|
|
old hand
|
|
old hand
Ok, dzięki wielkie. Wypróbuję i zobaczę co z tego wyniknie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Waż się rano jak sie wypróżnisz. Teraz to się będę ważył co 3 dni.. Ale wydaje mi się, że coś jeszcze jest nie tak. Tylko co?! Liczyłem, że kg poleca o wiele szybciej. Mam dietę + zajęcia fizyczne, o dość sporej objętości.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
wwujek zrobi sie cieplej, to się bedziesz pocil jak swina juz ze wzgledu na pogodę.
Wpadnij jak bedzie sucho i cieplo, pojdziemy w gory, kilkunastokilometrowy marsz bez kielbasy i piwa dobrze Ci zrobi.
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Liczyłem, że kg poleca o wiele szybciej. Mam dietę + zajęcia fizyczne, o dość sporej objętości. Całkiem możliwe, że na miejscu tkanki tłuszczowej pojawia się mięśniowa i wskazówka stoi w miejscu. Co innego jakbyś zbijał wagę samą dietą, wtedy brak spadków w kg, mógłby być niepokojący. Najlepiej wywal tą wagę i mierz sobie obwód brzucha, to tutaj powinno lecieć w dół. Do tego zalecam cierpliwość. Zbierałeś kilogramy całymi latami, to teraz nie znikną w parę tygodni Nie wiem jak Twoja dieta wygląda, niewykluczone że jesz zdrowiej, ale i tak za dużo (dodatni bilans kaloryczny w stosunku do dziennego zapotrzebowania).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wwujek zrobi sie cieplej, to się bedziesz pocil jak swina juz ze wzgledu na pogodę.
Wpadnij jak bedzie sucho i cieplo, pojdziemy w gory, kilkunastokilometrowy marsz bez kielbasy i piwa dobrze Ci zrobi. Zanim zrobi się ciepło to mnie ch.. strzeli chyba. Ale dam radę. Bez kiełbasy i piwa może być, nie moje menu. Ale prawdziwe mięsko i woda musi być. Do zobaczenia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liczyłem, że kg poleca o wiele szybciej. Mam dietę + zajęcia fizyczne, o dość sporej objętości. Całkiem możliwe, że na miejscu tkanki tłuszczowej pojawia się mięśniowa i wskazówka stoi w miejscu. Co innego jakbyś zbijał wagę samą dietą, wtedy brak spadków w kg, mógłby być niepokojący. Najlepiej wywal tą wagę i mierz sobie obwód brzucha, to tutaj powinno lecieć w dół. Do tego zalecam cierpliwość. Zbierałeś kilogramy całymi latami, to teraz nie znikną w parę tygodni Nie wiem jak Twoja dieta wygląda, niewykluczone że jesz zdrowiej, ale i tak za dużo (dodatni bilans kaloryczny w stosunku do dziennego zapotrzebowania). Serio wątpię, by bilans był dodatni.. Całkowicie odrzucę ryż, może też kaszę.. Tylko z czym wtedy będę jadł mięsko, prócz warzyw..? Z ta masa mięśniową może być coś na rzeczy, ale znowu bez przesady.. Za krótko ćwiczę raczej. Jeszcze coś w najbliższym tygodniu postaram się zmienić, zobaczymy jak to wyjdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus na wiosne organizuje grilla z dietetyczną kiełbasą i zaprasza wszystkich redukujących!!
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Tak, ale jak wezmiesz grill, bo ja nie posiadam  PS Pamietacie ten tekst siwego o grillu, w zywcu?
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Po 1 h treningu siłowym połączonym z 30 min. interwałami kolacja o 20 z minutami wyglądająca: węgle w płynie (energo carb) 4 kromki chleba (bez żadnego masła) + twaróg półtłusty i na to trochę prawdziwego miodu dobra ? czy za wiele ? jestem amator 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
edit. pieczywo ciemne of course
I od razu kolejne pytanie, jakie właśnie pieczywo polecacie ? Od dwóch miesięcy przerzuciłem się na ciemne ze słonecznikiem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odrazu po treningu wegle i bialko ale na kolacje juz mniej wegli. Chleb z twarogiem ok ale ja bym juz miodu nie jadł(nie mowiac juz o "weglach w plynie"  ) i zamaist tego dodał jakies warzywa. Jak lubis zmiód to jest on najlepszy na sniadanie  i wtedy bardzo dobrze jest go laczyc wlasnie np. z twarogiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
edit. pieczywo ciemne of course
I od razu kolejne pytanie, jakie właśnie pieczywo polecacie ? Od dwóch miesięcy przerzuciłem się na ciemne ze słonecznikiem... pieczywo pełnoziarniste a nie ciemne, to ważne aby byly ziarna - ciemne - wiem od piekarza czasami jest dodawany barwnik do ciasta tylko i tyle, takze czaic co kupujecie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja pieczywa w ogole malo jem  sa inne, bardziej warotsciowe artykuly bogate w węgle i błonnik.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja tez niewiele jem, moze ze 2 kromki na tydzien. Ale czasem nie odmowie sobie bulek, mimo, ze one znowu sa robione z ciasta mrozonego. Ale olewac, ifbb pro nie jestem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja to samo, kromka , góra dwie na tydzień i na śniadanie tylko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus nie usnę przez najbliższe dwie doby chyba, coś Ty mi załatwił  Dawaj na ring ;-) co mu poleciłeś ?  Tomahawk. Underground labs  tam jest ta niesławna geramina? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja tez niewiele jem, moze ze 2 kromki na tydzien. Ale czasem nie odmowie sobie bulek, mimo, ze one znowu sa robione z ciasta mrozonego. Ale olewac, ifbb pro nie jestem  lupus jak możesz to napisz jak wygląda Twoja dieta, we wcześniejszych postach pisaleś, ze przed treningiem zero węgli, a co w przypadku treningu z rana(trening silowy+aeroby), pobudka: 5:30, śniadanie: 5:45, 6:45 trening, płatki owsiane plus odżywka białkowa na śniadanie może być czy nie bardzo? Dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaraz mnie naprawdę szlag trafi..
Od soboty zero spadku, a jem naprawdę niewiele.. Wydaje mi się, że nawet bez aktywności fizycznej, mam taki deficyt kalorii, że powinien być spory spadek..
Wczoraj:
Rano - jajecznica z 6 jaj
Ok. południa - cała micha sałaty (krojonej, kupnej, w worku) + pierś w kawałkach.
Kolacja - twaróg
W ciągu dnia, między obiadem, a wieczornym twarogiem: banan, 2 jabłka, mandarynka. Wieczorem siłownia 30 minut.
Jakie badania mam zrobić?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wazne pytanie: jak z kupą?
|