|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Domel A co, jak będą mieli drugi raz takie szczęście? Poza szczęściem to także, jak piszesz umiejętności bramkarza oraz fakt, czy napastnik miał miejsce i czas na skuteczny strzał. Ja po prostu uznałem, że 1,4 na awans Bayernu i 1,6 -1 to żart bukmacherów... Za niskie kursy. Bez ryzyka nie ma zabawy. Jest to jałowa dyskusja, więc pora ją uciąć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w kazdym badz razie dla mnie dzisiaj pewniejszy jest inter @2 niz bayern -1 @1.6 huge - Legia izi zgodnie z oczekiwaniami,choc osobiscie dziwie sie ze jednak tego piątaka nie wsadzili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w kazdym badz razie dla mnie dzisiaj pewniejszy jest inter @2 niz bayern -1 @1.6 Z jakich względów?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
@Domel A co, jak będą mieli drugi raz takie szczęście? Poza szczęściem to także, jak piszesz umiejętności bramkarza oraz fakt, czy napastnik miał miejsce i czas na skuteczny strzał. Ja po prostu uznałem, że 1,4 na awans Bayernu i 1,6 -1 to żart bukmacherów... Za niskie kursy. no i koniec , dla jednych ok , dla drugich za mało  teraz piłkarze zadecydują komu dać , a komu nie  a wy dyskutujecie , czy bramkarz będzie miał drugi raz tyle szczęścia....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hjudż wymiata panowie, wymiata  ty za to nie tylko oszolom mogl liczyc na to, ze 4-ligowy gryf wytrzyma fizycznie mecz z liderem ekstraklasy, ktory nie pojechal do wejherowa juniorami(pomijam juz aspekt roznicy w wyszkoleniu technicznym, bla bla bla) witam  dlatego wygrali z korona-owczesnym liderem ekstraklasy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w kazdym badz razie dla mnie dzisiaj pewniejszy jest inter @2 niz bayern -1 @1.6 Z jakich względów? [ Linked Image] Co do Bayernu wiele już powiedziano, natomiast Inter, który dobrych piłkarzy ma - w końcu się przełamał i wygrał, a niemożliwe jest aby cieniował cały sezon. Marsylia gra padaczkę i moczy z Evian i Ajaccio, umoczy i z Interem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hjudż wymiata panowie, wymiata  ty za to nie tylko oszolom mogl liczyc na to, ze 4-ligowy gryf wytrzyma fizycznie mecz z liderem ekstraklasy, ktory nie pojechal do wejherowa juniorami(pomijam juz aspekt roznicy w wyszkoleniu technicznym, bla bla bla) witam  dlatego wygrali z korona-owczesnym liderem ekstraklasy  Bo jedni sugerują się nazwami klubów a inni składami. Korona przyjechała na wycieczke
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Co do Bayernu wiele już powiedziano, natomiast Inter, który dobrych piłkarzy ma - w końcu się przełamał i wygrał, a niemożliwe jest aby cieniował cały sezon. Marsylia gra padaczkę i moczy z Evian i Ajaccio, umoczy i z Interem. dwóch , ale zawsze coś 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hjudż wymiata panowie, wymiata  ty za to nie tylko oszolom mogl liczyc na to, ze 4-ligowy gryf wytrzyma fizycznie mecz z liderem ekstraklasy, ktory nie pojechal do wejherowa juniorami(pomijam juz aspekt roznicy w wyszkoleniu technicznym, bla bla bla) witam  dlatego wygrali z korona-owczesnym liderem ekstraklasy  Bo jedni sugerują się nazwami klubów a inni składami. Korona przyjechała na wycieczke Przede wszystkim Korona nie miala wtedy ani jednej porazki na koncie,wiec co logiczne kto mial olej w głowie brał jak swieze bułeczki kurs 13 na Gryf 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przede wszystkim Korona nie miala wtedy ani jednej porazki na koncie,wiec co logiczne kto mial olej w głowie brał jak swieze bułeczki kurs 13 na Gryf  i letki plus na koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w kazdym badz razie dla mnie dzisiaj pewniejszy jest inter @2 niz bayern -1 @1.6 Z jakich względów? [ Linked Image] Co do Bayernu wiele już powiedziano, natomiast Inter, który dobrych piłkarzy ma - w końcu się przełamał i wygrał, a niemożliwe jest aby cieniował cały sezon. Marsylia gra padaczkę i moczy z Evian i Ajaccio, umoczy i z Interem. Inter i Marsylia moczą wszystko, tylko tego nie widzisz. Argument "muszą się przełamać" jest śmieszny. Swoją drogą to Inter musi odrabiać a Amafiltano, Valbuena czy Ayew kontrować potrafią. Osobiście NO BET
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przede wszystkim Korona nie miala wtedy ani jednej porazki na koncie,wiec co logiczne kto mial olej w głowie brał jak swieze bułeczki kurs 13 na Gryf  i letki plus na koncie  Zgadza sie,jak i po dzisiejszej peffce - Legii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w kazdym badz razie dla mnie dzisiaj pewniejszy jest inter @2 niz bayern -1 @1.6 Z jakich względów? [ Linked Image] Co do Bayernu wiele już powiedziano, natomiast Inter, który dobrych piłkarzy ma - w końcu się przełamał i wygrał, a niemożliwe jest aby cieniował cały sezon. Marsylia gra padaczkę i moczy z Evian i Ajaccio, umoczy i z Interem. a basel w dwumeczu z united pokazalo, ze nikogo sie nie boi i z kazdym potrafi grac jak rowny z rownym, nawet na wyjezdzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja dzis wbilem w reading @2 i reims-laval over2.5 @2.25 i wystarczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a basel w dwumeczu z united pokazalo, ze nikogo sie nie boi i z kazdym potrafi grac jak rowny z rownym, nawet na wyjezdzie. Więc graj Basel, proste
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale tu glownie chodzi o kursy, 1.6 na handicap to troche za malo chyba. moze byc nerwowo
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ja dzis wbilem w reading @2 i reims-laval over2.5 @2.25 i wystarczy reading gdzieś tam mam w singlach  dlaczego over w FRA 2 bitnap ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przede wszystkim Korona nie miala wtedy ani jednej porazki na koncie,wiec co logiczne kto mial olej w głowie brał jak swieze bułeczki kurs 13 na Gryf  i letki plus na koncie  Zgadza sie,jak i po dzisiejszej peffce - Legii. tak jak i po wszystkim, co wejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zabki nie moja brocha, ale kurs chyba przesadzony, bo obie ekipy strzelaja i traca sporo  w absencjach obu zespolow nie dostrzeglem zadnych armat, no moze poza amalfitano, w poprzedniej rundzie 3-2 dla laval, teraz licze na jakies 2-1 dla reims  no i laval 2 ost. mecze 0-0, przed tym seria 10 overow z rzedu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
amalfitano w sensie mlodszy brat tej pipki z om 
|
|