|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O właśnie sam napisałeś Wolf to o co chodziło. Nie ma takiego pompowania w Australii Szkota.
Duży luz w grze. I moim zdaniem wygląda lepiej niż w tamtym roku.
Druga sprawa, że 1,4 na Djoka jest kompletnie nie do przyjęcia. Lepszym rozwiązaniem -1.5 albo nawet 3-0 bo jak Murray faktycznie psychicznie nie wytrzyma to szybko go poskłada Nole. W innym wypadku może byc różnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Meffert @ 2.30  to skoro przy czelkach jesteśmy to Bemel+Becker 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Djokovic bierze AO 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
o czym my mówimy, Berdych miał więcej winnerów niż Fedex UE, a do liczby niewymuszonych Szwajcara się nawet nie zbliżył. To są śmieszne statystyki nie wiele mówiące o przebiegu meczu. Pepik sobie winnerów nastukał w pierwszych dwóch setach, gdzie Rafa myślał, że samym przebijaniem coś ugra. Dzisiaj Ferdkowi cała masa winnerów wracała pod nogi, nie miał wyjścia musiał ryzykować, a nie wiem czego wy od niego wymagacie, że będzie linie czyścił w co drugiej wymianie albo trzymał przez trzy godziny taki poziom jak w pierwszych gemach ?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Kuza i Zvona czy VInci Errani ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fakty sa takie ze Roger dziwnym sposobem nigdy z Nadalem grac nie potrafił i nawet ja, jeden z najwiersniejszych kibiców Szwajcara nigdy na niego nie stawiam gdy gra z hiszpanem  Tylko ze prawda jest taka ze najlepszym tenisistą teraz grającego pokolenia jest Roger Federer. To zywa legenda i nawet jakby jeszcze 10 razy z rzedu przegrał z Rafą to on bedzie uznawany za najlepszego tenisiste. Nawet inni zawodnicy wypowiadajcy sie o tym kto jest najlepszy nie wskazuja Rafy czy Djoka tylko wlasnei Rogera  Np. Wczoraj Tsonga udzialał wywiadu jedac tym samochodem na AO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o czym my mówimy, Berdych miał więcej winnerów niż Fedex UE, a do liczby niewymuszonych Szwajcara się nawet nie zbliżył. To są śmieszne statystyki nie wiele mówiące o przebiegu meczu. Pepik sobie winnerów nastukał w pierwszych dwóch setach, gdzie Rafa myślał, że samym przebijaniem coś ugra. Dzisiaj Ferdkowi cała masa winnerów wracała pod nogi, nie miał wyjścia musiał ryzykować, a nie wiem czego wy od niego wymagacie, że będzie linie czyścił w co drugiej wymianie albo trzymał przez trzy godziny taki poziom jak w pierwszych gemach ? tylko tego aby choc troche pomyslal i zaczal obijac kiepski backhand Nadala, jak to niemilosiernie robil Djoko poprzedniego roku, a nie grac na zabojczy forehand Rafy a nastepnie byc mijanym jak dziecko przy siatce  ps. bylem za Nadalem w tym meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O właśnie sam napisałeś Wolf to o co chodziło. Nie ma takiego pompowania w Australii Szkota.
Druga sprawa, że 1,4 na Djoka jest kompletnie nie do przyjęcia. no wlasnie oto chodzi, tym bardziej ze tyle na Ferrera było przy prowadzeniu 1:0 Djoka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
jak juz to powtarzam od roku: Roger bierze Wimba '12 i złoto olimpijskie brawo za świetny mecz  jutro Rudy w finale izunia  ktory to rudy ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Druga sprawa, że 1,4 na Djoka jest kompletnie nie do przyjęcia. no wlasnie oto chodzi, tym bardziej ze tyle na Ferrera było przy prowadzeniu 1:0 Djoka  tj. na Djoka tyle było, a przy 2:0 też więcej jak przed meczem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak juz to powtarzam od roku: Roger bierze Wimba '12 i złoto olimpijskie brawo za świetny mecz  jutro Rudy w finale izunia  ktory to rudy ? Ryży, Panicz, Żygacz, Murarz
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Nawet inni zawodnicy wypowiadajcy sie o tym kto jest najlepszy nie wskazuja Rafy czy Djoka tylko wlasnei Rogera  Nikt tam nie ma jaj, żeby powiedzieć że rekordy ponabijał w kelnerskiej erze 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No to popłynąłem grubo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak juz to powtarzam od roku: Roger bierze Wimba '12 i złoto olimpijskie brawo za świetny mecz  jutro Rudy w finale izunia  ktory to rudy ? Ryży, Panicz, Żygacz, Murarz Rudy to ten z czarnymi wlosami
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
To przykre że parówki są tak nie zdrowe ...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
tylko tego aby choc troche pomyslal i zaczal obijac kiepski backhand Nadala, jak to niemilosiernie robil Djoko poprzedniego roku, a nie grac na zabojczy forehand Rafy a nastepnie byc mijanym jak dziecko przy siatce  To właśnie robił, ale później te piłki również mu wracały na bekhend, a jedna rączka Fedka nie radzi sobie tak dobrze z wysokim rotowanym kozłem jak obie łapy Djoka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja myślę, że Szkot jutro powalczy, zawsze dobrze mu idzie gra z pozycji z góry przegranego, kursa na Nole spada...już 1,38. A do tego, nie jest to finał, gdzie presja jest zdecydowanie większa i Szkot sobie z nie nie radzi.
Papiery ma, żeby poważnie zagrozić Serbowi, dlatego dla mnie over gemowy najbardziej tu pasuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
patrząc obiektywnei to federer był slabszy w tym meczu i zasłuzenie przegrał. Tylko , ze słabosci Rogera w pojedynkach z rafą zaczynają i konczą sie w jego głowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie to zdecydowane zwyciestwo Petry?  bo tak sie smiales jak pisalem ze bedzie zaciety 3 setowy pojedynek przypomij mi bo mi jakos z glowy wylecialo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie to zdecydowane zwyciestwo Petry?  bo tak sie smiales jak pisalem ze bedzie zaciety 3 setowy pojedynek przypomij mi bo mi jakos z glowy wylecialo  no tak juz znalazlem w archiwum no coz mea culpa miales racje 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|