|
|
veteran
|
|
veteran
Wystawilem przedmiot na Allegro do licytacji, ale nie dalem opcji "Kup Teraz", a licytacja bedzie trwac jeszcze kilka dni, a dogadalem sie z gosciem na e-mailu co do sprzedazy, czy da sie teraz przerwac moja aukcje? zawsze możesz zakończyć aukcje przed czasem nie podając wyraźnej tego przyczyny..wówczas w tej sytuacji nie poniesiesz żadnej prowizji za sprzedany towar /jedynie te koszty za wystawienie aukcji/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowie podczas ściągania, filmu np. wszystko jest w porządku, jak ma przeskoczyć z 99% na 100% wyskakuje błąd, że nie można odczytać pliku źródłowego. Spróbuj ponownie lub skontaktuj się z operatorem sieci. Czasem po ponownym pobraniu od zera wszystko jest ok, czasem dzieje się tak samo. Jak to można rozwiązać? MKoże to być wina antywirusa? Mam NODa... Bede mega wdzięczny za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy to ten dzial, ale mam pytanie odnosnie telewizorow LED. Chcial bym dowiedziec sie opini w tym temacie, a dokladniej jakies propozycje odnosnie 40-sto calowych. Ja sie na tym nie znam, w necie znalazlem np. propozycje typu Toshiba 42HL833, Hannspree SE40LMNB , Funai H9200M . Chodzi mi o przedzial cenowy 1400 - 1800 PLN, mniej-wiecej. I na co przede wszystkim zwracac uwage ? Bede wdzieczny za pomoc. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wystawilem przedmiot na Allegro do licytacji, ale nie dalem opcji "Kup Teraz", a licytacja bedzie trwac jeszcze kilka dni, a dogadalem sie z gosciem na e-mailu co do sprzedazy, czy da sie teraz przerwac moja aukcje? zawsze możesz zakończyć aukcje przed czasem nie podając wyraźnej tego przyczyny..wówczas w tej sytuacji nie poniesiesz żadnej prowizji za sprzedany towar /jedynie te koszty za wystawienie aukcji/ przyczyny mogą być dwie albo kradzież albo uszkodzenie towaru inaczej ostrzeżenie od allegro więc nie pisz ze nie trzeba podawac wyraznej przyczyny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Posiada ktoś sprawdzone, dobrze opisane e-booki na stanie lub linki do nich, o tematyce "Jak dobrze napisać pracę licencjacką/magisterską" ? Najlepiej pełne wersje, a nie częściowe "demówki". Będę wdzięczny za szybką odp. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuje ksiazki Putnama 'Demokracja w dzialaniu' w wersji elektronicznej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuje ksiazki Putnama 'Demokracja w dzialaniu' w wersji elektronicznej http://www.wrzuc.to/99CV6BO.wt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki CFab ale w zasadzie to juz sciagnalem i to nie jest calosc, jakby ktos jeszcze cos mial to bylbym wdzieczny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prosze o pomoc zamierzam wyleciec do Anglii w ciagu najblizszych dni czy potrzebuje paszportu czy wystarczy tylko dowod osobisty?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Federer z tego co się orientuje to na dowód można  przynajmniej tak leciałem w tamtym roku i nie było problemu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Prosze o pomoc zamierzam wyleciec do Anglii w ciagu najblizszych dni czy potrzebuje paszportu czy wystarczy tylko dowod osobisty? Dowód w zupełności ci wystarczy. Sam ostatni byłem tylko na ID card 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wystawilem przedmiot na Allegro do licytacji, ale nie dalem opcji "Kup Teraz", a licytacja bedzie trwac jeszcze kilka dni, a dogadalem sie z gosciem na e-mailu co do sprzedazy, czy da sie teraz przerwac moja aukcje? zawsze możesz zakończyć aukcje przed czasem nie podając wyraźnej tego przyczyny..wówczas w tej sytuacji nie poniesiesz żadnej prowizji za sprzedany towar /jedynie te koszty za wystawienie aukcji/ przyczyny mogą być dwie albo kradzież albo uszkodzenie towaru inaczej ostrzeżenie od allegro więc nie pisz ze nie trzeba podawac wyraznej przyczyny podpierasz się tu regulaminem serwisu choć doskonale wszyscy wiedzą, że w tej kwestii /przerywania aukcji przed jej zakończeniem/ dochodzi do częstego procederu kończenia aukcji przed czasem i nikt nie dochodzi jakie tak naprawdę były tego przyczyny. Oczywiście nie nakłaniam do takiego zachowania ale jeżeli zdażyła się już taka sytuacja, którą opisuje kolega powyżej, że licytacja trwa i być może uzytkownik z którym się dogadał co do sprzedaży /szybszej poza allegro/ licytuje jako najwyższy oferent /a może nawet jeszcze jako jedyny/ to chyba nie będzie krzywości wobec innych zainteresowanych tą sprawą..
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ktoś wie może gdzie zrealizuje najtaniej czek z Banku of Scotland? Kwota czeku to 51 funtów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mojej wiedzy w RBSie. W Warszawie jest.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Mam pytanie jest jakaś dobra strona do tłumaczenia na język Norweski ?? muszę przetłumaczyć CV i list motywacyjny do 25 lutego.Hm.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam pytanie jest jakaś dobra strona do tłumaczenia na język Norweski ?? muszę przetłumaczyć CV i list motywacyjny do 25 lutego.Hm. google tłumacz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie jest jakaś dobra strona do tłumaczenia na język Norweski ?? muszę przetłumaczyć CV i list motywacyjny do 25 lutego.Hm. żadna strona ci nie przetłumaczy takiego tekstu w pełni poprawnie, wydaj 70-100 zł i daj do tłumacza, nie musi być przysięgły.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam pytanie jest jakaś dobra strona do tłumaczenia na język Norweski ?? muszę przetłumaczyć CV i list motywacyjny do 25 lutego.Hm. żadna strona ci nie przetłumaczy takiego tekstu w pełni poprawnie, wydaj 70-100 zł i daj do tłumacza, nie musi być przysięgły. dokładnie..a nawet widziałem, gdzieś w necie ogłoszenie prywatnej osoby, która robi to od ręki za 50zł. Myślę, że jak poszperasz to znajdziesz podobne ogłoszenia w necie.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ok Pany.95 zł i będzie z głowy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ok Pany.95 zł i będzie z głowy. znalazłeś za tyle czy tyle nam proponujesz  ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|