|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Po zmarnowaniu tygodni przed kompem..... 2 bilety 2 kat na polska rosja! Ja jebe ale się cieszę! Prezent na świeta  Włożyłeś w to wysiłek i efekty są.  Ja mam wszystko co chciałem upolować... oprócz POL-ROS.  Ogólnie niesamowite będzie te Euro, aż nie mogę uwierzyć że za niecałe 2 miesiące całe świat będzie skupiony na meczach rozgrywanych u nas i u naszych sąsiadów. 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
1/4 w Warszawie 2 kat jak ktos chce to jest dostepne
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no przed chwilką w końcu upolowałem 3x 1kat ćwierćfinał w wawie  Także cel osiągnięty ogólnie  Teraz tylko POL 1 miejsce w grupie i mam 12 ekstra biletow  Ew. może byc Rosja pierwszya bo w paru hotelach przy mnie sie ruscy zatrzymali nawet boisko przy szkole ich kibice wynajeli LOL 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Bilety do wzięcia od ręki na mecze Anglii, Niemiec czy Holandii. A teraz wyobraźcie sobie co by było gdyby te drużyny grały u nas, a na Ukrainie były Irlandia czy Grecja. Bilety na ich mecze musieliby dodawać do ukraińskich gazet jako bonus 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
oo a nawet to nie cwiercfinal a polfinal nawet nie widzialem bo na niemieckiej stronie kupowalem ;D
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
też u was w danych do przesyłki i w narodowości nie można nic wybrać? Tzn można ale nie zapisuje i jak się wejdzie to nie ma podanego żadnego kraju...?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie da się zmienić ale w mejlu od nich jest przy adresie POLAND
|
|
|
|
|
|
|
Bilety do wzięcia od ręki na mecze Anglii, Niemiec czy Holandii. A teraz wyobraźcie sobie co by było gdyby te drużyny grały u nas, a na Ukrainie były Irlandia czy Grecja. Bilety na ich mecze musieliby dodawać do ukraińskich gazet jako bonus  Jak by tam grała Grecja to by musieli do biletów dodawanych do gazet załączyć jeszcze stadionowy kupon na hotdoga i napój.  Natomiast z wszystkich drużyn grających w Euro to najbardziej chciałem by u nas grała właśnie... Irlandia.  Oni zrobią najlepszą imprezę i najwięcej forsy zostawią z wszystkich reprezentacji.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
cale szczescie ze zamykaja te platforme dzis w pisduuu
|
|
|
|
|
member
|
|
member
cale szczescie ze zamykaja te platforme dzis w pisduuu ale i tak to co im zostanie będą dalej sprzedawać, na 100 % na Ukrainie...Ukraincy powariowali pierwsze lepsze szukanie na necie hostel na 24-25 czerwca ok 40 euro dobra /osoba, dlatego nikt tam nie chce jechać ... wg.mnie jesli chodzi np. o Angoli to wiecej bedzie ich u nas w Krakowie w strefie kibica niż na tej smiesznej ukrainie.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Panowie techniczne pytanie, wszyscy wiemy, ze wszystkch biletow nie sprzedadza.
Beda na niektorych meczach puste trybuny, jak nabyc na nie bilety potem?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
pewnie jeszcze uruchomia jakaś sprzedaż, a reszta może już na miejscu pod stadionem....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm godzina 12 wybiła,a od rana nic ciekawego nie było poza 1/4 w Gdansku i Finałem w 3 kategorii. Ciekawe czy UEFA ma zamiar jeszcze rozkręcic dzisiaj platformę czy rzeczywiście bilety na mecze w Polsce sa sprzedane już 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Hmm godzina 12 wybiła,a od rana nic ciekawego nie było poza 1/4 w Gdansku i Finałem w 3 kategorii. Ciekawe czy UEFA ma zamiar jeszcze rozkręcic dzisiaj platformę czy rzeczywiście bilety na mecze w Polsce sa sprzedane już  Oli, jeszcze zdążyła UEFA wypluć ESP-ITA 1 kat. , wrzuciłem do koszyka, podszedłem do kasy, dałem uprzejmej Pani w podeszłym wieku kartę płatniczą ...... a ta zadzwoniła po ochronę, która na 5 minut zaprowadziła mnie do izolatki  .... i tak już 3 godzina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja oczywiście też po zakupie 1/4 w Gdańsku blokada 5 minut  i nadal trwa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale sądziłem, że skoro dzisiaj ostatni dzien platformy to będzie spory wybór biletów z meczami Polski na czele. A tu póki co to bieda z nędzą...Ale wieczorem może być ciekawie bo coś się pojawi na pewno.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
platforma biletowa zapchana, ruch duży. wystawiłem 4 bilety kat.2 DEN- GER w Lwowie i poszły w 10 minut.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mi niestety też z 3, czy 4 razy wczoraj 5-minutowa blokada trwała po ok. 3 albo nawet 4h i niestety żadnego biletu nie zdobyłem. Trudno, zostaje chlanie w stefie kibica w Wawie  Może coś źle robiłem, a może po prostu miałem pecha? W każdym razie powodzenia panowie, może u Was będzie sukces po tych kilku godzinach.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czy orientuje się ktoś z was po jakim czasie pojawi się dostępność biletu na koncie.. Udało mi się przed chwila trafic CZE - POL 3 kat.. PIęniądze z banku pobrane transakcja zaakceptowana, a na koncie uefa biletu brak.
Dzięki za pomoc.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a co to za roznica kiedy beda dostepne? Jak pobrali z banku to juz sa twoje. Beda za kilka minut.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|