|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja tam czerwa w mu ani liwerpolu nie widze Dzięki:) Tak na Livie na bwin mi wyskoczyło:) Tak sądziłem, że to błąd
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chłopaki czy Was trzeba na kolanach prosić byście odpowiedzieli na mój post odnośnie Werderu??? skoro nikt nie odpowiada to chyba nikt nie ma na ten temat nic do powiedzenia, albo kazdy olewa proste no to zajebiście dali byście druga szanse koledze a nie odrazu skreślony qrwa 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chłopaki czy Was trzeba na kolanach prosić byście odpowiedzieli na mój post odnośnie Werderu??? pewnie wystarczyłoby wcześniej kiedyś wszystkich nie wyzywać  Rację masz, miałem chwile slabości za co przepraszam każda osobę która poczula się urazona!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MU na czerwono przecież 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chłopaki czy Was trzeba na kolanach prosić byście odpowiedzieli na mój post odnośnie Werderu??? skoro nikt nie odpowiada to chyba nikt nie ma na ten temat nic do powiedzenia, albo kazdy olewa proste no to zajebiście dali byście druga szanse koledze a nie odrazu skreślony qrwa  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Anglii dzisiaj underowo  Zimno, zastanawiają nad ogłoszeniem klęski żywiołowej (-5C)  moze byc underowo byle Blackburn strzelił gola 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle , o1,5 MU to dobra inwestycja patrzac na 1 polowe
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Chłopaki czy Was trzeba na kolanach prosić byście odpowiedzieli na mój post odnośnie Werderu??? skoro nikt nie odpowiada to chyba nikt nie ma na ten temat nic do powiedzenia, albo kazdy olewa proste no to zajebiście dali byście druga szanse koledze a nie odrazu skreślony O ja pierd...    i jeszcze [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gorzowianin zastanow sie czy chcesz odpowiedzi od ludzi under 14 czy tam 13 lat, jak to ostatnio okresliles za bledy sie placi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chłopaki czy Was trzeba na kolanach prosić byście odpowiedzieli na mój post odnośnie Werderu??? skoro nikt nie odpowiada to chyba nikt nie ma na ten temat nic do powiedzenia, albo kazdy olewa proste no to zajebiście dali byście druga szanse koledze a nie odrazu skreślony zaloz drugie konto to dostaniesz nowa szanse 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
mysle , o1,5 MU to dobra inwestycja patrzac na 1 polowe ciekawe, mieli 1 sytuacje przez 45min a ty chcesz żeby strzelili 2 gole
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
gorzowianin zastanow sie czy chcesz odpowiedzi od ludzi under 14 czy tam 13 lat, jak to ostatnio okresliles za bledy sie placi  czyli mam rozumieć że drugiej szansy nie dostanę tak??? człowiek popełnia błędy i po paru głębszych nie myśli. Chciałbym żebyście to zrozumieli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle , o1,5 MU to dobra inwestycja patrzac na 1 polowe ciekawe, mieli 1 sytuacje przez 45min a ty chcesz żeby strzelili 2 gole taaa tez jestem ciekaw dedukcji na o1.5  mecz kasztaniasty od poczatku do konca, znaczy sie konca polowy
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
człowiek popełnia błędy i po paru głębszych nie myśli. Chciałbym żebyście to zrozumieli ale tutaj sami ludzie bez nałogów, brak hazardzistów, nikt nie pije.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle , o1,5 MU to dobra inwestycja patrzac na 1 polowe ciekawe, mieli 1 sytuacje przez 45min a ty chcesz żeby strzelili 2 gole to graj cs 0-0
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chłopaki czy Was trzeba na kolanach prosić byście odpowiedzieli na mój post odnośnie Werderu??? skoro nikt nie odpowiada to chyba nikt nie ma na ten temat nic do powiedzenia, albo kazdy olewa proste no to zajebiście dali byście druga szanse koledze a nie odrazu skreślony zaloz drugie konto to dostaniesz nowa szanse  to chyba jedyne rozwiązanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gorzowianin zastanow sie czy chcesz odpowiedzi od ludzi under 14 czy tam 13 lat, jak to ostatnio okresliles za bledy sie placi  czyli mam rozumieć że drugiej szansy nie dostanę tak??? człowiek popełnia błędy i po paru głębszych nie myśli. Chciałbym żebyście to zrozumieli jak po alkoholu odbija to sie nie pije a nie tlumaczy ze to nie ja to alkohol... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
gorzowianin zastanow sie czy chcesz odpowiedzi od ludzi under 14 czy tam 13 lat, jak to ostatnio okresliles za bledy sie placi  czyli mam rozumieć że drugiej szansy nie dostanę tak??? człowiek popełnia błędy i po paru głębszych nie myśli. Chciałbym żebyście to zrozumieli jak po alkoholu odbija to sie nie pije a nie tlumaczy ze to nie ja to alkohol...  dobra ,widzę że do porozumienia nie dojdziemy a szkoda
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
mysle , o1,5 MU to dobra inwestycja patrzac na 1 polowe ciekawe, mieli 1 sytuacje przez 45min a ty chcesz żeby strzelili 2 gole to graj cs 0-0 nie gram bo nie musze pytanie skad przekonanie do typu co podales bo sytuacji bramkowych w meczu jak na lekarstwo
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|