|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dobry wieczór  jakbyście obstawiali Bautista - Sijsling ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wieczór  jakbyście obstawiali Bautista - Sijsling ? przed postawieniem na sijslinga powstrzmuje mnie tylko ich ostatnio mecz. Bo forma po stronie sijslinga
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dobry wieczór  jakbyście obstawiali Bautista - Sijsling ? przed postawieniem na sijslinga powstrzmuje mnie tylko ich ostatnio mecz. Bo forma po stronie sijslinga myślę podobnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kirilienko ruska szmata  sprzedala  no i po 2-0  Ogarnij głowe nie no, powiedz ze od stanu *5-4 nagle Sorana zaczela grac jak Djokovic  a ile ue i df zrobila ruska  nie ważne jak zaczęła grać, szacunek do zawodniczek/zawodników być powinien, a jak go nie masz to przynajmniej go nie wyrażaj na forum. Jeszcze nie raz jedna czy druga zarobi dla Ciebie kapuste za co mam miec do niej szacunek  ze jest zawodowa tenisistka ?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wieczór  jakbyście obstawiali Bautista - Sijsling ? przed postawieniem na sijslinga powstrzmuje mnie tylko ich ostatnio mecz. Bo forma po stronie sijslinga myślę podobnie. Bautista dał kilka BP Brandsowi, mecz mógł potoczyć się w drugą strone. A Sijsling dobrze trzyma serwis, Bautista złamał tylko 2 razy Brandsa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wieczór  jakbyście obstawiali Bautista - Sijsling ? przed postawieniem na sijslinga powstrzmuje mnie tylko ich ostatnio mecz. Bo forma po stronie sijslinga myślę podobnie. Bautista dał kilka BP Brandsowi, mecz mógł potoczyć się w drugą strone. A Sijsling dobrze trzyma serwis, Bautista złamał tylko 2 razy Brandsa. tylko albo az  Brandsa atutem jest serwis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko albo az  Brandsa atutem jest serwis Tylko że ja chłopa nie ogarnę do końca swojego życia. Z jego głową bywa różnie, może mieć dzień konia a później robić df.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co mam miec do niej szacunek  ze jest zawodowa tenisistka ??  Inaczej, a dlaczego masz ją wyzywać?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze rumunka narobila nadzieji niepotrzebnie....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widze rumunka narobila nadzieji niepotrzebnie.... zvracam honor run z 0-30 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co mam miec do niej szacunek  ze jest zawodowa tenisistka ??  Inaczej, a dlaczego masz ją wyzywać? bo oddala seta  inaczej tego nie nazwe  przynajmniej ja tak to widze dlatego wyzywam  nie chodzi o to ze wtopilem kase, nie pierwszy ani ostatni raz, jakby przegrala normalnie po walce rozumiem ale nie w taki sposob 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co mam miec do niej szacunek  ze jest zawodowa tenisistka ??  Inaczej, a dlaczego masz ją wyzywać? bo oddala seta  inaczej tego nie nazwe  przynajmniej ja tak to widze dlatego wyzywam  nie chodzi o to ze wtopilem kase, nie pierwszy ani ostatni raz, jakby przegrala normalnie po walce rozumiem ale nie w taki sposob  mi wczoraj mecz ooddal nishikori 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gra ktoś Federera z Wawrinką w deblu ? 1,42 kurs
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za co mam miec do niej szacunek  ze jest zawodowa tenisistka ??  Inaczej, a dlaczego masz ją wyzywać? bo oddala seta  inaczej tego nie nazwe  przynajmniej ja tak to widze dlatego wyzywam  nie chodzi o to ze wtopilem kase, nie pierwszy ani ostatni raz, jakby przegrala normalnie po walce rozumiem ale nie w taki sposob  mi wczoraj mecz ooddal nishikori  nazwij jak chcesz , Ivo go zjadl 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam pobiera ktoś dziś Klarę czy nie ma większych szans?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam pobiera ktoś dziś Klarę czy nie ma większych szans? Pobralem na miejscowa. A z debli Davisa na Niemcow. Kurs 2.0 a maja w plecy 0-2 wiec ambitnie powinni powalczyc na 1-2 0-3 bedzie wstyd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jednak oddala  po co bylo czekac godzine przed kompem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam pobiera ktoś dziś Klarę czy nie ma większych szans? Pobralem na miejscowa. A z debli Davisa na Niemcow. Kurs 2.0 a maja w plecy 0-2 wiec ambitnie powinni powalczyc na 1-2 0-3 bedzie wstyd wedlug mnie Argentynczycy  clay, haas i peczna forma nie blyszcza  chyba koliber bylby lepszy do debla z peczna niz dziadzia Tom
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam pobiera ktoś dziś Klarę czy nie ma większych szans? Pobralem na miejscowa. A z debli Davisa na Niemcow. Kurs 2.0 a maja w plecy 0-2 wiec ambitnie powinni powalczyc na 1-2 0-3 bedzie wstyd wedlug mnie Argentynczycy  clay, haas i peczna forma nie blyszcza  chyba koliber bylby lepszy do debla z peczna niz dziadzia Tom Zgadza sie tylko ten wynik po pierwszym dniu nie jest pewny za Argentyna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy ruscy zepna poslady
|
|