|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lotman mvp dzis chyba najwiecej bledow jak widze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hah znowu rucek na zagrywce i idzie run 22-16 juz nie oddadza szybka kasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dynamo Moscow  ZAKSA Kędzierzyn Koźle  Księgowy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zaksa brawo 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
 za to 23-18 24:24 frajerzy z resovii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co w drugim meczu się może wydarzyć ? Głowa podpowiada, że dziś może być szybkie 3-0.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
under w Belchatowie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Aris  3:2 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pliński mega forma do kadry bym go z miejsca bral
Skra 2-0
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pliński mega forma do kadry bym go z miejsca bral
Skra 2-0 Jasne, ze by sie przydal, ale on ma w dupie kadre, tak samo jak wlazly, w sumie to sie nie dziwie, pzps troche wyruchal wlazlego, a ten jest zawziety i pierdoli kadre teraz, dba o zdrowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja slyszalem ze Daniel chcialby, ale go AA nie chce
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja slyszalem ze Daniel chcialby, ale go AA nie chce Tak?? A mozna wiedziec skad takie info? Ja slyszalem, ze Daniel ma gleboko w dupie kadre, bo trzyma z Wlazlym, albo raczej nie chce zeby go wydymali tak jak Mariusza, gdy ten potrzebowal pomocy medycznej to pzps zostawil wszystko na glowie klubu. Nie zebym sie chwalil, ale gadalem kiedys z przedpelskim, bo odwiedzal turniej plazowki w ktorym regularnie grywalem i tak cos wspominal gdy z nim gadalismy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skra 3:0 i żegna frajera 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja slyszalem ze Daniel chcialby, ale go AA nie chce Tak?? A mozna wiedziec skad takie info? Ja slyszalem, ze Daniel ma gleboko w dupie kadre, bo trzyma z Wlazlym, albo raczej nie chce zeby go wydymali tak jak Mariusza, gdy ten potrzebowal pomocy medycznej to pzps zostawil wszystko na glowie klubu. Nie zebym sie chwalil, ale gadalem kiedys z przedpelskim, bo odwiedzal turniej plazowki w ktorym regularnie grywalem i tak cos wspominal gdy z nim gadalismy hmm. tylko kiedyś w magazynie "Liga" dzwonili do Piechockiego który był niby szefem sztabu medycznego. Jeśli dobrze pamiętam to troche sobie Wlazły w stope strzelił zganianiem na pomoc medyczną.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe na polsat sport Daniel mowi ze chce grac i jest zdrowy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja slyszalem ze Daniel chcialby, ale go AA nie chce Tak?? A mozna wiedziec skad takie info? Ja slyszalem, ze Daniel ma gleboko w dupie kadre, bo trzyma z Wlazlym, albo raczej nie chce zeby go wydymali tak jak Mariusza, gdy ten potrzebowal pomocy medycznej to pzps zostawil wszystko na glowie klubu. Nie zebym sie chwalil, ale gadalem kiedys z przedpelskim, bo odwiedzal turniej plazowki w ktorym regularnie grywalem i tak cos wspominal gdy z nim gadalismy hmm. tylko kiedyś w magazynie "Liga" dzwonili do Piechockiego który był niby szefem sztabu medycznego. Jeśli dobrze pamiętam to troche sobie Wlazły w stope strzelił zganianiem na pomoc medyczną. Ja napisalem tylko to co slyszalem  Wina napewno lezy po obu stronach, takie jest moje zdanie. A co do tego co mowil Plinski to ja tej wypowiedzi nie widzialem i powtorze jeszcze raz, ze napisalem tylko to co sam osobiscie uslyszalem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to powtorek z meczu szukaj bo byl wywiad z Danielem, mowil ze bardzo chce grac, ale jak go nie chce to szanuje zdanie trenera i zyczy sukcesow
+
Brak wśród nich nie tylko takich nazwisk jak Wlazły czy Gruszka, ale nie ma również miejsca dla środkowych Wojciecha Grzyba i Daniela Plińskiego. - W tej sprawie mam całkowitą jasność. Sprawdzoną grupę środkowych bloku uzupełniłem młodym i obiecującym zawodnikiem, który w przyszłości może mieć spory udział w budowaniu polskiej reprezentacji. Nie widzę sensu oddawać jego miejsca starszym graczom, którzy siłą rzeczy nie mają już takich perspektyw występowania w biało-czerwonych barwach. Stawiam na rozwój i nie potrzebuję zabezpieczać sobie rezerw przez powoływanie starych „wyjadaczy" pokroju Plińskiego czy Grzyba - uważa Anastasi
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ten artykul czytalem na siatce org, ze niby woli mlodszych, ale nie oszukujmy sie. Daniel to w tej chwili razem z Nowakowskim najlepszy polski srodkowy(napewno najrowniej grajacy), co z tego ze ma 34 lata? Bardzo mozliwe, ze na dana chwile Plinski chcialby grac w kadrze i pojechac na igrzyska, ale "cos" lub "ktos" mu nie pozwala i to moim zdaniem wcale nie jest do konca wola AA  To oczywiscie tylko i wylacznie moje subiektywne zdanie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
janko a gdzie to na beach ballach grałeś ? i kto CI takich głupot naopowiadał, że Daniel nie chce grać w kadrze? Przedpełski ? haha Daniel to nie Mario, nie ma co porównywać, na PŚ też chciał wrócić, bardzo ambitny facet. No ale lepiej pierdolnąć głupotę i ktoś łyknie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|