|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kto nie grał w tenisa, widzi taką prostotę w przebijaniu - dlatego polecam wybrać się na kort (tylko zacznijcie na hali - bo na otwartym może okazać się, że braknie wam utraconych piłek poza kortem - trudno będzie je odnaleźć)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z rzadka ogladam tenisa, ale czy to nie bylo tak, ze isia zwyczajnie przebijala na druga strone?
katem oka obejrzalem dzisiejszy final i caly mecz z bartoli, ale oprocz przebijania na druga strone nie zauwazylem nic wielkiego, ot wyczekiwanie az rywalka sie zesra i tak jest pompowany balon w postaci Radwanskiej dostanie przeciwniczke ktora choc troche mysli i ma jakies umiejetnosci to sie zaczynaja schody. Jak przychodzi prawdziwa kasa i prawdziwy egzamin (szlemy) to Agus juz tak wielkich wynikow nie notuje, dlaczego odpowiedz mozesz sam znalesc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W tym kraju nawet jak Nasi, Nasze, Nasz czy Nasza coś osiągnie... to znajdzie się jakiś fujarowaty maruda, który będzie szukał dziury w całym. Ja jebe to jakaś paranoja jest. Mądra wypowiedź kolego. Wrzody na zdrowym ograniźmie narodu  akurat bitnap wszystko i kazdego krytykuje wiec mozna to olac  Aga  
|
|
|
|
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
|
|
Kto nie grał w tenisa, widzi taką prostotę w przebijaniu - dlatego polecam wybrać się na kort (tylko zacznijcie na hali - bo na otwartym może okazać się, że braknie wam utraconych piłek poza kortem - trudno będzie je odnaleźć) o to to to 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Dla tych co pisza ze Agnieszka nic nie potrafi i tylko przebija  to A Szlema i tak predzej czy pozniej wygra , mam nadzieje ze w tym sezonie  Nie od razu Kraków zbudowano  Brawo Agnieszka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam , nie mam czasu na przeglądanie wszystkich kart quasi , a zaraz wychodze , takze moze ktos powiedziec czy warto inwestować w stepanka i jego kumpla z indii?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie nie znam i grzecznie zapytalem, ale jak widze poruszylem niebo i ziemie, wybaczcie beto przestan jak kretyn nabijac te posty typu kutas 
|
|
|
|
|
|
|
ja sie nie znam i grzecznie zapytalem, ale jak widze poruszylem niebo i ziemie, wybaczcie beto przestan jak kretyn nabijac te posty typu kutas  lepiej o nhl pogadajmy, dla mnie dziś Sharki peffka nocy, jak się zapatrujesz?
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Witam , nie mam czasu na przeglądanie wszystkich kart quasi , a zaraz wychodze , takze moze ktos powiedziec czy warto inwestować w stepanka i jego kumpla z indii? Mi sie zdaje ze Mirnyje zgarna puchar.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie nie znam i grzecznie zapytalem, ale jak widze poruszylem niebo i ziemie, wybaczcie beto przestan jak kretyn nabijac te posty typu kutas  licz dalej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla tych co pisza ze Agnieszka nic nie potrafi i tylko przebija  to A Szlema i tak predzej czy pozniej wygra , mam nadzieje ze w tym sezonie  Nie od razu Kraków zbudowano  Brawo Agnieszka  ale tu nikt nie napisal ze nic nie potrafi, poprostu jest styl i wyniki z najlepszymi sa tak naprawde w zbyt duzej mierze zalezne od formy/dyspozycji dnia przeciwniczki. W zdecydowanym stopniu to czy zdobedzie punkt jest zdeterminowane od tego czy przeciwniczka popelni blad czy nie. W dzisiejszym meczu tak naprawde w zadnym z kluczowych momentow nie przejmowala inicjatywy, oddawala pole do popisu Szparce, tym razem sie udalo, ale co bedzie pozniej w przyszlosci ??? ze w wielkich szlemach gdzie kobiety prezentuja najwyzszy poziom, sa niekiedy najbardziej skoncentrowane w calym sezonie ze tez beda tak latwo punkty oddawac jak Szparka ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Czyli, że co? Iśka to taki Simon WTA?  Graty Aga 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Mirnyje cisną 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Mirnyje cisną  Byle do końca 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Dla tych co pisza ze Agnieszka nic nie potrafi i tylko przebija  to A Szlema i tak predzej czy pozniej wygra , mam nadzieje ze w tym sezonie  Nie od razu Kraków zbudowano  Brawo Agnieszka  ale tu nikt nie napisal ze nic nie potrafi, poprostu jest styl i wyniki z najlepszymi sa tak naprawde w zbyt duzej mierze zalezne od formy/dyspozycji dnia przeciwniczki. W zdecydowanym stopniu to czy zdobedzie punkt jest zdeterminowane od tego czy przeciwniczka popelni blad czy nie. W dzisiejszym meczu tak naprawde w zadnym z kluczowych momentow nie przejmowala inicjatywy, oddawala pole do popisu Szparce, tym razem sie udalo, ale co bedzie pozniej w przyszlosci ??? ze w wielkich szlemach gdzie kobiety prezentuja najwyzszy poziom, sa niekiedy najbardziej skoncentrowane w calym sezonie ze tez beda tak latwo punkty oddawac jak Szparka ??? Prawie w całosci sie nie zgadzam  i jest to moje zdanie i nie mam czasu na polemikę. Po prostu daj to co napisales na revers to bedziesz miał moje odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
bądź co bądź taki triumf powinien pretendować do qc 1.04 im Agnieszki Radwańskiej  i bynajmniej nie na Prima Aprilis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|