Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 18 1 2 7 8 9 10 11 17 18
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Panowie ratunku, moja predkosc USB mnie dobija.

Ok mam pewnie jakies bidna starsza wersje USB 1.0 czy nie wiem ile... ale predkosci rzedu 2,5 mb /sek nie sa chyba normalne ? puke

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
witam

może ktoś pomoże

ściągnąłem program Tuneup który miał poprawić szybkość działania internetu i laptopa. faktycznie tak było kiedy był darmowy okres korzystania...obecnie ten okres już minął i chciałem usunąć ten program ale z poz. panelu sterowania nie mogę tego zrobić...pojawia sie ostrzeżenie a później wszystko zawiesza sie

prośba o pomoc jeśli ktoś wie jak to gówno teraz wykasować,

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Originally Posted by buko69
witam

może ktoś pomoże

ściągnąłem program Tuneup który miał poprawić szybkość działania internetu i laptopa. faktycznie tak było kiedy był darmowy okres korzystania...obecnie ten okres już minął i chciałem usunąć ten program ale z poz. panelu sterowania nie mogę tego zrobić...pojawia sie ostrzeżenie a później wszystko zawiesza sie

nie wiem o jakie ostrzezenie chodzi ale powinno sie udac usunac w trybie awaryjnym wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wie ktos czy trzeba jakos zabezpieczyc wifi od Upc?
Zmienili mi ostatnio modem i dodali wifi, i albo mi sie wydaje albo mi ktos zamula lacze..
Niby jest jakies smieszne haselko, ale pewnie da sie to obejsc?!

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Originally Posted by buko69
witam

może ktoś pomoże

http://www.dobreprogramy.pl/Unlocker,Program,Windows,12240.html

i nie ma bata zeby ni3e usunelo

H
$
$
H Offline
znajomy kupił promaca, wczesniej na starym ogladal duzo z internet explorer tv online tutaj niestety brak mzoliwosci explorera

istnieje dla maca free online tv ?albo dla mozilli itp ?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Nie działa mi przycisk 'on' na obudowie laptopa.
Jak najprościej włączyć kompa albo przynajmniej dostać sie do biosa, żeby ustawić włączanie z klawiatury?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Witam, wczoraj mi się zainstalowały aktualizacje do Widnows 7 widzę że IE 9 się zainstalował albo jakaś aktualizacja do tej aplikacji... W efekcie wszystko się pogorszyło... nie działa przesuwak po lewej tylko scroll, zniknął pasek z ulubionym i najcześciej używanymi... W ogóle mi się nie podobają te zmiany... Jak powrócić do poprzedniej wersji ?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by tangerine
Witam, wczoraj mi się zainstalowały aktualizacje do Widnows 7 widzę że IE 9 się zainstalował albo jakaś aktualizacja do tej aplikacji... W efekcie wszystko się pogorszyło... nie działa przesuwak po lewej tylko scroll, zniknął pasek z ulubionym i najcześciej używanymi... W ogóle mi się nie podobają te zmiany... Jak powrócić do poprzedniej wersji ?

Póki co zastosowałem narzędzie pt.odzyskiwanie i przywróciłem system do stanu wczorajszego, ale ten badziew IE 9 będzie mnie chyba prześładował...

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline

Póki co zastosowałem narzędzie pt.odzyskiwanie i przywróciłem system do stanu wczorajszego, ale ten badziew IE 9 będzie mnie chyba prześładował...
zmien przegladarke bo uzywasz chyba najgorszej z mozliwych tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
jako ze czesto przebywam poza domem chcialbym kupic internet 3g Heyah bez umowy z doładowaniem
ktos korzystal, jakies opinie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Korzystam jakieś 2 tygodnie ale 3g w Play. Dla mnie to poniekąd była nowość ale jestem nawet pozytywnie zaskoczony. Musisz brać pod uwagę to, że jeżeli masz np limit 1GB do wykorzystania to do tego limitu nie zlicza tylko DOWNLOAD ale również upload - wszystko się sumuje. Aha i jeszcze jedno - mieszkam na podkarpaciu poza większym miastem i zasięg dosyć dobry - może ie w każdym pokoju ale generalnie jest. Wziąłem równiez w podróż na drodze Krosno/Rzeszów to przez pół drogi gubiło mi sygnał i nie posiedziałem.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Pytanie z dupy ale- dlaczego CloneCD nie wykrywa mi napedu? :/

Zysk Daje Ryzyko
Zysk Daje Ryzyko
szukam przenośnego dysku przedział cenowy 200-300 ktoś doradzi?

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by ^.msza[Y
*]Korzystam jakieś 2 tygodnie ale 3g w Play. Dla mnie to poniekąd była nowość ale jestem nawet pozytywnie zaskoczony. Musisz brać pod uwagę to, że jeżeli masz np limit 1GB do wykorzystania to do tego limitu nie zlicza tylko DOWNLOAD ale również upload - wszystko się sumuje. Aha i jeszcze jedno - mieszkam na podkarpaciu poza większym miastem i zasięg dosyć dobry - może ie w każdym pokoju ale generalnie jest. Wziąłem równiez w podróż na drodze Krosno/Rzeszów to przez pół drogi gubiło mi sygnał i nie posiedziałem.

Ja korzystam z PLAYa od chyba roku, na doladowania z limitem 4GB i musze powiedziec ze na poczatku bylo super, smigal jak ta lala i w ogole... a teraz... totalna KUR.... TRAGEDIA!!! muli niesamowicie... a szczegolnie w godzinach 17-21... nie wiem moze to u mnie w miescie tak sie dzieje... ale generalnie nie polecam smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Panowie da sie skads sciagnac cala darmowa wersje OFFICE 2010 ? To bardzo pilne

ewentualnie co zrobic zeby z takowej korzystac bez limitu?

?
?
Originally Posted by Krystian
Panowie da sie skads sciagnac cala darmowa wersje OFFICE 2010 ? To bardzo pilne

ewentualnie co zrobic zeby z takowej korzystac bez limitu?

http://torrentz.eu/search?f=office+2010

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To już bezpieczniej z normalnych serwerów (bez udostępniania): http://peb.pl/system/1024643-microsoft-office-2010-a.html

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mielone
Originally Posted by ^.msza[Y
*]Korzystam jakieś 2 tygodnie ale 3g w Play. Dla mnie to poniekąd była nowość ale jestem nawet pozytywnie zaskoczony. Musisz brać pod uwagę to, że jeżeli masz np limit 1GB do wykorzystania to do tego limitu nie zlicza tylko DOWNLOAD ale również upload - wszystko się sumuje. Aha i jeszcze jedno - mieszkam na podkarpaciu poza większym miastem i zasięg dosyć dobry - może ie w każdym pokoju ale generalnie jest. Wziąłem równiez w podróż na drodze Krosno/Rzeszów to przez pół drogi gubiło mi sygnał i nie posiedziałem.

To może coś u Ciebie na nadajnikach pichci bo u mnie śmiga o każdej porze dnia identycznie smile Ma ktoś może orange albo tmobile lub plusa internet na karte? Planuję drugie coś wziąć ale nie wiem co będzie najlepsze :/
Ja korzystam z PLAYa od chyba roku, na doladowania z limitem 4GB i musze powiedziec ze na poczatku bylo super, smigal jak ta lala i w ogole... a teraz... totalna KUR.... TRAGEDIA!!! muli niesamowicie... a szczegolnie w godzinach 17-21... nie wiem moze to u mnie w miescie tak sie dzieje... ale generalnie nie polecam smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by e$corpion
szukam przenośnego dysku przedział cenowy 200-300 ktoś doradzi?

Szkoda, że wczesniej nie szukałeś - wczoraj sprzedałem 500GB za 260zł na gwarancji jeszcze 1,5 roku.

Strona 9 z 18 1 2 7 8 9 10 11 17 18

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, JelineK, betowiec, Akhu, burbon, rymoholik, ElNinho[mmdea], ANZELMO, alfa, 11kera11), 1,703 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,983
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025