|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
super bukmacher super. Właśnie chciałem puścić sobie cos z nba za 90 euro. Że konto zlimitowane to oczywiście do akceptacji. Ale czemu jakiś baran zakład odrzuca , chociaż tobet ma tą samą linie i kurs co kilkanaście innych buków ( w tym pinnacle) to już dla mnie zagadka. PO co im w tej sytuacji ta akceptacja jak i tak wszystko odrzucają, w myśl zasady - tego pana nie obsługujemy.
|
|
|
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
|
|
a.k.a. "croydoncabman"
Do 3 razy sztuka:
Jak skorzystać z promocji?
1. Zaloguj się, kliknij przycisk "Wpłata", wejdź do zakładki "kod promocyjny i wpisz w pustym polu EARNRELOAD. 2. Postaw na żywo ( w dziale LIVEBET ) co najmniej 20PLN na jedno ze spotkań objętych promocją (19-25 marca ). Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów na żywo. 3. Otrzymasz możliwość odebrania bonusu 50% wpłaty, do kwoty 100 PLN! Oferta bonusowa zostanie przesłana na Twój adres e-mail w piątek 30 marca i pozostanie ważna do niedzieli 8 kwietnia. Nie dodałem, że oferta tylko dla tych graczy, którzy otrzynali newsltter wczoraj. Jednak wysłany został on do większości graczy, dlatego warto sprawdzić skrzynkę. to po co tu wklejasz?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
super bukmacher super. Właśnie chciałem puścić sobie cos z nba za 90 euro. Że konto zlimitowane to oczywiście do akceptacji. Ale czemu jakiś baran zakład odrzuca , chociaż tobet ma tą samą linie i kurs co kilkanaście innych buków ( w tym pinnacle) to już dla mnie zagadka. PO co im w tej sytuacji ta akceptacja jak i tak wszystko odrzucają, w myśl zasady - tego pana nie obsługujemy. nie on jeden stosuje takie praktyki , inne buki tez potrafia przyjać kilka % stawki ,ale kurs na to zdarzenie , ktore gralem spokojnie wisi kilka godzin bez zadnych zmian rozumiem odrzucienie stawki gdy zmieniaja kurs czy linie ,ale w innym wypadku jest to dla mnie dziwne
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie dodałem, że oferta tylko dla tych graczy, którzy otrzynali newsltter wczoraj. Jednak wysłany został on do większości graczy, dlatego warto sprawdzić skrzynkę. ciekawe czy ktos otrzymal ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Co? Maila? Ja otrzymalem, zagralem live na Barce i czekam na maila od Tobetu. Co ciekawe, oferta była przez pewien czas na głównej stronie, ale po pewnym czasie ją zdjęli, zapewne dlatego, iż dla odbiorców. Tak samo było na Nordicbet.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
banik , gdzie jestes jak twoja pchlana firma odpie.... maniane? wyszczekaj sie tu odnosnie super polityki limitowania. inaczej: brakiem mozliwosci grania, bo 1zl - 4zl na zaklad to nie jest limit ! to zakaz gry ! moglbys cos wylewnie napisac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
banik , gdzie jestes jak twoja pchlana firma odpie.... maniane? wyszczekaj sie tu odnosnie super polityki limitowania. inaczej: brakiem mozliwosci grania, bo 1zl - 4zl na zaklad to nie jest limit ! to zakaz gry ! moglbys cos wylewnie napisac Może ja,poszukaj sobie innej firmy ,która przyjmie zakład powyżej 4 zł,czy to takie trudne do wymyślenia? Na limity w żadnej firmie gracz nie ma żadnego wpływu ,tobet nie jest tu ewenementem
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
banik , gdzie jestes jak twoja pchlana firma odpie.... maniane? wyszczekaj sie tu odnosnie super polityki limitowania. inaczej: brakiem mozliwosci grania, bo 1zl - 4zl na zaklad to nie jest limit ! to zakaz gry ! moglbys cos wylewnie napisac Może ja,poszukaj sobie innej firmy ,która przyjmie zakład powyżej 4 zł,czy to takie trudne do wymyślenia? Na limity w żadnej firmie gracz nie ma żadnego wpływu ,tobet nie jest tu ewenementem nie chrzan, mojej kumpeli po pierwszym wygranym becie po kursie w granicach 2 za 6 stow walneli taki limit, zero wyjasnienia od supportu dlaczego
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
banik , gdzie jestes jak twoja pchlana firma odpie.... maniane? wyszczekaj sie tu odnosnie super polityki limitowania. inaczej: brakiem mozliwosci grania, bo 1zl - 4zl na zaklad to nie jest limit ! to zakaz gry ! moglbys cos wylewnie napisac Może ja,poszukaj sobie innej firmy ,która przyjmie zakład powyżej 4 zł,czy to takie trudne do wymyślenia? Na limity w żadnej firmie gracz nie ma żadnego wpływu ,tobet nie jest tu ewenementem nie chrzan, mojej kumpeli po pierwszym wygranym becie po kursie w granicach 2 za 6 stow walneli taki limit, zero wyjasnienia od supportu dlaczego Widać ,że nie ogarniasz chyba tego co napisałem...na marginesie jest takowa firma na rynku co tłumaczy się graczowi z limitów,jeśli tak to daj przykład ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie on jeden stosuje takie praktyki , inne buki tez potrafia przyjać kilka % stawki ,ale kurs na to zdarzenie , ktore gralem spokojnie wisi kilka godzin bez zadnych zmian
rozumiem odrzucienie stawki gdy zmieniaja kurs czy linie ,ale w innym wypadku jest to dla mnie dziwne Jedynym wytłumaczeniem jest to że na tej akceptacji jest zatrudniony jakiś leniwy pawian który woli dłubać w nosie niż spojrzeć czy są jakieś przeciwskazania odnośnie przyjęcia tego zakładu. A jeśli chodzi o tobet to kilka lat temu dało sie tam pograć, teraz zrobiła sie kompletna popierdółka w której chyba łatwiej o limity Polakom niż w samym nordicbet.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
bonus - zobowiazuje do obrotu limit - powoduje ze obrot jest zasranie ciezko zrobic grajac za 1-4zl.
a razem wziete powoduje ze deklarujesz sie ze zamrazasz srodki i jestes w glebokiej dupie
(wczesniej nie wspomnialem o tym ze to limit podczas zbonusowania sie i teraz to chyba calkowicie wyjasnia ze jest to zagranie udupijace gracza , tym bardziej ze cwele z magicznego supportu pisza smialo: przeciez pan zgodzil sie na taki a nie inny regulamin)
maja racje !! ale ciekawe jak dlugo pociagna z takim gornolotnym, cwanym podejsciem. niech weryfikacja przyjdzie szybko i niech zdechna na rynku.
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie dodałem, że oferta tylko dla tych graczy, którzy otrzynali newsltter wczoraj. Jednak wysłany został on do większości graczy, dlatego warto sprawdzić skrzynkę. ciekawe czy ktos otrzymal ? Kilkanaście tysięcy graczy otrzymało. Problemem jest tu niestety to, że duża część skrzynek pocztowych traktuje maile od bukow jako spam. Co do polityki limitowania, każda firma ma swoje podejście. W ostatnim czasie w Tobet jest ona skierowana w bonushunterów.
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Orientuje się ktoś, czy w ofercie będą jeszcze ligi okręgowe polskie? Bo tydzień temu nie było mojej okręgówki, a nie wiem czy w ogóle inne były na tym szczeblu rozgrywek. Na razie widzę IV ligę ale co z niższymi? Thx.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie dodałem, że oferta tylko dla tych graczy, którzy otrzynali newsltter wczoraj. Jednak wysłany został on do większości graczy, dlatego warto sprawdzić skrzynkę. ciekawe czy ktos otrzymal ? Kilkanaście tysięcy graczy otrzymało. Problemem jest tu niestety to, że duża część skrzynek pocztowych traktuje maile od bukow jako spam. Co do polityki limitowania, każda firma ma swoje podejście. W ostatnim czasie w Tobet jest ona skierowana w bonushunterów. a konkretnie bonushunterów, Żydów i cyklistów ... inaczej mówiac każdy jest podejrzany
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|