66666666666666666666 tak jest , ale nie tak mial ten mecz wygladac pomylilem sie troche lcizylem na spokojna wygrana 3-5 bramek a tu goraco jak cholera jest
77777777777777777777 ... i handi nawet pokryli tym co grali a grali bo spadek byl w panbecie z 2,1 na 1,9 .... choc mopgla to byc zwykla korekta patrzac na rynek i innych
U mnie Nasi i Slowenia w triplu byli z Korea , no i pogram jescze cos ale narazie nic nie pisze czekam na rozwiazanie meczu Trentino bo to mi duzo rozjasni
Austria tez powinna ogarnac , ale zapieknie to wszystko wygladalo tymbardziej ze Wegrzy tez wygrali i zeby gdzies nie bylo wyjebki w zasadzie mi ta slowenia jakos smierdzi choc zupelnie nei wiem czemu moze dlatego ze grali ze soba zawsze rowne mecze , ale po walce z soba ostatecznie dalem , ale nie bede sie juz powtarzal ... dywizja nizsza zawsze jest dochodowa wiec niech ten rok nie bedzie wyjatkiem i zawsze co roku sie dziwie a juz jestem tutaj dobrych kilka wiosen , ze cieszy sie takim malym zainteresowanie w zasadzie na dzien dzisiejszy zadnym
dokladnie, poki co sami faworyci dziś izzi Wegry, Korea i jeszcze Austria u18 i to jeszcze z handicapami pojechali, jakiś zonk napewno nadejdzie niedługo pytanie tylko gdzie