|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na co można iśc z koleżanką  do kina 14-tego ? Jakies propozycję z aktualnego repertuaru ? Osobiście jakoś teraz nie jestem na bieżąco , a z repertuaru widzę , że może 1-2 filmy się nadają. Może "I że Cię nie opuszczę"? http://www.imdb.com/title/tt1606389/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A to Odrobina nieba się nadaję ?
Chcoiaz ocena na Imdb dośc niska.
Ja naprawde ostatnio jestem troche w plecy z jakimiś nowościami kinowymi , więc wybaczcie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do wyboru coś co pasuje niby jak Odrobina Szczęścia, Big Love, Jack i Jill albo ciekawszego Idy Marcowe, Dziewczyna z tatuażem. Jack i Jill po ocenach to niezła lipa chyba, Big Love też bez rewelacji, Odrobina Szczęścia po trailerze ujdzie jakoś.  Jak myślicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odrobina nieba, a nie szczescia ofc. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swego czasu wyszla seria filmow pt. Mistrzowski organizm, m.in. z Michalem Phelpsem i innymi znanymi sportowcami, ma ktos liste odcinkow jakie wyszly? albo jakiegos torrenta do nich??
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z jakiej stronki zasysac filmy ? najlepiej jeden link lub jakies serwery za free kiedys koszystale z allforfree ale cos teraz nic sie nie pojawia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swego czasu wyszla seria filmow pt. Mistrzowski organizm, m.in. z Michalem Phelpsem i innymi znanymi sportowcami, ma ktos liste odcinkow jakie wyszly? albo jakiegos torrenta do nich?? znalazlem liste odcinkow, wyszly 4, posiada ktos linki do ich sciagniecia? 1.Biegi: najszybszy człowiek świata - Asafa Powell 2.Pływanie: pokonując fale - Michael Phelps 3.Skoki: mierz wysoko - Stefan Holm, Donald Thomas 4.Reakcja: cud ciała i umysłu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie też średnio podchodza komedie romatyczne , szczególnie made in Poland. Inne propozycje ? idź na "Różę" - tytuł idealnie pod Walentynki  a tak serio to chyba ostatni film na jaki poszedłbym z mało znaną dziewczyną na randkę,,,oczywiście świetny,ale nie nastraja do późniejszych figlów.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Warto obejrzeć serial "Outcasts"?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Warto obejrzeć serial "Outcasts"? Nie. Nie, myślę, że chyba nie.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Ten nowy aktor ktory Spartakusa gra co za porazka, pomylil mu sie wybieg z arena dla gladiatorow 
|
|
|
|
|
|
|
Warto obejrzeć serial "Outcasts"? Nie. Nie, myślę, że chyba nie. Aż taka mega-bryndza?  Akurat szukałem coś co można podczepić pod sci-fi, do tego produkcja BBC...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a tak serio to chyba ostatni film na jaki poszedłbym z mało znaną dziewczyną na randkę,,,oczywiście świetny,ale nie nastraja do późniejszych figlów. a może ,,Szamanka"? Polski, dobrzy aktorzy /Linda/, do figlów nastraja już w trakcie trwania  ...a tak poważnie to miałem taką przygodę z tym filmem - jeszcze w trakcie trwania swej edukacji i mieszkając w internacie mieliśmy kierownika, który jednocześnie pełnił funkcję operatora w miejskim kinie i podsyłał nam temat nowości, które będą grane. Nawet nie zagłębialiśmy się w czytanie recenzji tylko braliśmy to co nowe. I tak było z ów ,,Szamanką". Tytuł ciekawy, do tego info że z Lindą /który w tamtych latach brylował na naszych ekranach/ sprawiło, że poszliśmy. Sala do połowy wypełniona w głównej mierze parami bo to taka pora już była...po 10 minutach wyszło kilkanaście par, a do końca filmu co najmniej jeszcze pare..wdrodze powrotnej do internatu zaczeliśmy się zastanawiać dlaczego  ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmmm możesz iść na Big Love z Antkiem Pawlickim, nie wiem czy film dobry ale wiem że Pawlicki to dobry aktor a film raczej w sam raz na randkę. W mojej ocenie jego gra jest "przerysowana",teatralna,słabo wypadajaca w filmie. Tytuł ciekawy, do tego info że z Lindą /który w tamtych latach brylował na naszych ekranach/ sprawiło, że poszliśmy. Nigdy nie zrozumiem fenomenu (na szczescie,juz byłego) tego aktora.Dla mnie padaka.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
i w takim kontekście to opisałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tytuł ciekawy, do tego info że z Lindą /który w tamtych latach brylował na naszych ekranach/ sprawiło, że poszliśmy. Nigdy nie zrozumiem fenomenu (na szczescie,juz byłego) tego aktora.Dla mnie padaka. [/quote] cholera nie kojarzę własnego cytatu, kiedy/o czym to napisałem? btw może Linda nie jest wybitnym aktorem (no dobra słowo 'może'dałem z grzeczności) ale za cholerę nie wyobrażam sobie kogoś innego w 'Psach'.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Odrobina nieba jest lekka, łatwa, przyjemna i... smutna.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dziewczyna z tatuażem - słabizna
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Sherlock - serial genialny
|
|
|
|
|
|
|
Dziewczyna z tatuażem - słabizna Szwedzki czy remake?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|