Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 28 1 2 3 4 5 27 28
M
member
member
M Offline
bbi kurcze bedzie ponizej 50 gr bo na to sie zapowiada ...

Bonus: Unibet
Joker
Joker
Originally Posted by ELDORADO
bbz/ jakies leszcze wysprzedają , ten cały dzisiejszy obrót na nim mam w kieszeni grin nie te wyniki zadecydują tylko te półroczne czy warto trzymać tą spółeczkę , upieram się że warto i to baardzo warto
Edek cofka spadku , nie wierze że do 1,37 dojdzie , a te 1,25 będzie jak sarkozy przegra wybory , co uważam za prawdopodobne

POZDRO
ELDO

hehe euro się trzesie , bo klęska sarko coraz blizej piwo

Joker
Joker
Originally Posted by mlody1980

nie wzruszają mnie te spadki przy takich żałosnych obrotach , poza tym tą spółkę traktuję fundamentalnie , a nie czysto spekulacyjnie , powtórzę tu po raz n ty raz
jak wolną kasę którą możesz trzymać nawet pare lat , powiadam Ci ,że tu zarobisz i to bardzo dobrze.......

M
member
member
M Offline
zalosne obroty a spolka leci po kilka procent nie watpie ze spolka da zarobic ale od jakich poziomow bo zapewne opor 50 gr zostanie przelamany

M
member
member
M Offline
i gdzie ta zlotowka badz nawet 70 gr ???? bo zapewne duzo osob dalo sie na to nabrac spolka smiec jak inne i tyle nawet niewiadomo czy beda na plusie w pierwszym kwartale bo zapewne bylo by juz to widac po obrotach

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
Nic dodac nic ujac ...

Dzisiejsza sesja jest niczym innym jak realizacja tego o czym pisze i probuje przekonac od pewnego czasu grin

Trzymanie i lapanie spadajacych nozy sie wlasnie tak konczy

Joker
Joker
Originally Posted by Inzaghi78
Nic dodac nic ujac ...

Dzisiejsza sesja jest niczym innym jak realizacja tego o czym pisze i probuje przekonac od pewnego czasu grin

Trzymanie i lapanie spadajacych nozy sie wlasnie tak konczy

rozumiem , że dzisiaj Twoje akcje oczywiście wzrastają smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline

nie wzruszają mnie te spadki przy takich żałosnych obrotach , poza tym tą spółkę traktuję fundamentalnie , a nie czysto spekulacyjnie , powtórzę tu po raz n ty raz
jak wolną kasę którą możesz trzymać nawet pare lat , powiadam Ci ,że tu zarobisz i to bardzo dobrze.......

Spadnie jeszcze z 10gr to i Ciebie Eldo ruszy pewnie :]
Albo zdarzysz napisać ze sprzedałeś wcześniej z mniejszą strata.
Ale rzeczywiscie żadne to obroty są, a ze klimatu nie ma to leci jak wszystko, na innych akcjach tez bys mlody1980 stracił na takim rynku.

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
rozumiem , że dzisiaj Twoje akcje oczywiście wzrastają smile

caly czas pisze o stosowaniu S/L i moje akcje juz ani nie wzrastaja ani nie spadaja bo wylecialy na stopach wink

kiszenie strat do droga do bankructwa i obiektywnie powinienes to przyznac wink

wolisz BBZ po 60 gr lub wyzej ?? ja tak wole po 40 z hakiem a moze jeszcze nizej grin

Nie mamy sie co spierac stary bo rynek ewidentnie jest tutaj sedzia - BBZ rozstrzygnal kto mial racje piwo

Joker
Joker
Originally Posted by dampan

Spadnie jeszcze z 10gr to i Ciebie Eldo ruszy pewnie :]
Albo zdarzysz napisać ze sprzedałeś wcześniej z mniejszą strata.
Ale rzeczywiscie żadne to obroty są, a ze klimatu nie ma to leci jak wszystko, na innych akcjach tez bys mlody1980 stracił na takim rynku.

moja cena zakupu bbz to 49 groni , wiec na razie mnie to nie rusza smile
na giełdzie mam tylko bbz , bo to nie czas moim zdaniem na zakup akcji , siedze głownie na walucie i troche na złotowkach

Joker
Joker
moim zdaniem zobaczymy na edku 1:1 i niżej za dolara ooo , o wiele wcześniej niż niektórym eliotowcom tutaj się wydaje , mam racje elipse ? smile

S
S Offline
BBZ już spada o 10% ale ja się nie przejmuję, bo na niskich obrotach się nie liczy laugh.

Obawiam się, że jeszcze w tym tygodniu zobaczymy tutaj nowy dołek. Akcji jednak nie sprzedam z prostego powodu- o 60 groszach nawet po ekstra wynikach nie ma teraz co marzyć, a taniej nie mam zamiaru sprzedać. No cóż, kisimy dziatoctwo dalej co najmniej do jesieni papa .

Joker
Joker
no nie liczy się , elementarna matematyka się kłania , przestraszyłbym się tyko wtedy gdyby to było na dużych obrotach smile
do jesieni? , a niech Cię grin niech będzie 01-10-2012 skrzynka Johny Walkera dla mnie jak będzie conajmniej po zecie , stoi ? laugh

Last edited by ELDORADO; 23/04/2012 21:11.
Joker
Joker
aj waj qrwa nie ma juz unii laugh
chyba ze nasi starsi bracia w wierze wymysla cos w drugiej turze sonar

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
@Eldo

wytlumacz mi prosze ta matematyke bo ja sie chyba inaczej uczylem ale moze czegos nie rozumiem smirk

jesli ktos zainwestowalas dajmy na to 50tys w BBZ nie mowie ze na gorce ale po kursie 0,6 to ma jakies 83tys akcji
a teraz za ta kwote moze kupic 104tys akcji

jakie maja tutaj znaczenie obroty ????

Joker
Joker
Originally Posted by Inzaghi78
@Eldo

wytlumacz mi prosze ta matematyke bo ja sie chyba inaczej uczylem ale moze czegos nie rozumiem smirk

jesli ktos zainwestowalas dajmy na to 50tys w BBZ nie mowie ze na gorce ale po kursie 0,6 to ma jakies 83tys akcji
a teraz za ta kwote moze kupic 104tys akcji

jakie maja tutaj znaczenie obroty ????

hehe no to sprobój teraz kupić te 104 tys akcji po kursie 0,50 zeta

Joker
Joker
rozumiem ,że masz ustawione S/L , które zawsze Ci dają jakiś zyzk , no to uszczęśliw nas i powiedz na jakich akcjach masz je teraz ustawione

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
rozumiem ,że masz ustawione S/L , które zawsze Ci dają jakiś zyzk , no to uszczęśliw nas i powiedz na jakich akcjach masz je teraz ustawione

absolutnie nie, S/L najczesciej daja niestety straty, ale ich ustawianie pozwala ograniczac ich rozmiar !!
Aktualnie ostatnia spolka ktora zostala na pokladzie jest PGE ze S/L na poziomie 18,15 - srednia w okolicach 18,35 wiec jego realizacja da mi strate ale to zadna strata w porownaniu do kiszenia gigantycznych strat

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
hehe no to sprobój teraz kupić te 104 tys akcji po kursie 0,50 zeta

25 tys juz mozesz brac i dokupywac dalej tym bardziej ze jaki trend jest kazdy widzi

I
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I Offline
ja Ciebie nie przekonam bo nigdy nie potrafisz przyznac racji - wiesz najlepiej i koniec - kropka
takze zostawmy juz ten temat bo i tak to nic nie wnosi a rynek sam zweryfikowal na przykladzie BBZ kto mial racje bez przepychanek slowo przeciw slowu piwo

zastanowmy sie lepiej jak to bedzie dalej wygladac:

- to juz wlasciwy zjazd ??
- bedzie po drodze jakos niedlugo korekta ??
- czy za chwile lecimy dalej w gore ??

Mowie o perspektywie 2-3 miesiecy max bo dalej to trzeba by miec szklana kule grin

Strona 3 z 28 1 2 3 4 5 27 28

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Lukasz111, alfa, forty, 11kera11, kamel, betowiec, Sensei, rymoholik, Szuman), 2,819 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,478
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025