Przepraszam może nie śledziłem wszytkich newsów dzisiaj. O co chodzi z kursem na Hewitta (@3.35)? Coś się stało czy buki po prostu tak szanse jego oceniają?
Przepraszam może nie śledziłem wszytkich newsów dzisiaj. O co chodzi z kursem na Hewitta (@3.35)? Coś się stało czy buki po prostu tak szanse jego oceniają?
@4.00 Kangur panbet
Umiejętności ma, gra u siebie, publika pomoze. Młody narobi w portki i izi win
malo realne by przelamal Milosa a sam serwisem nie ugra meczu ...
malo realne by przelamal Milosa a sam serwisem nie ugra meczu ...
peczna ta sztuka sie udala zlamac raonicia, ogolnie mial mnostwo bp
wy serio myslicie ze Hewitt da rade ? kulawy Rod go lamal a i chyba Milos tez lepiej serwuje, nie wiem co widziecie w czerwstwym jak 3 tygodniowa bula Lleytonie ;p
Szparka , Ivanovic , Frytki , Zvonka , Hradeckova/hlavackova .. widzicie gdzies tam wyjebke ? bo jescze AO w tym roku nie pogrywalem a wypadaloby a ze wekend czas zaczac i noc dluga to chec na kupka jakby wieksza
Szparka , Ivanovic , Frytki , Zvonka , Hradeckova/hlavackova .. widzicie gdzies tam wyjebke ? bo jescze AO w tym roku nie pogrywalem a wypadaloby a ze wekend czas zaczac i noc dluga to chec na kupka jakby wieksza
na moje dzis
Vera? Przecież Lucie miała powyżej 10 BP których nie wykorzystała, Vera miała szczęście że dostała zagotowaną Lucie. Po 4,00 śmiało atakuje Makarona