|
|
old hand
|
|
old hand
tak w czwartek mi napisali że konto zostało zweryfikowane.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
poniedzialek/wtorek wyplaca
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
tak w czwartek mi napisali że konto zostało zweryfikowane. ja miałem weryfikację i tego samego dnia między 18 - 19.00 miałem kasę na koncie MB. Prawda jest taka, że mają mały bałagan. Gdyby nie interwencja na livechacie z naszą rodaczką pewnie czekałbym dłużej. Poprosili mnie o weryfikację mimo, że prędzej /kilka miesięcy temu/ już miałem zrobioną..
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak pytałem supportu to czas na wypłatę mają od 2 do 5 dni,no ale trochę dziwne że wypłata na MB 5 dni by miała iść 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
5 dni jest dziwne  w Everlaf czekalem ostatnio 35 dni i to mozna uznac za dziwne 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jak pytałem supportu to czas na wypłatę mają od 2 do 5 dni,no ale trochę dziwne że wypłata na MB 5 dni by miała iść  wedle mnie to prawidłowa polityka. Czas, który podają obejmuje wszystkie kroki, które wchodzą w skład przy wykonywaniu wypłaty. Lepiej słyszeć taką informację i dostać po dwóch dniach aniżeli słyszeć, że 2 dni realizacji a dostać po pięciu dniach. Przeważnie tak jest w tych firmach brytyjskich. Naogół trwa to max 2 dni.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
i nie wiem od czego to zależy ale większość tych firm /minn. SmartLive [ ads.mrgreen.com], PurpleLounge [ ads.mrgreen.com]/ tak wypłacają, że na MB mam w godzinach między 18.00 a 19.00
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak pytałem supportu to czas na wypłatę mają od 2 do 5 dni,no ale trochę dziwne że wypłata na MB 5 dni by miała iść  wedle mnie to prawidłowa polityka. Czas, który podają obejmuje wszystkie kroki, które wchodzą w skład przy wykonywaniu wypłaty. Lepiej słyszeć taką informację i dostać po dwóch dniach aniżeli słyszeć, że 2 dni realizacji a dostać po pięciu dniach. Przeważnie tak jest w tych firmach brytyjskich. Naogół trwa to max 2 dni. No niby tak,w sumie najważniejsze żeby wypłacili,a czas wypłaty na drugim miejscu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja czekalem prawie 3tyg na wyplate od nich i to nie tylko ja
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja czekalem prawie 3tyg na wyplate od nich i to nie tylko ja z Purplle?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, oni maja jakies problemy, sporo osob sie rzucalo z tego powodu, czytalem na zagraniczych forach ze niektorzy czekaja nawet ponad miesiac na wyplate U mnie bylo tak ze w pewnym momencie juz mialem dosc czekania i zagadalem do kolesia co ma konto na pewnym forum, i kasa byla po kilku godzinach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a i wyplaclem pieniadze jakis miesiac temu, moze cos sie zmienilo do tej pory w co watpie skoro ludzie dalej narzekaja
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
To dziwne z tymi opoznieniami u nich bo na brak kasy raczej nie narzekaja .Przynajmniej z tego co Ja wiem
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
powiem na własnym przykładzie...faktycznie też byłem zdziwiony, gdy po zleceniu wypłaty dostałem emaila /po kilku dniach od zlecenia wypłaty!/ z prośbą o przesłąnie plików dokumentów celem weryfikacji. Niby nic nowego, ale zdziwiony byłem, gdyż kilka miesięcy prędzej robiłem sobie weryfikacje konta podczas rozmowy na livechacie z Polskim suportem /jakaś miła Pani, nie pamiętam imienia ale pozdrawiam :)/. Wówczas powiedziała mi, że jeśli by poproszono mnie o weryfikację to proszę podać taki a taki numer i powiedzieć, że konto było już zweryfikowane...no i widząc co się dzieje, zagaduje na livechacie, ale niestety nie trafiam na ,,rodaczkę" i są małe rozbierzności w myśleniu na lini ja -suport. Mimo to wysłałem rządane przez nich dokumenty. Poczekałem do chwili, gdy była dostępna ,,rodaczka" i zagaduje odnośnie wyjaśnienia całej sprawy. Przeprosiła na chwilę celem wyjaśnienia sytuacji. Po kilku minutach zostałem poinformowany, że faktycznie odnaleźli moją poprzednią weryfikację! i już kolejna jest niewymagana. Tak więc sądze, że poprostu traktują każdą wypłatę jako osobny, nowy przypadek i traktują go standardowo według jakiś swoich procedur /weryfikacja itp, itd/. Nie wiem czym jest to spowodowane /tłumaczę sobie, że być może zmianami jakie mieli w ostatnim czasie - zmiana softu/ ale fakt faktem na tle podobnych firm /np. 32Red [ resources.ttrpartners.com]/ wyglądają w ,,obecnej chwili" blednie...Tak więc jeśli macie jakiś problem nie bawcie się w jakieś emaile tylko uderzajcie na livechat i proście o Polski suport. Wedle mnie najbardziej rzeczowa osoba w tej firmie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja w czwartek pod wieczór zleciłem wypłatę, w piątek koło 19stej miałem już na MB (nie była to 1wsza wypłata, nowej żadnej weryfikacji nie przechodziłem)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
50e ze spinów w Betsafe [ record.affiliatelounge.com] Wymagania dotyczące obrotu: 1753.15 EUR 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Artur: Niniejsza oferta jest ważna do15 kwietnia (niedziela) do godz. 23:59. Darmowe spiny będą dostępne w grze Victorious następnego dnia do 14:00
AgentArtur: ludzie na forach piszą różne rzeczy. nie ma co sięnimi sugerwać. Proszę mi wierzyć" Pan Artur potwierdza moją teorię,ze pracujący jako support rodacy to fachmiSZCZe i pUłkownicy [ Linked Image]
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
3e z 25fs z Victoriusa starczyło na 250 spinów w crim city, stan konta 0$$$ ale 30min emocji ważniejsze niż $$
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|