To nie była akcja typu Petziego z finału USO. I przede wszystkim nie zadecydowała o przebiegu meczu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ogladalem mecz, slszalem rozmowe Dolgopolova z sedzią i widzialem powotorke skierowaną w tej akcji wylacznie na Tomica czyli to jap podniosl reke a potem powiedzial pod nosem ze jej nie podnosil? Ale z faz farmazony jeden z drugim  NARAZIE. W gwoli ścisłości widać słabo u Ciebie z angielskim. Tomic powiedział że nie prosił o challange a nie, że nie podnosił ręki. Peace
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TOMIC Gratki jeb.. wszystko  $$$ 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czyli wniosku sa nastepujace: -tomic zagral dobry mecz -tomic nie prosil o sokole oko -tomic sprawi duzo klopotow federerowi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co to za roznica? mi nei chodzilo o to zeby tlumaczyc słowo w słowo tylko oddac sens sytuacji jaka zaistaniala na korcie  To ze amatorsko gram w tenisa od lat i intersuje sie ta dysypliną od dziecka daje mi wglad jak taka sytuacja moze zawazyc na daleszej grze  AKurat Karol Stopa porwonał ta sytuacje do zachowanie Pecznera z meczu z Polakami  Jeszcze raz mowie ze ja w tym meczu nic nei gralem ale dla mnie czyli osoby, ktora oglada tenisa od wielu wielu lat takei zachowanie na krocie jest niedouszalne i naganne  I nie do pomyslenia jeszcze kilka lat temu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli wniosku sa nastepujace: -tomic zagral dobry mecz -tomic nie prosil o sokole oko -tomic sprawi duzo klopotow federerowi  -tak -huj wie -nie wiadomo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ogladalem mecz, slszalem rozmowe Dolgopolova z sedzią i widzialem powotorke skierowaną w tej akcji wylacznie na Tomica czyli to jap podniosl reke a potem powiedzial pod nosem ze jej nie podnosil? Ale z faz farmazony jeden z drugim  NARAZIE. W gwoli ścisłości widać słabo u Ciebie z angielskim. Tomic powiedział że nie prosił o challange a nie, że nie podnosił ręki. Peace a co oznacza podniesienie ręki w takiej sytuacji ? automatyczna prośba o challenge i powtórzenie punktu - jedyne logiczne wyjście z sytuacji...
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
MEdina ale pech, a tak ladnie grala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vendetta ok zgadzam się z Tobą, ja ciągle powtarzam, że ja też uważam, że to co zrobił nie było ok i nie pochwalam tego. Bardziej w moich wypowiedziach chodziło mi o to, że frustraci przeklinają gościa już na początku kariery dlatego, że pare złotówek przez niego stracili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vendetta ok zgadzam się z Tobą, ja ciągle powtarzam, że ja też uważam, że to co zrobił nie było ok i nie pochwalam tego. Bardziej w moich wypowiedziach chodziło mi o to, że frustraci przeklinają gościa już na początku kariery dlatego, że pare złotówek przez niego stracili  Henry'ego też przeklinali prawie na końcu kariery - etap życia nie ma nic do rzeczy, poleciał w chuja i należy mu się pranie głowy, proste. Niech się cieszy, że w mafia z mecz.pl nie ubierze go w cementowe buty 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Kukułka powinien seta urwać Monfilsowi co ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo ogladalem mecz, slszalem rozmowe Dolgopolova z sedzią i widzialem powotorke skierowaną w tej akcji wylacznie na Tomica czyli to jap podniosl reke a potem powiedzial pod nosem ze jej nie podnosil? Ale z faz farmazony jeden z drugim  NARAZIE. W gwoli ścisłości widać słabo u Ciebie z angielskim. Tomic powiedział że nie prosił o challange a nie, że nie podnosił ręki. Peace a co oznacza podniesienie ręki w takiej sytuacji ? automatyczna prośba o challenge i powtórzenie punktu - jedyne logiczne wyjście z sytuacji... chociaz jedna osoba to rozumei tak jak nalezy  Sędzie potem tlumaczyl Dolgiemu ze powinien grac dopoki on by nie przerwal gry bo nawet gdyby Tomci cos sygnaizowal to sędzia zatrzymuje gre. Tylko ze ja osobiscie widząc ze przeciwnik podnosi, rakeite do góry co jest ogolnei przyjete jako prosba o challange i zatrzymanei gry totanie bym sie zdekoncentrowal. Ogólnei ta sytuacja to dla mnei paranoja a tonmic jest u mnei na czarnej liscie i to w czołówce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kukułka powinien seta urwać Monfilsowi co ? Trudno powiedzieć, może być 3:0 dla Gaela, a może nie  loteria jak dla mnie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|