|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cieszy mnie to że chodź narzeka się, że trzeba pracować, to nie mam z pracą problemu...pracuje sobie spokojnie, a mam cały czas propozycje przejścia do innej firmy...(ba zostałem polecony przez gościa który robi w budowlance jakieś 30lat)
w obecnych czasach, widząc też po kolegach...jest to chyba mega ważne
i to mnie wszystko cieszy HALA MADRID
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
porażka tych szmaciarzów z city i strata szans na mistrza, sztuczny twór arabskich pojebów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cieszy mnie to że chodź narzeka się, że trzeba pracować, to nie mam z pracą problemu...pracuje sobie spokojnie, a mam cały czas propozycje przejścia do innej firmy...(ba zostałem polecony przez gościa który robi w budowlance jakieś 30lat)
w obecnych czasach, widząc też po kolegach...jest to chyba mega ważne
i to mnie wszystko cieszy HALA MADRID No i  :-) ...to właśnie kocham w architekturze, chyba najpiękniejszy zawód na świecie, nie wiem czy jest jakiś inny kierunek studiów dający szersze możliwości jeżeli chodzi o różnorodność pracy jaka można po nim podjąć. A jako ciekawostkę: moja aktualna praca u mnie w biurze, w sumie czasami sam nie wiem czy to tylko hobby, na które wcześniej nigdy nie miałem czasu, czy rzeczywiście moja praca... ale chyba te drugie, bo ciągle płacą :-) [ Linked Image][ Linked Image][ Linked Image][ Linked Image]
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
prawie jak skladanie samolocików 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czasem nie wiem czy ten temat to jest napisanie posta ze sie cieszy (tak jak powinno byc chyba) czy chwalenie sie żeby poczuć się lepiej... Nie wiem czy taka cienka granica? Czy może tylko mi się zdaje? :> i zeby nie bylo OT p.s. mam wreszcie fajna prace, mam dziewczyne, nie mam na co narzekac (oprocz nudy czsem), to mnie bardzo cieszy, pomalu zycie sie stabilizije 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@xqwzts - Jeżeli to do mnie, to wiesz... na dobrą sprawę większość postów tutaj można podciągnąć pod przechwalanie się dla własnej satysfakcji. Mnie po prostu cieszy to czym się teraz zajmuję. Zazdroszczę Ci natomiast dziewczyny, bo u mnie z tym póki co bieda, ale zobaczymy co przyniesie lato :-)
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
chyba najpiękniejszy zawód na świecie, nie wiem czy jest a ile ich spróbowałeś?
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Że zawsze może być gorzej ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@xqwzts - Jeżeli to do mnie, to wiesz... na dobrą sprawę większość postów tutaj można podciągnąć pod przechwalanie się dla własnej satysfakcji. Mnie po prostu cieszy to czym się teraz zajmuję. Zazdroszczę Ci natomiast dziewczyny, bo u mnie z tym póki co bieda, ale zobaczymy co przyniesie lato :-) nie konkretnie do Ciebie, ogolnie, niech kazdy sam sobie wywnioskuje czy sie cieszy czy chwali, ja nikogo ocenial nie bede ;p troche niemily temat dla tych ktorzy nie maja sie czasem z czego cieszyc, mowie z doswiadczenia  ale z tym ze wiekszosc to masz racje, moglbym to napisac w 'co mnie wkurza' ;p powodzenia 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Gnacik, a może otworzyć temat o architekturze? Z chęcią wkleję Ci tam fotki z Singapuru, co jakiś czas przechodzę obok czegoś bardzo ciekawego tutaj i za każdym razem myślę co Ty byś o tym powiedział. 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
w sumie czasami sam nie wiem czy to tylko hobby, na które wcześniej nigdy nie miałem czasu, czy rzeczywiście moja praca... ale chyba te drugie, bo ciągle płacą :-) ja tam nie wiem, mozna miec prace jak hobby ktora sie chcialo od zawsze i ona po pewnym czasie zaczyna wqrwiac
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Cieszę się, że było tak wielu ludzi dziś pod Pałacem Prezydenckim. Godne połączenie patriotyzmu z wieczornym uczczeniem pamięci ofiar katyńskich i smoleńskich. Rewelacyjny był koncert Jana Pietrzaka. W takich dniach jeszcze wierzę, że polskość to jednak nie jest nienormalność.
Żeby Polska była Polską...
|
|
|
|
|
Tata
|
|
Tata
Cieszę się, że było tak wielu ludzi dziś pod Pałacem Prezydenckim. Godne połączenie patriotyzmu z wieczornym uczczeniem pamięci ofiar katyńskich i smoleńskich. Rewelacyjny był koncert Jana Pietrzaka. W takich dniach jeszcze wierzę, że polskość to jednak nie jest nienormalność.
Żeby Polska była Polską... KRÓTKO I NA TEMAT : >>>JAROSŁAW POLSKE ZBAW<<<< [ szpitalepsychiatryczne.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Opowiastki Szymkowiaka z reklamy murator jak pragął znaleźć się w domu 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Opowiastki Szymkowiaka z reklamy murator jak pragął znaleźć się w domu  Jak to pierwszy raz zobaczyłem to myślałem , że C+ sobie jaja robi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Opowiastki Szymkowiaka z reklamy murator jak pragął znaleźć się w domu  Jak to pierwszy raz zobaczyłem to myślałem , że C+ sobie jaja robi  to nie reklama muratora tylko murapol.pl jakas strona z mieszkaniami...no ale nie zmienia faktu ze jaja jak berety 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
od jutra urlopik do 15! takze jakis maraton alkoholowy sie szykuje jak ..uj
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Murapol to developer dzialacy w Bielsku, Katowicach, Krakowie itp
Jest sponsorem m in Podbeskidzia.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ma ktos jakis link do tego, bo cos nie moge znalezc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przed i w przerwie meczów ekstraklasy puszczają, o 18:30 dziś jest jeden.Jest kilka historyjek ale najlepsze słyszałem o piorunach w samolot, zabieraniu pachołków drogowcom i chowaniu się przed rozwydrzonymi kibicami w Turcji.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|