|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urzekła mnie Twoja historia - chłopie  Chyba jakiegoś Harvarda kończysz, ale George Bush, tez go skończył i nie wiedział, gdzie leży Finlandia. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urzekła mnie Twoja historia - chłopie  Chyba jakiegoś Harvarda kończysz, ale George Bush, tez go skończył i nie wiedział, gdzie leży Finlandia.  Hmm ,cenie sobie tego człowieka i choc to oczywiscie nic nie zmienia, nie moge sobie przypomniec takiej wpadki ? Jakies źródło ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
legia miala szczescie, ze grala z 3ligowcem, a nie z 2ligowcem, bo pewnie tak dobrze juz by nie bylo  nie no pewnie jakby dali walkowera za pierwszy mecz dla gryfa, to legia by wczoraj spokojnie piatke pyknela 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Żyjecie przeszłością, a tu Kashiwa pięknie pociągnęła końcóweczkę pierwszej połówki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Panowie Na dzisiaj ciekawie wyglada Graafschap - Twente, ogladalem ostatnio Graafschap z Waalwijk i ja nie wiem jak ten mecz skonczyl sie 1-0 na korzysc gospodarzy jak tam juz po 1 polowie powinno byc z 5-0. Graafschap nie mogli z polowy wyjsc, Waalwijk ich cisnelo caly mecz a oni nie potrafili skladnej akcji zrobic. Wynik 1-0 tylko dlatego ze gospodarze nie potrafili udokumentowac tej przewagi bramkami. Natomist jesli chodzi o ich dzisiejszego rywala to idealna okazja zeby troche postrzelac i po dwoch porazkach poprawic sobie nastroje. Nie widze tu innej opcji jak wygrana gosci. Zastanawiam sie nad handi  jakies sugestie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podczas jakiegoś wywiadu, tak się " wykazał ",
już nie pamiętam, bo to było dawno.
Ale jak go cenisz, jako człowieka, to ułomności wiedzy,