Moim zdaniem szacun dla Rutkowskiego, kto wie jakby sie losy potoczyly dalej gdyby nie ta jego akcja z dwoma funkcjonariuszami, bo watpie aby nasza psiarnia wpadla na taki pomysl jak on, wiadomo ma tarcie na szklo, ale i swoja wiedze rowniez ma - szacun !
no i przy -30 on czuje zapach rozkladajacego ciala a jak sie okazuje tam nic nie bylo Pierdole nie Rutkowski SHOW i tyle mialem do goscia szacunek ale po tym teatrzyku ktory zrobil stracil u mnie bardzo duzo REKLAMA za free i tyle pozdrawaim
Rutkowski po raz kolejny,,,,był kiedyś taki odcinek Pitbulla w którym Piotr Pręgowski grał 'Ostrowskiego-Rutkowskiego', doskonale pokazał jaki to typ, megaloman,prostak,cwaniak.
Moim zdaniem szacun dla Rutkowskiego, kto wie jakby sie losy potoczyly dalej gdyby nie ta jego akcja z dwoma funkcjonariuszami, bo watpie aby nasza psiarnia wpadla na taki pomysl jak on, wiadomo ma tarcie na szklo, ale i swoja wiedze rowniez ma - szacun !
Rutkowski nawet nie jest detektywem jego biuro ma licencje, ale on nie może nawet przeprowadzać czynności detektywistycznych ;/ wkurza mnie jaki cyrk robi.....
Wyszedlem sobie na chwile do sklepu zeby tam dojsc musze przejsc rondo. Wychodzac z osiedla mijam miejskich odrazu zostaje obczajony wchodze do sklepu i robie zakupy stojac w kolejce do kasy mam widok na co sie dzije po drugiej stronie ronda ( na moim osiedlu) widze ze wyzej wymienieni stoja za drzewem obok lawki ( wychodzac ze sklepu domyslilem sie ze na mnie zeby sie dojebac ) Ide z zakupami gdy widzie ich czekam spokojnie na zielone swiatlo gdy takie sie pojawia przechodze w polowie przechodzenia przez ulice swiatlo sie zmienia na czerwone. Gdy przeszlem na druga strone juz czekaja na mnie i sie dopierdalaja ze przechodze na czerwonym to ja do nich od razu ze chyba sa slepi bo przechodzilem gdy bylo zielone . Miejscy na to zebym wyciagal dokumenciki , skad jestem itp mowia mi ze bedzie mandat ja na to w myslach popierdolilo ich i mowie ze chyba wam sie nudzi i nie macie co robic a ten odpowiada zebym podal dane sprawdzil przez krotkofalowke po czym powidzial ze bedzie upomnienie a ja na to ze i tak bym tego mandatu nie przyja wiec i tak moga sobie darowac wypisywanie tego swistka mowia do mnie ze dane sie zgadzaja i to wszystko spojrzalem na nich i poszedlem
maja rozmach skurwysyny pierdolone tylko mi cisnienie podniesli
Nanek nabierz dystansu albo zmień kraj, bo się Chłopie wykończysz. Żyjemy w kraju policyjnym (ile razy spisywali mnie dla sportu) i można się tym przejmować albo można to jebać i się z tego śmiać.
Nanek nabierz dystansu albo zmień kraj, bo się Chłopie wykończysz. Żyjemy w kraju policyjnym (ile razy spisywali mnie dla sportu) i można się tym przejmować albo można to jebać i się z tego śmiać.
wiem wiem chory kraj najbardziej mnie to "zdenerwowalo" ze czekali na mnie bo widzieli jak wchodze do sklepu i wiedzieli ze bede wracac to sobie wymyslili ze "a dzis dojebiemy sie do niego"
juz mnie wkurza cala ta akcja z "Madzią". Gdzie nie wejde to tylko o tym. Rano na wp pierwsze 6 newsow było wlasnie o tym
No moorwa ilez mozna - ponad tydzien i dalej to samo, wszedzie tylko i wylacznie o tym... Szykuje sie 2 Smlolensk i jeszcze bedzie milion nowych 'faktow', 'komisji' ' konferencji' i uj wi czego jeszcze