|
|
addict
|
|
addict
kurs 1,02 izi 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
1 set bez tb  małoo 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Polska- Niemcy Barca-Real Marysia- KvitovaRoger-Rafa oj  Barca razi w oczy ,ma 1 mecz wygrany nawet 0-1 daje im awans wiec nie ma co sie szarpac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kvitova od początku turnieju nie gra za rewelacyjnie, Suarez by jej ładnie narobiła już w 2 rundzie, później krecz Kirilenko,4 runda anemiczna Ivanovic która gdyby jakoś lepiej ruszała się po korcie to by powalczyła a ta jakby z wibratorem w tyłku na korcie zestresowana Ana, ile piłek źle sobie wyrzucała, no i teraz Errani sensacyjna Włoszka po wyniku widać że broni nie złożyła, a Sharapova walczy, super się rusza, dobry serwis, z Lisicki pomimo tylu błędów wygrała, a Lisicki grała także dobre zawody, Kvitova wygrała z nią Wimbledon ale teraz rewanż na całkiem innej nawierzchni, Maria powinna to wygrać i w finale zobaczymy Azarenke - Sharapova dwie kobitki które wyją na korcie, będzie ciekawie hehe jakbys oglądal ten mecz to bys wiedzial czemu krecz był, Kirilenko nie chciała zostać zmieciona z kortu  a wiesz, ze w meczu z Suarez Navarro na Kvitova było już @2.50 i wtedy Suarez Navarro coś zle stanęła i Kvitova grała dalej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
becka w heilbronn ktos ogladal?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Polska- Niemcy Barca-Real Marysia- KvitovaRoger-Rafa oj  Barca razi w oczy ,ma 1 mecz wygrany nawet 0-1 daje im awans wiec nie ma co sie szarpac no ale to coś więcej niż mecz, na szczęście Barcelony nie trenuje Mourihno i nie będzie bronił wyniku, Barcelona tu będzie grała dla kibiców, cały świat patrzy, tu chodzi o skarcenie Realu po raz trzeci w tym sezonie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska- Niemcy Barca-Real Marysia- KvitovaRoger-Rafa oj  Barca razi w oczy ,ma 1 mecz wygrany nawet 0-1 daje im awans wiec nie ma co sie szarpac j atego nie gram  z tego tylko Niemcy i Ferdek, Barca po 1.6 to śmiech na sali z realem  ale jakby musiał... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kvitova od początku turnieju nie gra za rewelacyjnie, Suarez by jej ładnie narobiła już w 2 rundzie, później krecz Kirilenko,4 runda anemiczna Ivanovic która gdyby jakoś lepiej ruszała się po korcie to by powalczyła a ta jakby z wibratorem w tyłku na korcie zestresowana Ana, ile piłek źle sobie wyrzucała, no i teraz Errani sensacyjna Włoszka po wyniku widać że broni nie złożyła, a Sharapova walczy, super się rusza, dobry serwis, z Lisicki pomimo tylu błędów wygrała, a Lisicki grała także dobre zawody, Kvitova wygrała z nią Wimbledon ale teraz rewanż na całkiem innej nawierzchni, Maria powinna to wygrać i w finale zobaczymy Azarenke - Sharapova dwie kobitki które wyją na korcie, będzie ciekawie hehe jakbys oglądal ten mecz to bys wiedzial czemu krecz był, Kirilenko nie chciała zostać zmieciona z kortu  a wiesz, ze w meczu z Suarez Navarro na Kvitova było już @2.50 i wtedy Suarez Navarro coś zle stanęła i Kvitova grała dalej  im dalej tym czeszka gra lepiej  nie gram tego bo mecz na styku,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
becka w heilbronn ktos ogladal? nie ale de Voesta widziałem i grał beznadziejnie, ale nie musiał też wiele się wysilać żeby wygrać..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
David zagryź chcemy szoł 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no wlasnie tez widzialem de voesta i mam takie same odczucia. jak najabrdziej do ogrania jest.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ferru @14 jedziesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fyrstenbergi po 2 seta raz dawa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ferrer po 3-6 i 3-6 i jestem w domu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja to jestem ciekawy jak Djoko wygra z Ferrerem jakie kursy wystawia w meczu z Andym. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
matkowski przegrał mixa ?? to frytka tez przegra przeciez będą razem do domu wracac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
odłamujemy David 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Novak wygląda coraz gorzej. nadal jest tu faworytem ale na pewno nie takim jak by wskazywały obecnie kursy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam serdecznie!
Mam w sprawie Fortuny on-line parę pytań, gdzie jak gdzie, ale na forum najlepszym na świecie liczę, że znajdę odpowiedzi na moje troski smile
Więc piszę: - czy wpłaty i wypłaty mogą być dokonywane i w punkcie, jak i przez bank? - z racji, że jestem przesądny zapytam;czy mogę grać na dane kogoś innego z rodziny i za niego odbierać wygrane za okazaniem dowodu osobistego tej osoby? (rozumiem, że banki mogą się czepiać, ale jak idę do swoich punktów, gdzie mnie każdy zna to chyba nie jest problem- czy wtedy ta osoba musi się fatygować do punktu? - i czy można zarejestrować się- podając konto innej osoby, która to będzie wpłacała, wypłacała?
Pytam Was, bo nie mam konta i się zastanawiam nad danymi tam wpisanymi (można jeden raz- zaznaczali)
Z góry wielkie dziękuje smile I powodzenia w grach! Pozdrawiam!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|