|
|
veteran
|
|
veteran
Drogba to jednak pizzzzzzzzzzzzza jest.. tak samo było z Egiptem
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Spokojnie Real zaraz zalutuje,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby odwrotnie losowanie wypadlo i Legia trafila na Standart pocisnal bym grubo awans L, Wisla teraz jest w sporym dolku, jak na moje to beda mieli problem z wejsciem do pucharow na nastepny sezon. Trzeba tez prezciez pamietac w jakich warunkach wychowuja sie mlodzi chlopacy, jestesmy milard lat za murzynami. W duzych polskich miastach wlasciwie nie ma gdzie grac, nie ma osrodkow, wszyscy tylko licza pieniadze majac wypierdolone na szlifowanie mlodziakow. Duzo krytyki spadlo na Probierza, kiedy powiedzial w wywiadzie, ze jadac do Pawlodaru na LE, zatrzymal sie na Bialorusi i zobaczyl ich osrodki treningowe i narzekal, ze w Bialymstoku ma praktycznie jedno boisko i np. ciezko przeprowadzic jednoczesnie trening pilkarzy z pola i bramkarzy. Tylko mial 200% racji, jak mozna zrobic cos, nie majac podstaw? Juz raz zrobil cos z gowna w Jadze, upadlo w rok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam Porto kontruje, grają ... 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Spokojnie Real zaraz zalutuje, ja juz pamietam twoje 4 overy w Holandii 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czułem że spudłuje. Normalka jak to w waznych imprezach i ważnych piłkarzy no i do tego ten uraz wczesniej, nie powinien wykonywac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Real under 4,5 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gdyby odwrotnie losowanie wypadlo i Legia trafila na Standart pocisnal bym grubo awans L, Wisla teraz jest w sporym dolku, jak na moje to beda mieli problem z wejsciem do pucharow na nastepny sezon. Trzeba tez prezciez pamietac w jakich warunkach wychowuja sie mlodzi chlopacy, jestesmy milard lat za murzynami. W duzych polskich miastach wlasciwie nie ma gdzie grac, nie ma osrodkow, wszyscy tylko licza pieniadze majac wypierdolone na szlifowanie mlodziakow. Duzo krytyki spadlo na Probierza, kiedy powiedzial w wywiadzie, ze jadac do Pawlodaru na LE, zatrzymal sie na Bialorusi i zobaczyl ich osrodki treningowe i narzekal, ze w Bialymstoku ma praktycznie jedno boisko i np. ciezko przeprowadzic jednoczesnie trening pilkarzy z pola i bramkarzy. Tylko mial 200% racji, jak mozna zrobic cos, nie majac podstaw? Juz raz zrobil cos z gowna w Jadze, upadlo w rok. Panie kochany :), L pozbyla sie Borysa (duzo kartek ale swoje w srodku robil) i zara poleci Rybus (Terek Grozny) i nie ma za bardzo kim zastapic. Legia dostaje u siebie jakies 0-2 ze Sportingiem i dziekuje dobranoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Benzyna to chyba w kiblu przed meczem nie był ...
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Spokojnie Real zaraz zalutuje, ja juz pamietam twoje 4 overy w Holandii  Hahaha Za to dziś w 2 niemieckiej że w 3 meczach obie strzelą piękne izi 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
WKS może zaprezentować bardzo ciekawe zjawisko - we wszystkich meczach turnieju mogą zachować czyste konto, a mimo to nie sięgnąć po puchar 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
pacyfista długo się czeka na zwrot z Niemiec podatku ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Porto 0-0 HT  mój over pewnie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no mógł Yaya strzelać.. ma jaja przynajmniej. Drogba karne wykonuje jak niegdyś Żurawski
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
"Atak w stylu karateki" 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Piłka nożna, Hiszpania La Liga Real Madryt - Levante Czas gola (21. minuta - 30. minuta) : Tak II Etap !!! jedziesz III etap
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdyby odwrotnie losowanie wypadlo i Legia trafila na Standart pocisnal bym grubo awans L, Wisla teraz jest w sporym dolku, jak na moje to beda mieli problem z wejsciem do pucharow na nastepny sezon. Trzeba tez prezciez pamietac w jakich warunkach wychowuja sie mlodzi chlopacy, jestesmy milard lat za murzynami. W duzych polskich miastach wlasciwie nie ma gdzie grac, nie ma osrodkow, wszyscy tylko licza pieniadze majac wypierdolone na szlifowanie mlodziakow. Duzo krytyki spadlo na Probierza, kiedy powiedzial w wywiadzie, ze jadac do Pawlodaru na LE, zatrzymal sie na Bialorusi i zobaczyl ich osrodki treningowe i narzekal, ze w Bialymstoku ma praktycznie jedno boisko i np. ciezko przeprowadzic jednoczesnie trening pilkarzy z pola i bramkarzy. Tylko mial 200% racji, jak mozna zrobic cos, nie majac podstaw? Juz raz zrobil cos z gowna w Jadze, upadlo w rok. Ja osobiscie gram grubiej dwie wtopy naszych drużyn w LE bo moim zdaniem przeciwnicy przewyższa naszych kopaczy przynajmniej o klase
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
WKS może zaprezentować bardzo ciekawe zjawisko - we wszystkich meczach turnieju mogą zachować czyste konto, a mimo to nie sięgnąć po puchar  hahahaha  nazwiemy to paradoksem WKS
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
pacyfista długo się czeka na zwrot z Niemiec podatku ? pracowales w jakiejs firmie? bo ja mialem firme i cieszylem sie jak nic nie placilem a zeby dostac od nich to nawet nie snilem
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|