|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moj Panie Boze  rzeczywiscie buk miodzio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nagrody nagrodami,ale czy wypłacania pieniędzy na MB wróciło już do normalności ? Czy też dalej tak się makabrycznie ociągają?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wypłacałem w czwartek i w niecałe 24h były na mb.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie było łatwo ale o włos wyprzedzili B365 w kategorii najniższa stawka maxymalna.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Super naprawdę gratulację Jednak to wyżej wymienionych firm nie umywacie się a to w wypłatach a to w ofercie więc nie bardzo wiem za co to wyróżnienie. takie samo wyroznienie jak co roku dostaje Kurzajewski na najlepszego komentatora sportowego roku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 6-7 nieudanych wypłatach na konto, weryfikacji wszystkich dokumentow w zakladce "moje konto" rozmowie na czacie ze mam przeslac zrzut ekranu z mooneybookers chcoiaz go nie uywam. dzis dostalem maila ze chca skanu konta!!! po 7 probach!!! ile to do cholery moze trwac??!?!?!?!?!?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie wypłata na moneybookers idzie od poniedziałku. Na czacie pan mnie przeprosił i powiedział, że nie wie ile jeszcze to potrwa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widać nagrodą się zajmują, opijają itd. Musicie zrozumieć i poczekać na swoją kasę  Dajcie spokój z nimi, wypłacić co się ma i do widzenia ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
po 6-7 nieudanych wypłatach na konto, weryfikacji wszystkich dokumentow w zakladce "moje konto" rozmowie na czacie ze mam przeslac zrzut ekranu z mooneybookers chcoiaz go nie uywam. dzis dostalem maila ze chca skanu konta!!! po 7 probach!!! ile to do cholery moze trwac??!?!?!?!?!? U mnie to samo, kiedyś wypłaty szły bez problemu, ostatnimi czasy zaczyna im coś przeszkadzać, wysyłać dziesiątki skanów, weryfikacje trwają wieczność, wypłacam na konto, oni chcą jakiegoś Netellera, Wypłata nie idzie od kilku dni. Na czacie zbywają jakimiś ogólnikami albo się rozłączają w trakcie ! Źle się dzieje 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja tam zlotowki nie wplacilem od momentu tych pierwszych niepokojacych postow i dobrze mi z tym  gram u bukow, ktore nie maja problemu z wyplatami i wam tez radze zrobic to samo, OLAC BETSSONa
|
|
|
|
|
a.k.a. jpmaster
|
|
a.k.a. jpmaster
masz trudnosci z wyplata to przelej sobie do pokera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak jeszcze nie wplacali to niech nie wplacaja bo pozniej nie wyplacą!!! ewidentnie firma ma brak z plynnoscia finansowa i szuka nowych depozytow, a z wyplata problem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za Marcinem z Betssson"
"Zrzut z Moneybookers był konieczny ponieważ używał Pan konta Moneybookers do wpłaty w lutym 2011 roku."
rok temu!!!!! nieźle, oczywiscie jak o tym informowali nie mogli powiedieć, że zrzut bankowego też bedzie też potrebny lepiej poczekać c...j wie na co.
"Teraz ZLECA Pan wypłaty na konto bankowe a 1 lutego 2012 roku weszły nowe regulacje LGA odnośnie weryfikacji graczy i musimy weryfikować konta bankowe w przypadku zlecenia takiej wypłaty"
zanim doczekali do tego 1 lutego na zmianę przepisów, anulowali z 5 wypłat i dopiero teraz piszą o co chodzi, śmieszne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witamy ,
Dziękujemy za kontakt z Betsson.
Uprzejmie informujemy, że wypłaty potwierdzane są w ciągu 24-72 godzin od momentu zlecenia przez użytkownika. Obecnie w związku z dużą liczbą wypłat czas ten może ulec wydłużeniu za co serdecznie przepraszamy. Dział Płatności dokłada wszelkich staran aby wszystkie wypłaty zostały potwierdzone najszybciej jak to możliwe. Do czasu potwierdzenia wypłaty, może ją Pan anulować w sekcji Moje konto - wpłać środki.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witamy ,
Dziękujemy za kontakt z Betsson.
Uprzejmie informujemy, że wypłaty potwierdzane są w ciągu 24-72 godzin od momentu zlecenia przez użytkownika. Obecnie w związku z dużą liczbą wypłat czas ten może ulec wydłużeniu za co serdecznie przepraszamy. Dział Płatności dokłada wszelkich staran aby wszystkie wypłaty zostały potwierdzone najszybciej jak to możliwe. Do czasu potwierdzenia wypłaty, może ją Pan anulować w sekcji Moje konto - wpłać środki. wow, powinienes byc wdzieczny ze mozesz cofnac wyplate i sobie jeszcze pograc (czyt. przegrac), no faktycznie buk nr 1, nagroda nie byla przypadkowa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
zanim doczekali do tego 1 lutego na zmianę przepisów, anulowali z 5 wypłat i dopiero teraz piszą o co chodzi, śmieszne Procedury te dotyczą wszystkich bukmacherów, więc wszyscy muszą się z tym uporać. Szkoda nerwów, ale to dobrze, że wdrażamy je tak szybko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostał ktoś ostatnio wypłątę ? Czekam już drugi tydzień, w międzyczasie zostałem potężnie zlimitowany 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|