Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 54 z 69 1 2 52 53 54 55 56 68 69
M
Krecik
Krecik
M Offline
Nie odniosłeś się Goget do techniki uderzeń Kvitovej, bo moim zdaniem to jest istota dyskusji, której chyba nie rozumie Vendetta.

Ogólnie polemizowałbym dalej nad pewnymi aspektami, ale już z szacunku do Ciebie nie będę drążył smile

Marzy mi się finał Aza - Kvitova, ostatnio często spotykają się w finałach, gdzie góruje Czeszka. Ogólnie ja jej klasy nie podważałem, dyskusja toczyła się na temat techniki.

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by młody gniewny
Nie odniosłeś się Goget do techniki uderzeń Kvitovej, bo moim zdaniem to jest istota dyskusji, której chyba nie rozumie Vendetta.

Ogólnie polemizowałbym dalej nad pewnymi aspektami, ale już z szacunku do Ciebie nie będę drążył smile

Marzy mi się finał Aza - Kvitova, ostatnio często spotykają się w finałach, gdzie góruje Czeszka. Ogólnie ja jej klasy nie podważałem, dyskusja toczyła się na temat techniki.

bardziej tego ze Kvitka to kompletna zawodniczka (czyt. nie ma slabych stron) tongue

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Jak sie nie oniosl do techniki?
przeciez napisał o technice zagran Kvitowej,wiekszym arsenale uderzen jakie posiada Czeszka, plus o tym ze potrafi zagrac trudna pilke pod siatką smile A te wlasnie elemtny gry skladają sie na to ze mamy do czynienia z kompletnym zawdonikiem a wtym przypadku zawodniczką
Kvitova potrafi zachowac sie przy siatce i jak wiadomo swietnie gra z lini koncowej. Dobrze operuje fb jak i bh nadajac uderzeniom kiedy trzeba topsinu a kiedy nei trzeba gra płasko.
Potrafi zagrac stopwoleja itp. itd. co azarence jest zupelnie obce smile

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
ja sobie zdaje sprawe ze Kwvitova to nie jest Henin czy Hingis ale przy obecnym trendzie i stronie w która idzie tenis* szczegolnei tenis kobiecy) mysle, ze nazywajac Czeszke zawodniczka kompletna na tyle Azarenki i innych tego typu nie robie bledu smile

C
addict
addict
C Offline
laugh Pseudo znawca Leszek Sidor smile

M
Krecik
Krecik
M Offline
o widzisz, jednak można z Nami dyskutować wink

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
jesli ktos sie wypowiada tak jak Goget to czemu nie?
Skoro Wy na moje argumenty odpisywaliscie ze chyba sobie kpie itd itp. i sobie wtórwaliscie w wypisywaniu bredni to wybacz smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Vendetta
ja sobie zdaje sprawe ze Kwvitova to nie jest Henin czy Hingis ale przy obecnym trendzie i stronie w która idzie tenis* szczegolnei tenis kobiecy) mysle, ze nazywajac Czeszke zawodniczka kompletna na tyle Azarenki i innych tego typu nie robie bledu smile

Jesli chcesz porownywac Kvitke do zawodniczek co sa obecnie w tourze to napisanie ze jest ona kompletna zawodniczka nie byloby klamstwem, poziom WTA jest jaki jest frown jak Jankovic,Safina czy Wozniacki potrafily byc nr.1 w rankingu to ja nie mam pytan tongue

Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by Drizzd91
bardziej tego ze Kvitka to kompletna zawodniczka (czyt. nie ma slabych stron) tongue

Ona musi być w odpowiedniej formie, żeby jej tenis funkcjonował, ale to w sumie typowe u hard hitterek. Jeszcze jest problem z selekcją uderzeń czasem, gdzie precyzja nie idzie w parze z siłą. Aza czy Wozniacki mają ten plus, że poniżej pewnego poziomu nie schodzą, dlatego potrafią ciułać regularnie punkty za ćwierćfinały i półfinały.

Kvitke bronią wyniki. W ubiegłym roku wygrała trzy duże turnieje na różnych nawierzchniach (cegła, trawa, hala). Aza na razie tylko na betonie straszy i musi liczyć, że rywalki z Topu będą wyrzucać. Kvitka jak ma dzień konia to dzieli i rządzi na korcie. Tu też warunki fizyczne robią swoje.

Krecik nie twierdzę, że Aza nic przy siatce nie potrafi, ale Kvitka jednak bogatszy repertuar i na większym ryzyku grany. Do Agi oczywiście się nie umywają obie grin

Kompletna zawodniczka to była Henin, a nie te dzisiejsze małolaty smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Drizzd91
Originally Posted by Vendetta

Jesli chcesz porownywac Kvitke do zawodniczek co sa obecnie w tourze to napisanie ze jest ona kompletna zawodniczka nie byloby klamstwem, poziom WTA jest jaki jest frown jak Jankovic,Safina czy Wozniacki potrafily byc nr.1 w rankingu to ja nie mam pytan tongue

kiedyś musi trafić się czarna owca, na szczęście żegnamy już Caro z 1 miejsca mam nadzieję że na dobre

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
to Ci się chyba wymarzy, bo niby kto miałby stanąć na ich drodze?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ten jej kwik na koniec to gorsze niż Azarenka i Szarapowa razem wzięte.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
co ten amerykański cymbał Russell robi ?!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Danielsan
to Ci się chyba wymarzy, bo niby kto miałby stanąć na ich drodze?
Kim star

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
gawron jedziesz z leszczem grin

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by Fresh'n'Funky

Na poczatku meczu był medical, więc może to.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sergio1

To Gawron podobno brał blush

K
enthusiast
enthusiast
K Offline

Rzcej nie to. Mecz można obstawiać na bet365 na żywo, jeszcze 10 min temu kurs na Gawrona był bardzo wysoki, więc chyba wiadomo o co chodzi smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline

To Gawron podobno brał blush

To widocznie dopiero teraz mu pomaga laugh

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
mógłby ktoś napisać parę słów o meczu Nadala z Berdysiem w kontekście występu Hiszpana? w pracy śledziłem tylko livescore, po cyferkach średnio to wyglądało grin

widziałem mecz Tomka z Cyganem i grał bardzo średnio (za wyjątkiem serwisu), z drugiej strony Fed ani z Potro, ani z Tomikiem nic specjalnego nie pokazał

kursy nieco dziwne

Strona 54 z 69 1 2 52 53 54 55 56 68 69

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników ($-man, rafal08, alfa, latajaca_holenderka, forty, JelineK, Sensei), 1,175 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,729
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025