|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gonic w lidze? litosci ...
nie sadze, by ktokolwiek w katalonii, jeszcze sie ludzil ze sa szanse na majstra, z zawodnikami i pepem na czele
sklad wystawiony na ose swiadczyl dobitnie o tym, ze pep polozyl lache na krajowe podworko skład był taki bo kogo miał wstawić? Afellay kontuzja, Xavi i Iniesta też, Villa wiadomo a reszta obecna. Nie grali tutaj rezerwowym bo odpuścili lige. Widziałeś terminarz Realu? I nie mów mi że profesjonaliści złożą broń po 22 kolejkach, będą walczyć do póki jest nadzieja bo co innego mają robić?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja mam juz:P pokosza sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie sadze, by ktokolwiek w katalonii, jeszcze sie ludzil ze sa szanse na majstra, z zawodnikami i pepem na czele
sklad wystawiony na ose swiadczyl dobitnie o tym, ze pep polozyl lache na krajowe podworko tez mi sie wydaje, ze barca pogodzila sie juz z utrata tytulu, w wywiadach dalej bedzie pierre deux pierre deux, poki sa szanse matematycznie, bo co maja powiedziec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
profesjonalisci wiedza, ze real nagle nie przegra z zaragoza, getafe, gijonem czy innym villarrealem  piszesz no bet, a usilnie probujesz udowodnic, ze barca dzis nie wygra  przekonamy sie o 20:45 kto mial racje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sklad wystawiony na ose swiadczyl dobitnie o tym, ze pep polozyl lache na krajowe podworko skład był taki bo kogo miał wstawić? Afellay kontuzja, Xavi i Iniesta też, Villa wiadomo a reszta obecna. Nie grali tutaj rezerwowym bo odpuścili lige. Widziałeś terminarz Realu? I nie mów mi że profesjonaliści złożą broń po 22 kolejkach, będą walczyć do póki jest nadzieja bo co innego mają robić? takie przekonywanie sie nie ma sensu. bitnapa interesuja konkretne fakty, a na rzeczowe argumenty odpowiada 'nie sadze', 'swiadczy'. kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, a przekonywac kogos do swoich racji w tym przypadku jak widac do niczego nie prowadzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
profesjonalisci wiedza, ze real nagle nie przegra z zaragoza, getafe, gijonem czy innym villarrealem  piszesz no bet, a usilnie probujesz udowodnic, ze barca dzis nie wygra  przekonamy sie o 20:45 kto mial racje 22
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam juz:P pokosza sie  no dobra przekonałeś mnie  over 4 kartki @ 1.90 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
pany, jakieś peffki z niższych brytyjskich lig :>
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
mi chodzi po głowie... Cowdenbeath OVER, Birmi under, WH under, Doncaster lub over
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
huge sorry, napisales "wiele zalezy od tego jak lyon bedzie sie prezentowal w ataku pozycjnym" rownie dobrze moge napisac, wiele zalezy od tego czy to apoel pierwszy strzeli bramke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzę w Bradze niezły zonk ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
huge sorry, napisales "wiele zalezy od tego jak lyon bedzie sie prezentowal w ataku pozycjnym" rownie dobrze moge napisac, wiele zalezy od tego czy to apoel pierwszy strzeli bramke  wiele zalezy, czy lyon nie zlapie pierwszy czerwa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
profesjonalisci wiedza, ze real nagle nie przegra z zaragoza, getafe, gijonem czy innym villarrealem  piszesz no bet, a usilnie probujesz udowodnic, ze barca dzis nie wygra  przekonamy sie o 20:45 kto mial racje spoko, przeciez nie musimy sie zgadzac. To że czegos nie gram nie znaczy ze nie moge miec spojrzenia na pewne mecze. Wymienilismy tylko argumenty i tyle, czy to cos zlego? A w zwiazku z tym ze mnie ten mecz jebie wiec zycze powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bitnap co tam dzisiaj w czempioszipach widać ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
huge sorry, napisales "wiele zalezy od tego jak lyon bedzie sie prezentowal w ataku pozycjnym" rownie dobrze moge napisac, wiele zalezy od tego czy to apoel pierwszy strzeli bramke  nie bronie ci tego  wczesniej napisalem to co wiem o apoelu i wydaje mi sie, ze to byly przydatne informacje. a ze o lyonie na ten moment nie mam jakichs konkretnych informacji oprocz opinii ludzi z innych for, to nie wyrazilem swojego zdania o nich i dlatego tak napisalem. chyba mozna sie domyslec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
vecchio, puscilem takiego szczocha po nocnej analizie: Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Brighton Brighton v Millwall (Wynik końcowy) 14/02/2012 Brak 2.00 Odbędzie się 2 Burnley Burnley v Barnsley (Wynik końcowy) 14/02/2012 Brak 1.72 Odbędzie się 3 Middlesbrough Middlesbrough v Nottm Forest (Wynik końcowy) 14/02/2012 Brak 2.00 Odbędzie się 4 Portsmouth Portsmouth v Ipswich (Wynik końcowy) 14/02/2012 Brak 2.20 Odbędzie się Zakłady akumulowane stawka buraczana, bo to tylko biedna championship, polecam za drobne i nic wiecej 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Barca dziś izi, ale po 1.35 to faktycznie lichuśno, trzeba się było sprężać i brać po 1.50 Barca niby pod formą, ale sposród ostatnich meczy, w których grali zdecydowanie poniżej oczekiwań, jedyny mecz na który musieli się sprężyć (nawiasem mówiąc najtrudniejsz mecz) z Valencią w Copa del Rey - zagrali świetnie. brak Xaviego- dobra decyzja Pepa, nie ma co go narażać, ze słabym Leverkusen i tak sobie poradzą, a priorytetem jest LM- a tu jeszcze sporo ważnych meczy zostało. Mistrzostwo może i poszło się kochać, ale cały czas są 2 trofea do ugrania, i LM - biorąc pod uwagę obsadę jaka pozostała, jest jak najbardziej do obronienia. A dziś wieczorem będzie tego przedsmak 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|