przekonuje was ten manU ?? ja oglądałem poprzedni mecz i powiem krótkko zostali zmiażdżeni. miało byc 2-6 a nie 2-3
wygrać powinni wygrać, kwestia awansu pozostaje jednak jak juz rano pisałem do przemyślenia.
piszesz tak bo jestes kibicem diablow (avatar)?? przeciez oni juz u siebie mieli ciezko cokolwiek zrobic a ty myslisz o zwyciestwie na wyjezdzie bo AWANS to raczej malo realny. baskowie nie po to wygrali 3-2 na wyj aby oddac 0-2 u siebie jestem przekonany ze bilbao sieknie gola u siebie a wtedy...... dialby musza ukłuc 3. chcialem ci przypomniec ze w meczach o stawke (wyjazdowych) diablom idzie bardzo ciezko
sądzę po prostu, że Manchester jest w stanie wygrać na San Mames. Wynik 1-2 czy 0-1 jest możliwy jak najbardziej, i przy takich wynikach oczywisty jest brak awansu Diabłów dalej. MU jest bardzo doświadczoną drużyną i zgraną, jeśli założenia Sir Alexa są takie że chłopaki mają wyjść i wygrać to o wynik jestem spokojny. Athletic jest w gazie i na pewno nie będzie łatwo, najwięcej w tym meczu wg mnie zależy od podejścią MU, bo mecz do wygrania jest jak najbardziej. a Kurs 2,40 na zwycięstwo jest jak najbardziej do pobrania.
Zgoda w 100%, dodam tylko, że w tej promocji pomagają dziennikarze, którzy widzą innego Lecha. Redaktor Tuzimek w studiu po meczu we wtorek chwalił najbardziej, (...) po meczu piątkowym bredził coś, że Stilic odżył przy nowym trenerze a chłop zero gry, wolny jak wół. Według mnie media próbują kreować inną rzeczywistość lub mają układ z menadżerami zawodników i celowo wystawiają niektórym lepsze oceny aby podnieść ich wartość rynkową...
dlatego jak beda miec wyjebanie to nie ma na co liczyc, bo ten zalosny puchar im do niczego nie jest potrzebny, niech sie biedni o niego bija, premiership najwazniejsze