|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie tez-zakład rozliczony natomiast do konta nie dodany, napisałem maila ale jak jest nas więcej pewnie mają jakieś chwilowe problemy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no u mnie w porządku obecnie, unibet to nie betsson i nie ma co sie martwić 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Unibet ma chyba najszybsze wypłaty na MB. Zlecałem w niedziele o 17:00 a o 18:05 miałem na MB.
Pełny szacun dla tej firmy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
szybka to jest 2-3 minuty, ta jest przyzwoita.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Unibet ma chyba najszybsze wypłaty na MB. Zlecałem w niedziele o 17:00 a o 18:05 miałem na MB.
Pełny szacun dla tej firmy. zgadza sie, to jest bardzo szybka wyplata
|
|
|
|
|
A7
|
|
A7
Unibet już nie wypłaca na konto bankowe, po wcześniejszym depozycie przez MB? Nie tak dawno normalnie wypłacałem na konto, a teraz już nie widzę tej opcji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie maja juz czata? normalnie wyplacalem wczesniej na MB, a tu dzis widze nie ma takiej opcji, znow robia pod gorke, smieciowa firma
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mają czasu czatować, są zbyt zajęci pożeraniem innych bukmacherów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie maja juz czata? normalnie wyplacalem wczesniej na MB, a tu dzis widze nie ma takiej opcji, znow robia pod gorke, smieciowa firma a mi mojego do dzis nie odblokowali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie maja juz czata? normalnie wyplacalem wczesniej na MB, a tu dzis widze nie ma takiej opcji, znow robia pod gorke, smieciowa firma a mi mojego do dzis nie odblokowali  za co Ci zablokowali? i jak dlugo trwa? Ja kiedys z nimi wojny prowadzilem regularnie, zenujaca firma
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie maja juz czata? normalnie wyplacalem wczesniej na MB, a tu dzis widze nie ma takiej opcji, znow robia pod gorke, smieciowa firma Dziwne. To może to wina oprogramowania. Ja miałem kilka razy ostatnio taki numer, że opcja wypłaty na Neteller znikła. W Safari. Po wyczyszczeniu kompa i zmianie na Firefox, opcja znów się pojawiła...
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Jak znika to 2-3 razy odswieżam i sie zawsze pojawia . Moze i komus sie nie podobaja ale nazywanie ich smieciowa firma ta gruba przesada .Dla mnie maja jeden zajebisty plus a cala reszte da sie przezyc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie maja juz czata? normalnie wyplacalem wczesniej na MB, a tu dzis widze nie ma takiej opcji, znow robia pod gorke, smieciowa firma a mi mojego do dzis nie odblokowali  za co Ci zablokowali? i jak dlugo trwa? Ja kiedys z nimi wojny prowadzilem regularnie, zenujaca firma Za to samo co Tobie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak znika to 2-3 razy odswieżam i sie zawsze pojawia . Moze i komus sie nie podobaja ale nazywanie ich smieciowa firma ta gruba przesada .Dla mnie maja jeden zajebisty plus a cala reszte da sie przezyc U mnie odświeżanie nie pomagało. Tak czy owak, wada softu. Ten plus to termin wypłat ? Na razie są w czołówce. Ale to się okresowo zmienia, zobaczymy co jutro przyniesie  Fakt, że ten ich soft generalnego remontu wymaga.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
U nich nawet soft NetEntu działa jakby chiał a nie mógł  Jedyna firma gdzie w kasynie przy odpalaniu gry potrafi wyskoczyc komunikat: "serwis chwilowo niedostępny, spróbuj później"  A w grach - lepiej nie mówić. Liczba wylogowań, zawieszeń itp - masakra  A teraz jeszcze chcą przejąć klientów Bet24... Strach się bać 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
A teraz jeszcze chcą przejąć klientów Bet24... Strach się bać  a jak połączą konta to które limity będą obowiązywać?  te z Unibetu czy te z Bet24? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie odnosnie wyplaty na konto bankowe, czy informuja oni o tym poprzez np maila ze wyplata zostala zrobiona czy po prostu trzeba sprawdzac konto bankowe co jakis czas?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie odnosnie wyplaty na konto bankowe, czy informuja oni o tym poprzez np maila ze wyplata zostala zrobiona czy po prostu trzeba sprawdzac konto bankowe co jakis czas? maila dostałem, że o 11.11 przelew zrobiony, mamy 17:50 a kasa na koncie  brawo Unibet!
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Przed chwila dla jaj zagralem na spotkanie meczu squasha na gaulteria gry przegral 1 seta z kempem po kursie 12 za 20zl - tak jak pisalem dla jaj to zagralem, bo nie znam sie w ogole na squashu. gaultier wygral 2 seta i zaraz wygra mecz a unibet mi uniewaznil zaklad  to jakis zart z ich str? Moge sie domagac prawidlowego rozliczenia czy nie ma sensu, bo oni po prostu maja takie prawo zeby wydymac klienta? Rozumialbym ich jakbym to puscil za 1000zl i ich tak przykasowal, ale to byl kurwa zaklad za 20zl dla jaj - 240zl mi zaluja  Juz nie raz puszczalem na live za spore kwoty jakies spore kursy i jakos nigdy mi czegos takiego nie zrobili, a teraz o 240 sie sepia 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Nigdy nie stawiałeś zakładów Mobile? To teraz masz szansę spróbować, bo zmniejszamy dla Ciebie ryzyko! Postaw zakład za minimum €10 przez komórkę (m.unibet.com) a jeśli twój pierwszy zakład będzie przegrany, zwrócimy Ci €10! Nie ma lepszego sposobu, by stawiać przez telefon!
Warunki promocji
- Oferta ważna tylko dla klientów Unibet mieszkających w Polsce.
- Oferta jest przeznaczona tylko dla klientów, którzy nigdy nie stawiali zakładów Mobile.
- Promocja dotyczy zarówno zakładów pre-match jak i live.
- Tylko pierwszy zakład mobile za minimum €10 bierze udział w promocji.
- Maksymalny zwrot to €10, zostanie on wypłacony następnego dnia od postawienia zakładu.
- Bonus musi zostać obrócony co najmniej 3 razy w zakładach sportowych o kursach 1.6 lub wyższych, zanim będzie mógł zostać wypłacony lub przeniesiony do innego portfela.
- Bonus może zostać wykorzystany przez dowolne medium (komputer, komórkę)
- Aby odebrać zwrot €10 na swoje konto zaloguj się na stronę używając komputera.
- Tylko jeden bonus na osobę
- Oferta nie łączy się z innymi promocjami oferowanymi przez unibet.com
- Unibet zastrzega siobie prawo do wycofania lub zmiany warunków promocji w dowolnym momencie.
- Zasady ogólne Unibet obowiązują.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|