|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Uprzejmie informujemy, że tylko przegrane zakłady na mecz finałowy CC mogą kwalifikować się do zwrotu. Pański zakład na CC był wytypowany poprawnie, o przegranej kuponu zadecydowało natomiast błędne typowanie innego zakładu.
jednego klienta maja już mniej , bo regulamin czytałem i było pisane że można ako grac , niech sobie wsadza te 20zl w ...
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Ja zagrałem na live under 1.5 i nie otrzymałem zwrotu.Prosić się o 20zł nie zamierzam ale odradzam korzystanie z promocji w tej firmie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mnie raz tez zrobili, gdy zwrot byl 40pln a ja dostalem tylko 10pln napisalem wtedy o zamkniecie konta , ale najwidoczniej olali mojego maila bo zadnej odpwiedzi nie dostalem a konto dalej otwarte
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Ja poczekam do 20 i napisze do ang supportu bo moje meile przechwytuje wszechwiedzący Mateusz i odpowiada gotowa formułką która posty wyżej wkleiłem
Regulamin
1. Zakład na żywo jest to zakład postawiony w dziale LiveBet na dane zdarzenie sportowe w trakcie jego trwania. Kursy pojawiają się po rozpoczęciu zdarzenia.
2. Oferta „Zakład bez ryzyka” dotyczy pierwszego zakładu na żywo (LiveBet) postawionego w dniu 26 lutego 2012 r. na finał Carling Cup. Oferta obejmuje zakłady postawione zarówno na stronie internetowej, jak i przez aplikację komórkową Tobet Mobile.
3. Przysługujący zwrot (maksymalnie 20 PLN) zostanie przekazany na konto w ciągu 24 godzin od zakończenia meczu.
4. Zwrot musi zostać postawiony co najmniej raz (1) po kursie 1,50 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub użycie środków do gry w innych działach Tobet. Informacje o pozostałej do obrócenia kwocie, która wymagana jest do odblokowania środków, można znaleźć na stronie swojego konta w zakładce „Szczegóły dot. zablokowanych środków”.
5. Promocja obejmuje wszystkie rodzaje zakładów: pewniaki, systemowe, kombinowane i pojedyncze.
6. Poza niniejszym regulaminem oferta podlega ogólnym zasadom korzystania z serwisu Tobet.
Według mnie powinienem dostać zwrot
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
Oni już nawet nie rozliczają zakładów live w trakcie meczu?
|
|
|
|
|
The Famous McD
|
|
The Famous McD
Jak długo się modlą nad skanami dokumentów przy wstrzymaniu wypłaty celem weryfikacji ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aż do pełnego objawienia i iluminacji. Teoretycznie od jednego do trzech dni, w praktyce who knows, who cares 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Tytułem wyjaśnienia wątpliwości związanych z zakładem bez ryzyka w Tobet...
1. Oferta zakład bez ryzyka obejmuje zwrot tylko i wyłącznie za ewentualny przegrany zakład, którego promocja dotyczy
Z regulaminu zakłady bez ryzyka na Carling Cup:
". Oferta „Zakład bez ryzyka” dotyczy pierwszego zakładu na żywo (LiveBet) postawionego w dniu 26 lutego 2012 r. na finał Carling Cup. Oferta obejmuje zakłady postawione zarówno na stronie internetowej, jak i przez aplikację komórkową Tobet Mobile."
2. Do zakładu można dodawać inne zdarzenia, ale jak sama nazwa promocji wskazuje, jest to zakład bez ryzyka, a nie kupon bez ryzyka...
3. Takie same zasady dotyczyły wcześniejszych promocji. Zdarzało się, jednak, że zwracane były stawki za przegrane kupony, wynikało to z błędu w systemie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jak będą te zwroty za Carling Cup, czy Tobet ostatecznie położył na swoich klientach lachę ? Wysłałem 3 dni temu maila w tej sprawie (zwrotu nie mam mimo przepisowego pojedynczego zakładu zagranego na live za 20 PLN) i odpisali: "Witamy serdecznie, Z przykrością informujemy, że przyczyną zaistniałej sytuacji są problemy techniczne, których obecnie doświadczamy z naszym oprogramowaniem.Nasz Dział IT pracuje już nad rozwiązaniem tego problemu.Ponieważ satysfakcja i zadowolenie klientów jest dla nas najwyższym priorytetem bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności. W razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości chętnie zaoferujemy naszą pomoc. Miłego dnia!Z poważaniem/Regards, Dawid Customer Support" . Żenada ...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ogólnie żenująca jest to firma, dziwię się jak można tam grać. Nawet nie chce mi się przypominać historii z rakebakiem, gdzieś na początku tematu powinna być...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Banik spryciulek napisał, że będą zwroty za finał CURLING Cup, a nie Carling Cup, więc o kasie możecie zapomnieć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ponieważ satysfakcja i zadowolenie klientów jest dla nas najwyższym priorytetem bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności. haha dobre 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od jutra 3 nowe bonusy
1. First bet Risk-Free - up to 100 PLN 2. Welcome Bonus - 300% up to 15 PLN 3. Sign-up Bonus - 100% up to 300 PLN
jak na tobet to calkiem niezle
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Dokladnie .Kody,opis i regulamin bonusow TUTAJ [ affiliates.tobetpartners.com]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3. Sign-up Bonus - 100% up to 300 PLN  chyba nigdzie nie ma lepszego bonusu na start 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Sign-up Bonus - 100% up to 300 PLN na pewno obrót wymagany w kuponie ako z trzech zdarzeń mimo że ani słowa o tym nie piszą, ciekawe czy First bet Risk-Free - up to 100 PLN można jednak na singlach.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Emil Hegle Svendsen - Martin Fourcade 1.65 2.10 keep Fourcade higher on the market Co oznacza ta adnotacja pod zakładem? ;]
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy w Tobecie jest opcja wypłaty na konto bankowe standardowym przelewem czy jeszcze dodatkowo są inne możliwości?
|
|
|
|
|
La Furia Roja
|
|
La Furia Roja
odpisują oni w ogóle łaskawie na maile? już od zeszłego tygodnia próbuje się skontaktować z nimi w sprawie zaginionego depozytu! to pierwszy i ostatni raz....
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|